Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

2012-10-17, 20:34:32 #620 Utolsó szerkesztés: 2012-10-22, 00:32:20 Szerző: Alissa
Összvissz másfél órám volt megcsinálni (képkereséssel együtt), ebből a feliratra maradt kb. 10 perc, abból 9 azzal ment el, hogy nem tudtam rendesen elhelyezni :D Határidőre kellett, amit kicsit eltoltak, persze utolsó pillanatban tudtam meg, hogy másnap reggelre már le kell adnom, koliban meg nem lehet akármeddig gépezni.

Újabb alkotás, nincs benne igazából semmi különös, azt leszámítva, hogy a háttér teljes egészében metines textúrákból van összerakva (az ötlet eredetileg Woaninggé).

Ezt SunshineX-nek. Nekem speciel nem tetszik. xD

Ezt Alone-nak, ez meg neki nem tetszik:

És ezt is Alone-nak:

mondtam én hogy tudsz te jobbat is!
csak akkor olvasd tovább ha érdekel!!!

woaningos: a textura háttérnek jó ötlet az a világítós rúnás brush is egész jó,
a render egy kicsit olyan mintha lebegne és nekem a mérete kicsinek tűnik az egész képhez viszonyítva
de ezt lehet hogy csak az én sigekhez szokott szemem miatt gondolom.
a v2 logo -t csak nehezen vettem észre.

SunshineX: alap ötlet majdnem ugyanaz, hiányzik a háttér, KÉK, render nincs összhangban az egész képpel

alone1: ezt inkább hagyjuk, sztem az égetett papíros dolgot akkor is jobban csináltam!  ;)

alone2: na ez lenne a legjobb ha nem lennének azok a teljesen értelmetlen szemek, inkább vmi jó háttér kellett volna volna helyette.

én mikor kapok ilyet?
  ;D ;D ;D

Idézetet írta: [SMOD]Brett Dátum 2012-10-22, 11:42:11
woaningos: a textura háttérnek jó ötlet az a világítós rúnás brush is egész jó,
a render egy kicsit olyan mintha lebegne és nekem a mérete kicsinek tűnik az egész képhez viszonyítva
de ezt lehet hogy csak az én sigekhez szokott szemem miatt gondolom.
a v2 logo -t csak nehezen vettem észre.
A render az tényleg nem stimmel rajta, próbáltam valahogy életleníteni a széleit, hogy jobban beleivódjon a képbe, aztán árnyékot is raktam rá, ami hiba volt, mert most ugyanúgy kitűnik, de már lusta voltam tovább korrigálni. Nagyobb méretben szerintem nem nézne ki túl jól.

SunshineX: alap ötlet majdnem ugyanaz, hiányzik a háttér, KÉK, render nincs összhangban az egész képpel

Ő akart KÉK absztrakt ninjásat fekete háttérrel, nekem se tetszik, valahogy elszoktam mostanában ettől a stílustól.

alone2: na ez lenne a legjobb ha nem lennének azok a teljesen értelmetlen szemek, inkább vmi jó háttér kellett volna volna helyette.

A háttérben Alucard jele van, amit Alucard 2 oldalról körbefog, a szemek pedig Alucard szemei (Hellsing c. anime), szóval annyira azért nem értelmetlen, nagyjából szimmetrikus is lett szerintem, bár a szemek meg az ábra között engem zavar az üres tér, de nem tudtam oda mit kitalálni, mert túl zsúfolt hatást keltene

2012-10-25, 21:09:18 #624 Utolsó szerkesztés: 2012-10-28, 23:13:33 Szerző: [MOD]Aegist
Unatkoztam és mivel elég /MODERÁLVA/ a gépem csináltam nektek egy kissé HD 13.8 mb-os képet:D

Ilyen volt előtte:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_25_7z3xzxda08.png

Ilyen lett utána:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_25_dqiu5xg1vl.png

Remélem tetszik!

Üdvözlettel SilentHill

2012-10-28, 19:23:52 #625 Utolsó szerkesztés: 2012-10-28, 20:27:38 Szerző: Asylum
Sziasztok!

