Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Hali!

Csatlakoznék a többiekhez, sok szerencsét az életben!
Nem ismertelek de biztos jó figura vagy;)
Sajnálom, hogy elmész...
Még 1x sok sikert, Szia! :'(

Üdv.: solider23 avagy FatCat :D

Viszlát lehet én is vissza térek simára:/

Helló

Én abba hagyom a ddmt2 öt

Mivel bannoltak >.<

És foggalmam sincs,hogy mér msot jöttem haza a 2. nyaralásombol és ellötte se csináltam semmit csak pvp ztem -.-"

nem is fogok irni rájuk mer ugyse irnak visza nem is izgat mér bannoltak ( biztos olyanjuk volt ... )

Bye.. harcostm2

Üdv ;)
Hát láthatjátok én is befejezem.
A szerver nagyon jó és nem is azért hagyom abba, hanem a játékosok nagyon nagy zöme idióta.
Nem élvezhető így a játék. A játékosok rontják el. :(
Sokat gondolkodtam, hogy maradjak vagy ne. De meghoztam a döntést. Távozom
Rengeteg barátra tettem szert. Ő közülük párat sorolok. :)

W3P: Veled lehetett jól hülyülni és humorod is wan. Szuper volt veled. ~ Diwatbemutatóó. ^^  <3

DR4K3: Elég jófejnek ismertelek meg. Mindent köszönök. :)

GanxtaHUN: Utóbbi időben nem nagyon beszéltünk. Luckeer karimmal folyton hülyültem veled. Jóvolt :)

đripone:  Veled nem sokat beszéltem, de nagyon-nagyon rendes embernek tűntél. Örülnék ha jobban ismerhetnélek, még akár most is.

Az egész Team előtt tiszteletem. Nagyon sokat tesznek a szerverért.ATAG-nak csak gratulálni tudok, hogy ilyen jó szervert összedobott. A többi Team tagnak is sok sikert kívánok a kövekező (remélem hogy) években.

Ne haragudjon meg senki sem, ha valakit kihagytam, de nekem ők voltak a legfontosabbak. :)

Mindenkinek azt kívánom, hogy élvezze a játékot és örüljön, hogy megy a szerver. Nem kell szidni, hiszen egy szervert fent tartani nem könnyű.

Fórumon továbbra is aktív leszek
MSN és Skypeomat megadom csak egy PÜ-t dobj. ;]

Sok sikert mindenkinek és hajrá. <33
Üdv.: haladasboy96

Sziasztok!
       Sajnos nekem is itt kell hagyni a DDMT2-őt!Nekem azért kell mert kiraboltak :(, egy fiú aki SA Peti nek álcázta magát Hamachi,  úgy volt hogy elcserélem egy 65ös karira a rendes metinről!De átvert :( , meg adtam ő bement és megváltoztata a jelszavat és kirabolta a karimat, sajnos így elvette a 2 hónapos munkámat és bizalmamat. :(Pedig nagyon jó ez a szerver, sok volt a barát is, inkább nem fogom sorolni hogy hány barátom volt mert reggelig sorolnám és nem akarok vagy 5öt leírni mert akkor lehet valakit kihagynák és megsértődne. :S Volt olyan is hogy ajándékoztam 61es vértet ,
yangot, fegyót,és mindenféle cuccot  a kisebeknek, volt hogy a TEAM tagjai huztak ki a bajból mert egy 72est legyőztem 59esen és azt mondta hogy hackelek és hogy feljelent egy GM-nek, pedig nem is hackeltem csak ő volt nagyon gyenge.:( És én most mindenkinek azt kivánom hogy vele ne történjen meg az hogy kirabolják mert az egy nagyon rossz érzés ha elveszik amiért megdolgoztál.Nagyon szépen köszöm a TEAM-nek hogy megcsinálta ezt az élvezetes szerver, és mai napig tudtam rajta játszani.Köszönök mindenkinek mindent!De nekem már sajnos el kell hagyni ezt a szervert :(

