Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

Sziasztok!
Az elmúlt napokban úgy gondoltam ,hogy jól jönne egy logó a projectjeimhez. (Így hát csináltam is egyet..) Nem lett valami jó, mert a textúrázás része kevésbé megy mint a tipográfia kialakítása.  Az első értékelés ez volt:
Falura el megy városon meg nem nézik, nem tudom a logó mit takar, mert egy értelmes szót sem tudtam ki venni belőle, de valami exvx, exux akar lenni talán?

De amúgy nem rossz maga a dizájn, meg ahogy össze van rakva, csak rakj mellé egy IQ tesztet, hogy csak az láthassa akinek min 140 az IQ-ja, mert így az én 100-as IQ mmal sokat nem látok xD
Kíváncsi vagyok ,hogy ti mit olvastok ki belőle, és ha nem nagy kérés szeretném ha véleményeznétek a képeket. Hamarosan összedobok egy újabb verziót,ami hülyebiztos lesz. Addig sajnos ezzel kell beérnetek  ;) Íme a képek:
Mindenkinek további szép napot kívánok!
For My Enemies: Why dont you slip into sth more comfortable?

Like a Coma.

I'm the grammar n@z1 who tryin' to find mistakes.
~AFK for a long time (approx one month)~

Dalex meg Valex ha nem tévedek én ezeket olvastam ki :D

am valaki nem tudna photoshop cs4 tutorilat küldeni? :D meg köszönném

Első olyan sigem, ami talán tényleg jól sikerült.
A felirat rajta arabul annyit tesz: Semmi sem igaz, minden lehetséges.

2013-08-24, 17:14:52 #663 Utolsó szerkesztés: 2013-08-24, 17:29:48 Szerző: DAlex
Csináltam egy borítóképet facebookra. (a vAlex rész az egy ocsmány watermark akart lenni,ami engem is felidegesít, de nem is az a lényege) Aki felismeri mindet az rossz ember nem lehet  ;)
Íme a kép:

Azt hiszem valahogy így értelmeztem régebben:
Semmi sem igaz ->Te sem létezel, csupán illúzió vagy. Mindenki tudja, hogy az illúzió során néhány ingert tévesen érzékelünk. Akkor viszont valóban lehetséges "minden". Ha ez a "valós" lét pusztán egy álom, akkor ugyanezt elmondhatjuk róla. (Ez mondjuk megmagyarázná, hogy miért nem vagyok képes megjegyezni az arcokat. Bárcsak ilyen könnyű lenne rájönni az élet értelmére.:D

Na igen, ez van ha hülye vagy. Akaratlanul is félreértelmezel dolgokat.  ;D A második része normális történésekre utal, én pedig teljesen elrugaszkodtam a valóságtól. Nincs bajom a perzsákkal (Azt hiszem perzsa, nem vagyok benne biztos. Javíts ki ha tévedek :) ), de a sztoikus görög filozófia sokkalta jobb. Ajánlom neked is. Nem szeretem ha alapigazságokkal szúrják ki a szemem.

Like a Coma.

Editeltem néhány képet, és ez jött ki belőle... ^^ :D

1.:

2.:
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

2013-08-25, 19:38:09 #665 Utolsó szerkesztés: 2013-08-25, 19:43:43 Szerző: Roxanne
Idézetet írta: DAlex Dátum 2013-08-24, 17:14:52
Azt hiszem valahogy így értelmeztem régebben:
Semmi sem igaz ->Te sem létezel, csupán illúzió vagy. Mindenki tudja, hogy az illúzió során néhány ingert tévesen érzékelünk. Akkor viszont valóban lehetséges "minden". Ha ez a "valós" lét pusztán egy álom, akkor ugyanezt elmondhatjuk róla. (Ez mondjuk megmagyarázná, hogy miért nem vagyok képes megjegyezni az arcokat. Bárcsak ilyen könnyű lenne rájönni az élet értelmére.:D

"Semmi sem igaz, minden megengedett. Ez a hitvallásunk. Azt mondani, hogy semmi sem igaz, annyi, mint észrevenni, hogy a társadalom építőkövei törékenyek, ezért aztán magunknak kell a saját civilizációnk pásztorainak lennünk. A minden megengedett annyit tesz, hogy a saját cselekedeteink irányítói vagyunk, ámde együtt is kell élnünk a következményeikkel, legyenek bár dicsőségesek vagy tragikusak."
Az idézet fordítója kicsit másképp fordította, mint én, de mindegy, a lényeg kb. ugyanaz :D

Idézetet írta: DAlex Dátum 2013-08-24, 17:14:52Na igen, ez van ha hülye vagy. Akaratlanul is félreértelmezel dolgokat.  ;D A második része normális történésekre utal, én pedig teljesen elrugaszkodtam a valóságtól. Nincs bajom a perzsákkal (Azt hiszem perzsa, nem vagyok benne biztos. Javíts ki ha tévedek :) ), de a sztoikus görög filozófia sokkalta jobb. Ajánlom neked is. Nem szeretem ha alapigazságokkal szúrják ki a szemem.

