[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nemakarok senkit elkeseríteni de mégis elfogok. Ha figyelmesenelolvassátok azt írta ha minden rendben lesz akkor lesz reg.Gondoljatok bele mi történik ha nem lesz minden rendben.Nem lesz reg ésti várhattok továbbra is

hát azt látjuk már elnézést    
és remélem azért jönnek egypáran chounjoba :))
és aki igen azt szerettel várom xDDD
és irhat pm-ben vagy map1-en is szoktam szaladgálni    
keresetek meg főkari:Husimusi kedvenc:Husika001 és hát ugymond farmkar:Poni
figyelem egypár nevet nem én találtam ki!!!!!!

szasz husimusi a sima metin2-s 42-es CHUNJOS ezért leszek chunjos

Idézetet írta: kocyka Dátum 2009-12-28, 17:32:30
Nemakarok senkit elkeseríteni de mégis elfogok. Ha figyelmesenelolvassátok azt írta ha minden rendben lesz akkor lesz reg.Gondoljatok bele mi történik ha nem lesz minden rendben.Nem lesz reg ésti várhattok továbbra is
1.Azt hiszem ATAG és a csapat azért nem olyan bamba, de bármikor közbe jöhet valami.
2.Ha ma nem lesz reg akkor agsze96 meghal xD

Idézetet írta: DarkMage Dátum 2009-12-28, 17:29:24
Jeannekj annyit elmondanék neked hogy a noobságodból felvilágosulj hogy a hackerek akármit megtudnak csinálni és msn-en nem kaptam tőle semmit sima szerós karimat adtam neki nem ddmt2-őst semmiben nem egyezett a 2 max a kari nevében és ezzel együtt az e-mail címem is feltörteeeeeeee N00BOKTÓL NEMKÉREK VÁLASZT.....

A probléma már alapból ott van h egy közhírben lévő hackernek adtál karaktert XD És ajánlom, nézz utána fórumon, mit jelent a noob kifejezés :) A hackerek azzal hackelnek, aki meg hackelhető, vagy nem óvatos a világháló barangolása közben :)

pontosan   magyar forumon is mindig segit mindenkinek akinek van kérdése :))

Miért nem oot üzenetet küldeni? valamilyen piros jelenik meg

Ti Mék Világba Fogtok menni pl kék sárga vagy piros????

gyertek sárgának plsssss   kellünk egy páran :PPPP

kellene csinálni egy erős céhet a sárgáknál aki benne van az Pm rám vagy írjon itt 

MINDENKI JÖJJÖN A KÉKEKHEZ OTT A SOK KIRÁLY MAGYAR

Na jó meek sárgákhoz XD metemer te meg megszívtaaad XD

ha metem,er kéri akk mek én is hehehehe

te jó  égg mi van ha pont most megy el az áram

Énis benne vok!!!  A kékeknél mi lesz a nevetek??? Nekem Erik25 nektek??????

Én is meek céhbe

én menék csak nem enged privát üzit írni:DD de am írjatok rám [email protected]

Idézetet írta: DarkMage Dátum 2009-12-28, 17:43:36
Tudom hogy más ezerszer elhangzott a kérdés de énis megnéztem...  regelős oldalnál az természetes hogy besem hozza a honlapot??

Igen, mivel nincs servergép amiről az oldal fut, ha az oldal nem megy nem megy a játék, és fordítva

hát..... van egy erős céh abba vok (WariroTeam.ha jol irom már elnézést) aszem már a 4-dik
de full sajna kiskarim se tudod bejönni :SS pedig kértem(párom a céhvezető nem akarok dicskedni  )
nah de azé hajrá :))

ok akkor már 2 en vagyunk a kékeknél meg sok bunko is van :S  a sárgákhoz gyertek