Deni
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Még azt is megszeretném mondani hogy senki sem bizzon meg ebben az emberben akinek ez a Hama IP-je "5.18.1.79"

2010-08-19, 17:35:20 #25 Utolsó szerkesztés: 2010-08-19, 18:07:48 Szerző: Yusaris
Üdv Mindenkinek

Mivel én még nem írtam le írom én is:

Sajnálatos módon én is itt hagyom ezt a nagyszerű szervert. Köszönetet szeretnék mondani a TEAM-nek hogy összehozták ezt a szervert.
Külön köszönet a Játékbeli élményekért:
-Természetesen először is a TEAM-nek!
-Edwing(My Lordom): Még mindig nem tudtam meghálálni azt amit értem tettél és amiben segítettél!További kellemes játékot!
-Szericsay: Te hoztál össze Edwing-el neked is ezer hála! További kellemes játékot!
-Herz: Veled volt a legjobb hülyülni. Sok hülyeséget csináltunk együtt! További kellemes játékot neked is!
-Katara4(vagy 2 már nem tudom elnézést): Jó feleség voltál de sajnos te is elhagytad a játékot.

És nektek is további kellemes játékot kívánok!

->UI.:A Fórumon maradni fogok csak ezt akartam elmondani mert kihagytam.
->UI2.: Nem voltam valami tisztességes játékos de az már pár hónappal ezelőtt volt.

by Zelgadis

Sziasztok!
Énis abbahyagytam már egy kicsit régebben.
Nekem sajnos minden régebbi barátom abbahagyta.
Most naponta 1-1.5 órára felmegyek, teljesen másképp állok a játékhoz, már nem zavar ha leütnek és elkezdenek low-ozni se akkor ha 10en jönnek rám és leütnek, nagyobb türelemmel kell kezelni a játékot, igaz már már nem azért játtszok , hogy erős legyek, találtam egy jó céhet és teljesen elvagyok így.
Régebbi barátaim közül kettőt emelnék ki:
Apologize.Benne 100%ban megbíztam és mindíg segített ha kellett. =)
Szenszejem.Igaz ő már eléggé régen abbahagyta de benne is ugyanúgy megbíztam és egymás segítségére voltunk mindíg.
Erre a lopásosdira visszatérve, az egyik barátom kb 3milliárd értékű cuccot adott úgy kölcsön, hogy nem is én kértem rá, és nem ismertük egymást kizárólag a játékon keresztül és mindíg mikor valami új cucca volt kipróbálhattam, és megbíztunk egymásban. =)
Pl.:Mikor még dwc annyira nagy számnak számított, hogy kb 5-6 volt az egész szerón, barátom szerzett egyet és egyből kölcsönadta. =) Ahogy énis adtam neki kölcsön cuccokat és soha nem loptuk meg egymást.
De sajnos ez nagyon ritka. =/

szép napot mindenkinek ahogy olvasom ezt a sok mindent majdnem kicsordul a könny a szemeböl xD "viszlát ddmt2"
én is abbahagyom
mért ?
1. a pistik
2. a folyamatos ledobálás
2. folyton fullszerver
3. nem toom
köszönöm a sok örömet amit itt tölthettem : Bestplayer2-nek DarkTrainer-nek és a többieknek
viszi ddmt2 és neketek is sziasztok

Sziasztok nekem is eljött az idő amikor kész ennyi volt abba hagyom a ddmt2-öt. Nem a pistikkel volt a bajom legalább jót röhögtem rajtuk. Hanem egyszerűen meguntam. Semmi kihívás nincsen a játékban egyszerűen.
Mivel szorzó nincs mit csináljak? Egész nap map1-en álljak? És ezt még mindig nem értem mi a jó atag-éknak abban hogy nincsen szorzó. Hogy normal legyen a  szerver és mindenki megunja és ne rendeljen sé-ét? Nah mind1 az ő dolga. Bocsi amúgy a  témárt de muszáj volt hogy barátok lássák.
Kedved barátaimnak szeretném megköszönni a sok segítséget amit nyújtottak nekem.
Mindenkinek további jó játékot.