Nem pont filozofikus dologra utal, az aláírásom Ezio Auditorét tartalmazza az Assassin's Creed 2-nek 3 részéből, a játék története szerint ő alapította meg újra az orgyilkos testvériséget Rómában, és ez volt a jelmondatuk. Az orgyilkos avatásokon arabul mondták el, mert a nagy elődje, az 1. rész főhőse, Altair szír volt, ezért az ő anyanyelvén hangzott el, pusztán ennyi a dolog lényege.

Vízjelet én ez alapján a tutorial alapján szoktam csinálni, szerintem elég szép a végeredmény: http://fcpug.hu/profi-vizjel-keszitese-2

2013-08-26, 23:15:11 #666 Utolsó szerkesztés: 2013-08-26, 23:18:46 Szerző: DAlex
köszikösziköszi. Végre tudok watermarkot csinálni xD Nem kell layer styleval szarakodni.
Assassin's Creed.. Fura, hogy még nem kerültél be a készítők közé. Egy ismerősöm sincs aki ennyire vágja. Mindenesetre bocsi, hogy gőzöm nincs a történetéről, ha nem baj nem is fogom megismerni. Csak kíváncsi voltam, hogy miért kell egy ilyen idézetet kiraknod. Egy részt a magyarok 99%-a nem érti, mert nem tud arabul, másrészt a hülyék akik nem játszottak vele, azoknak gőzük nincs arról, hogy mi a frászért kell ilyen mondatot odarakni :D
Csupán egy kérdésem lenne. Ez a te hitvallásod? Eszerint éled az életed? Mert ha igen, akkor minden további nélkül elkussolok :)
Lásd: Együtt kell élnünk a következményeivel -> Te kiraktad ezt a siget > ÉN leszóltam >A te tudatalattid mérlegelt, és lecserélted valami egyedibbre. Nekem ebből az jött le, hogy csak fake assassin vagy. :) Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat. Sőt inkább több mint valószínű.

Like a Coma.

Őhm, nincs ilyesmiről szó, hogy ez lenne a hitvallásom, vagy "fake assassin" lennék, vagy hasonlók. Csupán ez a kedvenc játékom, és teljesen magával ragad a stílusa, szerintem mindenkinek érdemes lenne legalább egyszer kipróbálnia, rengeteget lehet belőle tanulni (a valós történelmet dolgozza fel elég részletesen, és a fekete foltok helyére rakja be az orgyilkosok sztoriját, így ha valaki elképzeli, akár még tényleg így is történhetett, persze nyilván nem).
Szeretek sigeket csinálni, nem egy AC-set készítettem már, még ha nem is használtam mind:
[spoiler]

[/spoiler]
Még talán van pár, amit nem tartottam elég jónak ahhoz, hogy kirakjam a deviantartomra, de nem csak ezek vannak, számtalan Far Cry-os, Prince of Persiás, vagy épp zenészeket, filmeket ábrázoló is. Egyszerűen ha unatkozom, készítek egyet, és ha megunom, lecserélem egy másikra, véletlenül sem azért, mert szégyellném őket. Arról készítek siget, amit épp kedvelek, néhány játékért pedig fanatikusan rajongok, mert egyszerűen lehengerelnek.
Ma pedig azért raktam ki signek ezt a screenshotot, mert ez az első normális kép a tesztünkről, tetszik is, és büszke vagyok arra ami a művem, még ha ezúttal nem is Photoshopban :)

Látom nem tetszik a fake assassin kifejezés :) Sebaj. Vegyél egy jó számítógépet és kipróbálom , ígérem. Az effectes része tetszik, a text pedig egész jó. (Bár nem mindig illenek oda,sőt mondhatni nagyrészt nem illik a képbe.) Azért én jobban örülnék egy breaking benjaminos , vagy egy three days graces signek. Az olyan univerzális. Az is hallgathatja akinek nincs jó számítógépe.  Egyébként az effectek tutorial alapján készültek, vagy csak próbálkoztál és ez sült ki belőle? A Van Helsinges a legjobb. Engem az fogott meg igazán.
[spoiler]Mennyire nem ismerem a nőket.. de komolyan. Néha nagyon kiakadok. Ez a hét is pont olyan. Senkinek sem kéne komolyan venni amit mondok. De az egész a lányok hibája. Az egyik percben még minden tök jó, erre jön egy hidegfront és elrontja a kedvem egy életre.[/spoiler]

Like a Coma.