Csináltam egy képet de nem lett túl nagy szám

2012-10-28, 19:44:39 #626 Utolsó szerkesztés: 2012-10-28, 20:08:17 Szerző: [MOD]Niix

megtanultál egy csíkeffectet és spirálformát és mindenhova ezt használod!
kissé unalmas

amúgy háttér túl van effectelve és a csík belelóg szegény ninja karjába
a földgömb nem lett jól eltalálva a texteffect pixeles (ne Ctrl+T-vel nagyítsd)

És ez építő kritika! Szóval ne sértődj meg:)

Az 1 invertált kép, csinálj rá valami sötétebb képpel nem tudom, hogy hogyan nevezik ezt szaknyelven, de átütést, ha a spirált feldobná 1 árnyékkal, külső fénnyel, tökéletes lenne

De ha már benne vagyunk,  átraktad fekete-fehérbe a satur-t utána kékkel kiszínezted a szemét overlayyal ha jól látom és utána próbáltál 1 vízfesték effectet kellteni 1 filterrel, ami undorítóra sikerült, azzal a filterrel ha 1 kicsit élesebbre állítottad volna, egész jól nézett volna ki

lassan telnek az órák és dögre unom magam
így csináltam egy újabb képet:

Hmm, ez a kép véletlenül nekem is megvan

Szépia effektus, hullámosított fa háttér, +2 láng rajta, amit elég randán raktál rá, összhatásában meg megintcsak a képrontás kategória. Egy "epic grafikustól" én többet várnék ;)

2012-10-29, 15:13:49 #630 Utolsó szerkesztés: 2012-10-29, 15:23:12 Szerző: [MOD]Aegist
az fatextúra (barna szálkák üveggel elmosva fa hatásra és rárakva egy többszörösített lágy bahamabézs szín így kicsit mattosítva azt)
üveghatás az egész képen
nincs szépia effect
2 lángot kicsit nézd meg jobban;)

Sziasztok!

Kedves Alissa és SilentHill!
A vitát lesztek szívesek privátban elintézni.
De, ha nagyon szeretnétek beszállok 3. félnek  ;)

U.i: Töröltem, illetve szerkesztettem a hozzászólásaitokat.

Jó kép lett nagyon Alissa:) Személy szerint nekem nagyon tetszik. De szerintem a tőr jól nézne ki ha lenne rajta valami vér minta.
A legfontosabb, hogy mindig önmagad legyél..
Kivéve akkor, ha lehetsz Teddy. Akkor inkább Teddy legyél.

2012-10-30, 10:57:28 #634 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 13:20:12 Szerző: Asylum
Sziasztok!

Csináltam egy képet az első ilyen munkám :

nagyon szép!

PSDTutsplus.com ha jól sejtem:)

2012-10-30, 11:01:58 #636 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 15:51:30 Szerző: [MOD]Aegist
Idézetet írta: Teddy Dátum 2012-10-29, 19:57:38
Jó kép lett nagyon Alissa:) Személy szerint nekem nagyon tetszik. De szerintem a tőr jól nézne ki ha lenne rajta valami vér minta.
Nekem is tetszik, de szerintem azt már nehezebb lenne megcsinálni, mivel az az ember a tőrrel egy borítóról lett levágva. Ha jól emlékszem az a BMTH albumjának a borítóján volt nem?
Mindegy is, szerintem jó az úgy.

Asylum: Ez is jó lett nagyon, bár sose szerettem az ilyen tűzeffeketes képeket, de ez nagyon jó lett.

2012-10-30, 13:19:40 #637 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 15:52:04 Szerző: [MOD]Aegist
SilentHill : Oda van írva hogy az első ilyen munkám és Videó segítségével Csináltam meg.
OneStyle : Köszönöm Szépen :)

Köszönöm! :)

Idézetet írta: OneStyle Dátum 2012-10-30, 11:01:58
Nekem is tetszik, de szerintem azt már nehezebb lenne megcsinálni, mivel az az ember a tőrrel egy borítóról lett levágva. Ha jól emlékszem az a BMTH albumjának a borítóján volt nem?

Igen, BMTH borítón volt. Ecsettel és rétegstílus-változtatással könnyen meg lehetne oldani a vért, de szerintem valahogy nem illene bele a képbe.

Sziasztok. Aki"nagyobb Photosoppos" az kérem segítsen ..:DDD NEm tud valaki Jó kis szöveg effecteket és tutorialokat?

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