Üdv. UnDeRWaLLbuf
Viszlát ddmt2

Jó barátok nyomhatnak pm-et ha a skype címem érdekel valakit.

hát nem hittem hogy én is fel kerülök de sajnos igen , már 4-5 hete nem metineztem és nem is érdekel már annyira :) , inkább családomal töltöm az időt :), további jó játékot!!!!!!!, majd 1x-2x fel nézek milyen az élet itt :)
Üdv.: mehi

Sajnálom h elmész :S
Nekem úgy gondolom haver voltál, és jófej:)
Néha bacultunk 1 kicsit^^
Csak annyit mondanék, hogy sok szerencsét, és én is unom xD
Nálam sem fog sokáig tartani... szóval...
Vagy a Team megemeli a szorzókat, vagy én is mentem.

Üdv: solider23 alias FatCat

Sziasztok.
Én se hittem volna hogy ide jutok, de ez is elérkezett.
Abbahagyom a Privát szervereket.

ddmt2-ről 1-2 szó:
-A szerver addig volt élvezhető amíg nem rohangált mindenki dupla kasztos cuccokba...;)
Innen jelenleg senkit se tudok kiemelni...
Aki ismert az ismert, aki nem az nem... Üdv:BlekStarOWNZ

World of Darknight 2-ről 1-2 szó:
-Ez a szerver is csak addig volt jó amíg cRimeMt néven futott...
-A sok miller német gyerektől élvezhetetlen lett mert azok mind 80%-os kövekkel rohangáltak...
-Amúgy jó kis szeró volt;)

Akiket WodN2-ről ki tudok emelni...

BarBecYou/speedkiller/CrazyNinja - jófej srác vagy, veled mindig el lehetett hülyülni:)
Kocy/Shy - Egyik legkedvesebb "barátom" veled is elbaromkodtunk... Azok a kaszásfarmolások^^
Ninjaa - Köszi a segítséget amikor nem volt Surámon semmi cucc:)
PvPKing/SmyLeHUN - veled is elvoltunk egy darabig amíg meg nem változtak a világról alkotott nézeteim/nézeteink...
Üdv:CaSiO/DaMeX

Akiket IFmt2-ről kiemelnék...

D1a2d3a4 (vagy mi a neved xD) - Jófej srác vagy, köszi mindent:)
Üdv:DaMeX
Itt a neveket holnapig sorolhatnám:D

A fórumon maradok, ha kell segítség akkor segítek bárkinek, ha tudok...

Megtaláltok:
Metin2.hu:
Draco/Jinno/Általában CH4/Sh1n1g4m1 néven:)

Talán Seven-World: <--- És csak mert kicst szenvedős szeró attól még jó ám:) Gyertek sokan:)
Jinno/DaMeX vagy Sh1n1g4m1 néven:)

