Biológus küldetései...

Indította [VIP]P3NG3R, 2010-10-04, 02:23:17

Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy közös tapasztalataink alapján leírjuk, hogy mi is dobja a küldetéseknek a lélekkövét.
Mivel a wiki nem erre a szerverre van készítve, hanem hivatalos GF szervereken történő módosításokra, ezért kicsit eltér az ott leírtak az itteni dolgoktól. :P

1. Küldetés az Orkfog-as. 10 orkfog sikeres leadása után kell szereznünk Jinuggyis lélekkövet, amit Feka orkokból szerezhetünk.
(Én abból kaptam meg)
2. Küldetés az Átokkönyv-es 15db-ot kell leadni sikeresen, na de itt ugrik a majom a vízbe ugyanis a lélekkövet SD1 végén lévő Nagy pókok dobják. Furcsa nem? :D

Én most fejeztem be az átokkönyves küldetést, mivel abban a hitben éltem, a templomi mobok adják, de nem!
Aki esetleg már továbbjutott, megoszthatná velünk, hogy miből kapta meg a lélekkövet a többi Biológus küldikhez;

[*]Démoni emléktárgy(15db)
[*]Jéggömb(20db)
[*]Zelkova faág(25db)
[*]Tugyis tanusítvány(30db)
[*]Vörös szellemfa ág(40db)
[*]és végezetül A Vezér jegyzetek(50db)

2010-10-11, 13:17:36 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:34:40 Szerző: [MOD]Bluebell
A Biológus kutatása 1
Ölj addig Bátor fekete orkot, Orkot és Fekete orkot, amíg nem kapsz 10x Orkfogat
Ölj addig Büszke orkot, Büszke ork íjászt, Büszke ork varázslót és Büszke ork harcost, amíg nem kapsz
Jinuggyis lélekkövet

Jutalom:
+10 mozgási sebesség (végleges)

Tapasztalat gyűrű (+50% EXP 30 percre)

A Biológus kutatása 2
Ölj addig Sötét kínzót és/vagy Magas kínzó, amíg nem kapsz 15x Átokkönyvet
Ölj addig Büszke sötét fanatikust, Büszke sötét harcost, Büszke sötét ezredest, amíg nem kapsz Templomi lélekkövet

Jutalom:
+5% támadó sebesség (végleges)
Pompás ébenláda

A Biológus kutatása 3
Ölj addig Démon íjászt, Démon lándzsást, Démon sámánt és Démon katonát a Démon toronyban, amíg nem szerzel
15 Démoni emléktárgyat
Ölj addig Démon íjászt, Démon lándzsást, Démon sámánt és Démon katonát, amíg nem szerzel Sagyis lélekkövet

Jutalom:
+60 Védelem (végleges)
Sárga ébenláda

A Biológus kutatása 4
Ölj Jéggólemet, amíg nem kapsz 20 Jéggömböt.
Ölj addig Jéggólemet, Jég gyilkosbálnát, Jégrovart, Fagyos jégembert és Yetit, amíg nem kapsz Aurtumryus lélekkövet.

Jutalom:
+50 támadóérték (végleges)
Világoszöld ébenláda

A Biológus kutatása 5
Ölj addig szörnyeket a Vörös erdőben és/vagy Lungsamban, amíg nem szerzel 25 Zelkova faágat.
Ölj addig szörnyeket a Vörös erdőben és/vagy Lungsamban amíg nem szerzel egy Gyimoks lélekkövet.

Jutalom:
+11% Mozgási sebesség (végleges)
+10% Károk csökkenése (végleges) (nem 10% védelem)/Szörnyek ellen/
Zöld ébenláda

A Biológus kutatása 6
Ölj addig óriásokat az Óriások földjén és Kígyóréten, amíg nem szerzel 30 db Tugyi tanusítványát
Ölj addig óriásokat az Óriások földjén és Kígyóréten, amíg nem szerzel Tugyis lélekköve

Jutalom:
+6% támadósebesség (végleges)
+10% támadóérték (végleges)/Szörnyek ellen/
Kék ébenláda

A Biológus kutatása 7

Ölj addig Óriás szellem fat, Vörös tündért, Vörös szellemfat, Vörös gonosz fat, Vörös szellem fűzt, Vörös szellem fa tuskó a Vörös erdőben, amíg nem szerzel 40 Vörös szellemfa ágat.
Ölj addig a Vörös erdőben, amíg nem szerzel Erdőszellem lélekkövet

Jutalom:
-10% kár elszenvedése a többi játékossal szemben. (végleges)
Lila ébenláda

A Biológus kutatása 8
Ölj addig Bossokat, amíg nem szerzel 50 db Vezér jegyzetet
Ölj addig Bossokat, amíg nem szerzel egy Vezetők lélekkövét

Jutalom:
+10% sebzés más játékosokkal szemben (végleges)
Kék ébenláda

Az összes küldetésnél : Naponta(kb 24óránként) 1et lehet leadni!
A Kutatók Elixire: Ennek a tárgynak a segítségével növeled az esélyt 90%-ra, hogy Chaegirab biológus elfogadja a neki leadott küldetéstárgyakat. Alapvetően 60%eséllyel fogadja el.

Az 1-2-3-4es küldetésnél az az az Orkfog, Átokkönyv, Démoni emléktárgy, Jéggömb

halmozható azaz több is lehet nálad!
Az 5-6-7-8as küldetésnél az az a Zelkova faág, Tugyi Tanusítvány, Vörös szellemfaág, Vezér Jegyzet
Ezek nem halmozhatóak azaz ha 1db van a leltáradban, mind addig nem kapsz többet még le nem adod, vagy be nem rakod raktárba!