Van Helsing?

Amúgy van amit tutorial alapján csináltam, van, amit egyáltalán nem, de ha tutorial alapján dolgozok, akkor is megpróbálom vegyíteni a saját ötleteimmel és tudásommal.

2013-08-30, 05:28:10 #670 Utolsó szerkesztés: 2013-08-30, 05:41:32 Szerző: DSP
Sziasztok! Gondoltam unalomból összedobok énis valamit..:D

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

2013-10-12, 23:31:52 #672 Utolsó szerkesztés: 2013-11-01, 23:06:54 Szerző: Roxanne
Idézetet írta: Kolbi Dátum 2013-10-01, 17:50:23
Sziasztok!

Első képem:
http://kepfeltoltes.hu/131001/LOGO_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vélemény?xd

Ha arra gondolok, hogy az én első munkáim mekkora förtelmek voltak, akkor egész jó vagy. Az oldalra maszatoláshoz inkább a wind effektet ajánlanám némi blurral, meg a feather+layer mask párosítással is lehet szépen trükközni (itt egy példa, bár nem nagyon látszik rajta), a te megoldásodban nem néz ki túl jól. Arra is figyelni kellene, hogy ha már egy ilyen régies hangulatú képet csinálsz, a feliratod ne modern legyen, hanem valami ahhoz passzoló.

Legfrissebb sigem:

Games of Thrones sig MarkedOne kérésére:

sziasztok

új sig, amit köszönhetek roxanne-nak :

valaki akinek van szabad ideje, és vágja a photoshop cs6 extended design készítést, az írjon pü vagy skype: mate265 :D

Egyik havernak csináltam egy képet, s ez jött ki belőle.Ahhoz képest amennyire értek a PS-hez, szerintem jó lett. :D

Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Első ilyesmi alkotásom, ez egy LOGO jöhetnek a vélemények, 2 perces munka volt. Kattintsatok rá és nagyobba rakja.

Melyik néz ki jobban? Milyen színősszeállítást ajánlanátok fehér-kék témába? Melyik része legyen kék, melyik fehér? Várom az ötleteket.
Taelon Development Group ~ » TDG « ~ Alapító

Szerintem a második maradjon,amúgy jó lett,gratulálok  ;)

2013-12-06, 23:56:53 #677 Utolsó szerkesztés: 2014-01-02, 23:22:23 Szerző: Roxanne
"Egy arany nélküli világban akár hősök is lehettünk volna."
#ACBlackFlag

MarkedOne kérésére

Far Cry 3, Citra

And their eulogies sang me to sleep....
Alissa White-Gluz, The Agonist

Általam készített kép egy weboldalra :

Ha nem jelenne meg : http://kepfeltoltes.hu/view/131228/skyworddd_www.kepfeltoltes.hu_.png

Illetve a csapatomnak fb-re borítóképnek :

Remélem tetszenek :)

Ha nem jelenne meg: http://kepfeltoltes.hu/view/131228/monorrr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013-12-31, 23:22:56 #679 Utolsó szerkesztés: 2013-12-31, 23:27:01 Szerző: norbi246
Kezdő photoshop tudásomat itt szeretném veletek megosztani és kritikát kérni a minősége felől.:
Itt az első ami a alkotói nevemet takarja (Bármit is készítek ezt a nevet használom mellette)

Azért van picit arrább a név maga mert ezt facebookomra készítettem és ott a profil kép miatt így van jó helyen

Aztán itt egy facebook banner melyet egy minecraft szerverenek készítettem

Ez pedig egy hasonló a másodikhoz de mégsem.:D
Egy minecraftos videós társaságnak készítettem, szintén ezt is a facebook oldalukra:

Illetve egy magyar modcsomagnak facebookon a profil képe és egyben a logoja is (nem jog védett de saját készítés)

Véeményt szeretnék ezekről kérni egy olyantól aki már profinak számít ezen a téren

A széleit azért nem nagyon modosítottam mivel a fb nem érzékeli az áttetszőt..