Haliho.
Utoljára írok ide,mert véglegesen abbahagyom a játékot.Eddig mindig ott volt nekem egy ember aki visszahívott,de sajnos kiderült,hogy az az egy ember csak játszik velem,és folyamat átvert.De jött a szöveg,hogy sajnálom meg minden én hülye meg bevettem...
Dorka szavaival élve: "
meg hogy "megbántam", blabla....ahogy a mondás mondja: kutyából nem lesz szalonna, ritka, nagyon ritka, aki valóban komolyan gondolja. "
Úgyhogy az utolsó reményem is elszállt.Azt hittem van még remény,hogy talán változik az ember,de a változás csak egyre rosszabb irányba haladt.Nevet nem akarok írni,mert tudja az akiről beszélek,és azt hiszem a játékosok 99%-a tudja,hogy kiről van szó.Szavakkal nem tudom kifejezni mekkora csalódás ért engem efelől az illető felől az utolsó 3 hetemben.Neki csak annyit üzenek: A legszemetebb dolog a mások érzéseivel való játék,főleg ilyen szinten...
Na de ami lényeg.Köszönöm szépen minden olyan embernek aki anno benne volt a RockShox céhemben,aki benne volt a Hunnia céhemben,valamint azoknak akik a legvégsőkig mellettem álltak.Csak néhány nevet említve:
FrenkEin: Nagyon jó barátom lett,valamint ígéretet tett,hogy még ha be is dől a Hunnia még akkor is segít nekem.Meg is tette. :)
4everFight: Vele akkor ismerkedtem meg amikor még sárga map2-n belekötöttem,de utána nagyon szoros barátság alakult ki közöttünk.Amire büszke vagyok: Sikerült rávennem,hogy jöjjön át kéknek.
DirtyLove: Nyááh,te aztán igazán sokat segítettél.Lelki támasz voltál,és segítettél rendet tartani a Hunnia céhben.Tartsd kordában az AncientBlood céh tagjait is,mert szükség van egy keménykezű főnökre.
Azarjaved: Őt még Draco szerverről ismerem és itt is elég sokat segített nekem.Szintén jó barátom volt.Neked is sok sikert kívánok a céhedhez.
DarkNaar: Vele úgy ismerkedtem meg,hogy sd1 végén legyilkolásztam majd végül vele is nagyon jó barátok lettünk.Csak aztán itt hagyott engem,és rám zuhant minden probléma,de nem volt kinek segíteni.Ha ő most itt lett volna,most lehet nem hagynám abba.Neked is sok sikert kívánok a metin2.hu-n való fejlődéshez.
CsokiBaby: Neked is köszönöm a sok munkád amit a Hunnia céh érdekében tettél.Neked is sok sikert kívánok a metin2.hu-n való fejlődéshez.
Mollycicaa: Őt ismerem a legrégebben.Nagyon jó barátom,még most is tartom vele a kapcsolatot.Ne aggódj skypon elérsz. :D
LuXii: Jaj te drága,már te se tudtál felvidítani / visszatartani.Téged sajnállak most a legjobban.Segáz skypon te is elérsz. :)  
halmos ~ SirMamutPL: Nektek köszönöm azt amit tettettek sivatagban,és csak így tovább. ;)
Akit kihagytam attól elnézést,de nem akarok egy regényt írni.
Valamint köszönöm [MOD]arnyekangyal-nak,aki megadta a lehetőséget hogy saját topicot nyithassak.További sok sikert kívánok neked. :)
Nagyon sokan kíváncsiak voltak a cuccaimra.Úgyhogy most szelektálva a legrosszabbakat megmutatom.
đripone ~ lv97 ~ Black Magie
z0rG ~ lv80 ~ Archer
TheNameless ~ lv75 ~ Arahan Warrior

Egy jó tanács: Soha ne menj át a kék birodalomba,mert olyan változáson mész keresztül,amivel elveszítheted a más birodalomba tartozó barátaid...

További sok sikert kívánok a Teamnek az ökör játékosok moderálásához.Valamint a Modoknak a fórum tisztogatásához.

Üdvözlet: dripone

2010-08-23, 15:37:56 #33 Utolsó szerkesztés: 2010-08-23, 15:42:31 Szerző: Ayane
Szasztok már én is meguntam a kispistike-t és vissza térek a sima metinre:D
De néha néha felnézek ide a forum-ra is:D

A sima metinen megtaláltok:
Draco
Ch1
Nyuszkoo
10-es ló
26lvl-->Változik az bizots >_<
És ennyit akartam sziasztok:D

BY:Ayane(Nyuszkoo)

Szia Ayane!
Sajnálom hogy távozol,egyre több ugymond "jófej" ember távozik ddmt2-ről.
A végén már csak a pistik maradnak amit szerintem senki se akar.
Nekem ez a véleményem.Amugy nem nagyon ismerlek de pár kommentedből jóember lehettél,és maradsz is sok sikert a jövőben és a metin2.hu hoz is,én már régebben abbahagytam mert már nembirták az idegeim,a hetekben pedig visszajöttem fórumra mert nagyon megtetszett.Lehet jó dolgokról is beszélgetni okosokat megtudni,és remélem te is maradsz legalább a fórumon.
Még egyszer sok sikert a metin2.hu-hoz...
Viszlát:BrutalAssasi.