A lélekkövek :
Jinuggyis Templomi Sagyis Aurtumryus Gyimoks Tugyis Erdőszellem Vezetők

Ezekkel tudod befejezni a küldetést! Kizárólag akkor kapod, ha már leadtad a megadott mennyiségű tárgyat!

Nekem megvan az összes orkfog.egyet elvesz és a többit nem. miért van ez? aki tud kérem segítsen..előre is köszi

Azért mert naponta 1-et tudsz leadni.:D
Am nagy kár h 7-8 nincs benne mert én csak azok miatt akartam egcsin anno de megtudtam h nincs így ink. nem.:D

Sziasztok!

Úgy látom {SGM}About épp ma módosította a hozzászólását.

Érdeklődni szeretnék, hogy az Átokkönyves templomi lélekövet akkor most mi is dobja pontosan?

Mert nekem sem a templomban sem SD1-ben nem dobja semmi. És egyik helyen sem szeretném eltölteni értelmetlenül az időmet.

Előre is köszönöm a választ.

Idézetet írta: Szaloncukor Dátum 2010-11-08, 17:08:17
Sziasztok!

Úgy látom {SGM}About épp ma módosította a hozzászólását.

Érdeklődni szeretnék, hogy az Átokkönyves templomi lélekövet akkor most mi is dobja pontosan?

Mert nekem sem a templomban sem SD1-ben nem dobja semmi. És egyik helyen sem szeretném eltölteni értelmetlenül az időmet.

Előre is köszönöm a választ.

DDMt2-n: Halálos mérges pók, vörös mérges pók, ollós mérges pók, katona mérges pók (SD1)

Elkezdtük "javítani" a biológus küldiket, így ez a leírás nem lesz pontos nálunk...

2010-11-17, 00:14:11 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-10-16, 18:12:00 Szerző: .Drake.
A biológus mindenhol ilyen...De én úgy tudom hogy az a kis üvegecske amit About is írt tényleg segít mert mikor azt használtam mindig elfogadja

2010-11-28, 12:30:40 #7 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:35:30 Szerző: [MOD]Bluebell
Jutalom:
+10 mozgási sebesség (végleges)

Tapasztalat gyűrű (+50% EXP 30 percre)

Ezt kapod az orkfogas küldetésért,és igen fogja dobni azt a követ.

Sziasztok!!!
Én is úgy tudom,hogy 10orkfogat kell leadni!!!
De nekem miért is kér a biológus drágasága 20db orkfogat!!!????????

nekem is 20db kell kicsit sok 10-nek kéne lennie xD

én már az átokkönyveset fejeztem be (mivel "1 hónapig" ütöttem és nem adták a zárócuccot), és bebuggolt másnap csak az orkfogasat engedte kikérni....20 DB FOGGAL...a 10 helyett ez bug...? vagy új javítás?

Idézetet írta: .Drake. Dátum 2010-11-17, 00:14:11
A biológus mindenhol ilyen...De én úgy tudom hogy az a kis üvegecske amit About is írt tényleg segít mert mikor azt használtam mindig elfogadja
A "quest potion" 90%-ra emeli az esélyedet, hogy a biológus elfogadja a kért tárgyat. Nélküle 60% esély van rá, hogy elfogadja.

Idézetet írta: Esztike Dátum 2010-12-02, 21:22:37
nekem is 20db kell kicsit sok 10-nek kéne lennie xD

Az a magyaron van, mi az orkfogas küldit 20-ra állítottuk be.

Mikor át lett állítva 20 fogasra a küldetés, minden karakteremről amivel csináltam,eltűnt a biológus küldetés tekercs. Az addig megszerzett bónuszok megmaradtak(+10% mozgási, +5% támadó sebesség). Nem engedi  leadni a további tárgyakat és újrakezdeni sem lehet a küldetéseket. Akkor azt a választ kaptam a GM-ektől, ez általános probléma. Várható ez ügyben javítás?

ATAG: S2-ön quest potion vásárláskor harcos elixírjét kapunk. Ez a lötty kell a biológusnak?

2010-12-29, 21:00:34 #14 Utolsó szerkesztés: 2010-12-29, 21:02:37 Szerző: BeNaSsKa
nekem is 0 lett minden mission, az már más kérdés, hogy megtartotta-e a karakterem az optokat...nézegette a....mindegy...

már csak 18 db kell, akkor.....

OFF: érdekes itt is törölték 1 hozzászólásomat, meg vagy 20-t amugy...

Sziasztok. nekem nem jönnek be a biológus küldetések mármint nem fogadja el sose. és ennek köszönhetően még mindig az orkfogas küldinéljárok=s aork fogat nem fogadja el.

Az összes küldetésnél : Naponta(kb 24óránként) 1et lehet leadni!
A Kutatók Elixire: Ennek a tárgynak a segítségével növeled az esélyt 90%-ra, hogy Chaegirab biológus elfogadja a neki leadott küldetéstárgyakat. Alapvetően 60%eséllyel fogadja el.
Én ezt használtam kész az összes küldi és összesen 1 db ott rontott el javaslom használd.

Sziasztok!
És ilyen kutatók elixírjét honnan lehet szerezni?
És hogyan kell használni?

Üdv.

2011-01-12, 14:00:44 #18 Utolsó szerkesztés: 2011-01-16, 05:11:37 Szerző: [SMOD]THymea
Itemshop-ról tudod beszerezni és aszem egy jobb egér kattintás után eltűnik és 90%ban fogadja el a bio a tárgyat.

2011-01-15, 13:24:09 #19 Utolsó szerkesztés: 2011-01-15, 14:14:51 Szerző: Montu
Megvan az ork fogas küldetés de nem adja meg az átok könyves küldetést.Le adtam a lélek követ az ork fog után de a következű küldetés nem jön be. mi a hiba?