[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

ATAG a királyság maga őa legjob és a mindenség és köszi a gép cserét ami még tart :P

de a játék elindul bejönnek a serverek meg a user:.............. pas:,,,,,,,, ezek bejönnek,de akkor is lehet hogy rossz??

az az egy a baj hogy nem tom hogy kel regizni mert nem tok kinaiul:SSS

Az igaz hogy 3 óra alatt 60+ leszel?

valaki elküldené privát üzibe hogy kel regelni??köszi

Idézetet írta: agsze96 Dátum 2009-12-28, 17:14:53

én se  tok kani  ull  hol kel regelni  kegyetek lilnket.

Idézetet írta: agsze96 Dátum 2009-12-28, 17:14:53

Ember, szerinted mégis hány játékos tud itt kínaiul?! T_T

Én megmarom magamXD http://ddmt2.sytes.net/regist.php tessék itt kellessz majd!!!ISMÉTLEM MAJD!!!amúgy meg szerintem magától értetődő, hogy hová mit kell írni regeléskor..

nekem ha rákattintok a regisztrációra akkor azt hozza be hogy probléma az oldal betöltésénél nektek is ezt irja ki????

2009-12-28, 17:19:02 #710 Utolsó szerkesztés: 2009-12-28, 17:21:08 Szerző: KeYeS
Hm a ddmt2 honlapján nekem minden közbe kiszolgáló alaphelyzet... remélem regiire jó lesz
Ui: na most má akkor gondolom azért nincs reg mert karbantartás ezt olvastam:P  hajrá már csak 40 perc

Sziasztok!
Nem a regelésről fogok beszélni hanem arról hogy ddmt2-ős DarkMageHUN karimat ellpota kisdavid.     
Néhányan tudják h kiaz de van aki nem.
Szóval aki ismer aki nem nem én vagyok most DarkMageHUN ne beszéljetek vele gm-ek is kibannolhatnátok.
Új fő karakterem neve XmasN1NJA aki régen haverom volt ezen megtalál.
Ennyit akartam csak mondani és mindenkinek jó játékot de nagyon remélem titeket nemfog átb*szni .
MSN-en a neve (legalábbis az egyik) PitBull. Ne kereskedjetek vele és ne is beszéljetek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
További infóért PM-elhettek és azis dobjon rám pm-et akit már átvert.

igen, nekünk is hibát ír ki, és nem hozza be a weboldalt.de nyugi már ember, lazulj el.addig is gondolj a csokira

a sima ddmt2 oldalon nekm is minden oké csak ha rákattolok a regiszt.-re akkor irja hogy probléma az oldal betöltésénél,de nektek is ilyen????

Idézetet írta: davidov Dátum 2009-12-28, 17:18:57
nekem ha rákattintok a regisztrációra akkor azt hozza be hogy probléma az oldal betöltésénél nektek is ezt irja ki????

a majd szó azt jelenti, hogy nem ebben a pillantban kell a linkre nyomni...

Amúgy a sok okosnak beírom h mit írt Atag:

Maa kora délutáni órákban egy több órás karbantartás veszi kezdetét,aminek keretében lecseréljük a szerver gépet (végre), majd ha mindenjól működik megnyitjuk a regisztrációt.

A karbantartás legkésőbb 18:00-ig fog tartani.

Türelmeteket és megértéseteket köszönjük

Idézetet írta: DarkMage Dátum 2009-12-28, 17:19:10
Sziasztok!
Nem a regelésről fogok beszélni hanem arról hogy ddmt2-ős DarkMageHUN karimat ellpota kisdavid.     
Néhányan tudják h kiaz de van aki nem.
Szóval aki ismer aki nem nem én vagyok most DarkMageHUN ne beszéljetek vele gm-ek is kibannolhatnátok.
Új fő karakterem neve XmasN1NJA aki régen haverom volt ezen megtalál.
Ennyit akartam csak mondani és mindenkinek jó játékot de nagyon remélem titeket nemfog átb*szni .
MSN-en a neve (legalábbis az egyik) PitBull. Ne kereskedjetek vele és ne is beszéljetek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
További infóért PM-elhettek és azis dobjon rám pm-et akit már átvert.

Sosem értettem, h hogy vannak ezek a karakter lopásos dolgok. Ha nem adod meg senkinek, még a haverodnak sem a jelszavadat, akkor nem lehet ellopni... Érdekes, nekem mért nem lopták még el sose, mért nem törtek fel sose? 56os karakter sima metinen, 93as ddmt2őn, és soha semmi baja nem volt...hihetetlen..

Atag online gyerekek xD

Jeannekj annyit elmondanék neked hogy a noobságodból felvilágosulj hogy a hackerek akármit megtudnak csinálni és msn-en nem kaptam tőle semmit sima szerós karimat adtam neki nem ddmt2-őst semmiben nem egyezett a 2 max a kari nevében és ezzel együtt az e-mail címem is feltörteeeeeeee N00BOKTÓL NEMKÉREK VÁLASZT.....

Idézetet írta: DarkMage Dátum 2009-12-28, 17:29:24
Jeannekj annyit elmondanék neked hogy a noobságodból felvilágosulj hogy a hackerek akármit megtudnak csinálni és msn-en nem kaptam tőle semmit sima szerós karimat adtam neki nem ddmt2-őst semmiben nem egyezett a 2 max a kari nevében és ezzel együtt az e-mail címem is feltörteeeeeeee N00BOKTÓL NEMKÉREK VÁLASZT.....
Akkor itt egy nem noob válasz:mért kereskedtek karival?