Vége! Nem birom tovább az már csucs hogy ami én saját kezemmel GM kodokat lenyulják és felteszik ien névvel
GM kodok by: roberto ugyan azok fáljok vannak benne elegem van elmegyek abba hagyom
Naprol napra az a sok idiota gyerek akiket figyelmeztetni kell

hát nálam enyi volt ez a Forum nem gondoltam volna hogy Pont most kell megválnom tölle
Volt pár Jó Fej forumozo(k)
[MOD]Lasek71 Sok szerencsét remélem Jó Moderátor leszel
[SMOD]Thymea Neked is Sok szerencsét! Rakj Rendet a forumon
Yusaris Régen biztatál hogy ne menyek el hát nem tettem de most meg kell tennem
TheBM Teis biztatál régen hogy ne menyekel hát nem mentem
HeSsIaNbAby Nagyon Rendes voltál Te voltál szinte a legg normálisabb az Userek közt
[GA]Dorka Legyél szigoru Annak kell lenni máskép soha nem halgatnak rád

Hát beakartam mutat ni a saját kliesemet a Trial client 1.0 át de nem mutatom mert a véhén azt is lenyuljátok
Ott vannak a saját GM kodjaim használjátok egésségel!

Én már többet nem jövök vissza majd talán akkor ha elmegy ez a sok pistike

Üdv: vilmos,vilko09

Hömm, ha már itt tartunk...

Nem akartam búcsuzkodni, de egy pár sort azért írok.

Boyka voltam...  Világéletemben Jinnoban voltam.

Abbahagyom a játékot, mert sok iő veszett kárba, amit mostmár nagyon sajnálok.

Elmegy felettetek az idő, és ti meg napi 6-10 órákat játszotok... Sajnos én is annyit játszottam.

Mostmár így utólag rájöttem, hogy nagyon hülyeség volt..

Napi 1-2 óra játék bőven elég lenne, de aki megcsinálta a metint, az direkt így találta ki, hogy ne nagyon lehessen róla leszállni.

Az utóbbi 2 hétben kb csak 11 után voltam fent fél órát ( este)

Haverok elmentek....

96 lettem kb 5 nap alatt, és utána csak álltam, beszélgettem, vagy farmoltam...
Utána nemsokára teli lettem 6-7 opttal ( Nem séztem.)

A cuccaim megvannak,  meg is lesznek.

Akik hiányozni fognak:

-Mclaren,Kisszaki 
-HunNinja, dettZ
-Sawßlade, GumiiiKacsa, Rocked
-kismeszi
-ProMage, Die
- IhitYouSit
-SirMamutPL ( hozzá annyit fűznék, minenki utálja, de én évekig játszottam vele, és megismertem a normálisabb felét..)
- még sokan mások..

Akik még tartani akarják velem a kapcs.ot fírkáljanak PÜ-ben egy MSN-t :D
Semmi.

