Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

Ez pedig én vagyok, kicsit megszerkesztve, hogy jobb legyen a kép :D

C++ programmer at Gameloft

teljesen olyan mintha végre megtanultál volna photoshop-ozni!  ;)
mindegyik nagyon jó lett!
most már csak a feliratozás van hátra.
ha az is sikerülne tőled kérném a következő aláírás képemet.
persze tudom hogy nem csinálnál de ez most lényegtelen.

2013-02-02, 11:37:05 #646 Utolsó szerkesztés: 2013-02-07, 11:52:42 Szerző: Lyssa

Tegnapi késő esti elmebajom... Itt nem pont a megvalósítást kell figyelni, mert nem az a lényeg, és nem is úgy  csináltam, mintha számítana.

Előtte:

Utána:

Sziasztok!!!
Elkezdtem a PS-el foglalkozni
egy kistérkép-re akartam ráírni hogy AnnoMt2
nos RGB csatornákra sikerült de az alfába nem nagyon értem hogyan kell odavarázsolni valaki segítene nekem?
csatlotam egy 7zip fileban...

Üdv újra mindenkinek

/FutureSoldier vagyok:)/

Mivel Horvátországban munkálkodtam jópár hónapig,így nem volt időm foglalkoni a dolgokkal,az utóbbi napokban tértem haza.

Jó pár hónap kihagyás után,csak ezt tudtam összehozni,gyors minimal:)

[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

2013-02-28, 16:09:07 #649 Utolsó szerkesztés: 2013-02-28, 18:23:17 Szerző: kevinking
Sziasztok..Tegnap elkezdtem ps-ezni és ez sült ki belőle(másik fórumra képnek csináltam.)

Nagyon rossz lett?

Másik kép:

Elsőre nem is rossz.:)

Általam készített kép egy torrentoldalra:

[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

2013-04-01, 01:14:06 #651 Utolsó szerkesztés: 2013-04-01, 01:18:03 Szerző: DAlex
Sziasztok!
Ma relatíve jól telt a napom,és így a késői órákban unalmamban összedobtam néhány photoshopos képet. (A háttér nem saját) Az már egyszer biztos, hogy nem leszek egy determinatív személyiség a képszerkesztők körében,viszont én ennek ellenére is szeretnék egy kardinális kritikát kapni, amire tudok alapozni. Lehetőleg építő jellegűre számítok ebben az esetben. Nem éppen egy naturalista az már biztos, ennek ellenére nekem tetszik. Remélem nem vagyok ezzel egyedül ,és senki sem botránkozik meg ezen a képen.
Íme a link: ADPicture
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!
Üdvözlettel.:Alex!
For My Enemies: Why dont you slip into sth more comfortable?

Like a Coma.

I'm the grammar n@z1 who tryin' to find mistakes.
~AFK for a long time (approx one month)~

Alex jó lett!Nekem is csinálnál 1-et ha megkérlek szépen? :) (Privátban írom hogy milyen nevet rakj)
[color=limegreen]Lv.99[/color][color=teal]Lovagias[/color] [color=yellow]Roscoe[/color]

pvp movie: http://www.youtube.com/watch?v=BF5PL5b125o  ^^

2013-04-01, 14:05:18 #653 Utolsó szerkesztés: 2013-04-01, 15:18:50 Szerző: DAlex
Persze. Itt a kép:

Meghálálni nem kell. Megelégszem azzal,hogy "köszönöm":)
Hamarosan rakok fel egyet új design-el.
EDIT: Na csináltam egy másikat is. Ez kicsit eltér az eddigiektől. Nekem tetszik,de valószínűleg nektek nem fog :D
For My Enemies: Why dont you slip into sth more comfortable?

Like a Coma.

I'm the grammar n@z1 who tryin' to find mistakes.
~AFK for a long time (approx one month)~

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy Aaragon-al hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot? :-D

Új avatar,1hónap kihagyás után próbálkoztam valami maradandót megrendelésre.
Nemtudom hogy sikerült-e.

Vélemények?:)

[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

a felirat elég gyenge, egyáltalán nem illik a képhez

StarCraft II logo:)
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

2013-05-07, 14:43:16 #658 Utolsó szerkesztés: 2013-05-08, 18:54:20 Szerző: whiteworld
Sziasztok . Az lenne a kérdésem a lenti képnek hogy tudnék át tetsző hátteret adni , hogy a játékban ne fekete legyen , mert azt tudom ha felíratott készítek akkor belépek photosopba és ctrl+n és ha oda írok akkor a háttér át tetsző lesz és csak a felírat látszik , de utólag hogy lehet ezt megcsinálni azt nem tudom , ebben kérnék segítséget , vagy ha valaki a lenti linket letölti és megcsinálná azt meg köszönném , és ha segít valaki akkor tga formátumban kérném, a segítséget előre is köszönöm. ( de ha lehet valaki le is írhatná hogy máskor én is tudjam   8)    )

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130507/taskbar_base_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130508/taskbar_base_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hali, aki unatkozik és szivesen csinálni képeket az legyenszíves írjon rám! Sry  h Offolok.

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