2010-08-24, 23:32:25 #37 Utolsó szerkesztés: 2010-08-24, 23:34:26 Szerző: CyberHero
[HIGHLIGHT=#7030a0]Sziasztok. Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de ABBA HAGYOM.
Az ok nagyon egyszerű: Elegem lett a sok idiótából akik szerint 95+ vagyok, Nem nem vagyok még 90 -hez közel se, és
nem is vagyok SÉ függő (Megvetem azokat akik több 100.000Ft-t költenek egy hülye játékba..)
2. ok: Nem a régi a szerver sokkal hangulatosabb volt úgy játszani, hogy nem arról szól az egész ki farmol, költ többet a játékra. Egyszerűen teljesen elment a játék hangulata a normális emberek is idióták lettek.
3. ok 2 évet szenteltem egy hülye játéknak mi értelme volt ennek? SEMMI Teljesen zárkózott lettem volt, hogy egész napokat csak játszottam. Semmi értelme, 10 év múlva ti is megbánjátok majd.:)
Pár ember:
Tobeee: Nagyon jó barát lehet rá számítani.
ProMage: Igazi barát sok mindenben segített tippeket adott, segített ha piszkált valaki.
PvPSilverke: Sokat hülyültünk egymással bár mostanában nem voltál fent sokat.
ReQu: Rengeteg közös kalandunk volt pl: Amikor együtt mentünk el Lélek 3. részébe.
Yeniuma: Kedves, segítő kész lány.
adaz: Rendes tag.
SirMamutPL: Sokak szerint bunkó, de van egy másik énje is.
Most nem írok többet, fáradt vagyok :D
És a példakép!!: Sőderström (Full dupla wari de nem olyan beképzelt majom mint a többi.)
Szégyen listát nem írok. 

Aki ismert ismert aki nem az nem.

[/HIGHLIGHT]
http://kepfeltoltes.hu/view/100824/rajcuccok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A büszkeségeim.
By: CyberHero, GoldenMental

Én a szerver eleje óta játszok.Anno mikor kezdtem rengeteg haverom volt(szomszédok, oszt társak) régi arcok pl.: DJuice, BMCSORGO,StingR és még sorolhatnám...De persze énis abbahagytam, akiket felsoroltam már korábban rájöttek hogy mekkor a hülyeség ez az egész.Amikor kirabolták a legjobb haverom akkor hagyták abba és egy darabig énis letettem róla, majd visszajöttem.De mostmár tényleg elég lesz.Részben a duplás cuccok miatt hagyom abba.Nekem is az a véleményem róla mint Cashhis-nak.Szerintem jót tenne ha ti is abbahagynátok és tanulnátok és élnétek a gyerek korotokat hiszen hamar elszáll és akkor leshetitek mert később 1000% hogy megbánjátok akármennyit játszottatok ezzel.Higgyétek el hogy ezzel semmit nem értek el.Most tanuljatok amíg lehet, különben nem mutattok fel semmi a további életetkben. Ui. a karimmal Sawßlade játszik tovább...

Sziasztok.
Én is beállok közétek.Látom sok nagyon jó ember elment,így,én is elmegyek.
Tudom,nem ismertek,én lennék,Anonymus,de remélem,valamit tudtam segíteni.

[84/0 PM]         Unread /                     Replies
Nekem ez,Dicsőség,hogy veletek szórakozhattam,játszhattam.
84,és NEM hazudok,még én sem hiszem el,hogy 84 Post mail-em jött...
Igen,megint abbahagyom,már nyitottam ilyen topicot hogy abbahagyom,de a 'jók' Tartották bennem az érzést,hogy maradni kell,és ne add fel!
Hát igen....
Maradnom kellene...De nem tudok.Remélem,2-3 'jó' tartja a Frontot a játékban.
Jövők Fórum,kritizálok mindenkit,ahogy én szoktam tenni.
Lassan,azon gondolkodom,teljesen letörőm,az összes Metin-t,és a hozzávalóit.
Ez csak egy kis értelmetlen hozzászólás,mást nem tudok tenni.
Hírnév,nekem az semmi...Nekem,az a létfontosság,hogy valamit tennem kéne a játékért,ne NEM megy!A halvány zöld szín,itt marad fórumon,és remélem emlékeztet ,egy Ismeretlenre,akit valahol láttam,de nem érdekel.
Elegem van abból,hogy szidják a rég elhunyt anyukámat.
Elegem van abból,hogy folyton kötöszködnek...
Elegem van mindenből...
"A szó elszáll,az írás örök!"
Akikre felnéztem,Ismertem,Barátok,és akiket tisztelek:
ATAG & a Team...Moderátorok..RapidDeath,A legjobb barát!!Benne 120%-ig megbízok!
És a kedves fórumozok :)
Én ezennel távozok...
Sirisuri-voltam...
Üdv,sziasztok
END