[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nekem Failed to connect server :S
És a weboldalra se enged fel :S
Most akartam 2kezest venni :(

És Ráadás a vegyesnőnél lehet venni zöld italt 2k a 10kicsi 4k a 10 nagy és minden jó cuccot áldás tekit is. százezerszer jobb mint a sima metin 2 !!!!!
f!!
3525

akk majd a srágákhoz mek ha tudtam regelni

rotty nincs weboldalXD aki nem töltötte le, az jelen pill.be megszívta xD de am meg a devil.dll 100-szor le van írva :@ a kliens mappájába csomagold az indítóját a szervernek!!

Miért nem nyitja meg a regisztráciot?? azt irja h hiba a kapcsolatba??

Én már vagyok, kékeknél! Nem igaz, amit mondtak! NINCS LAGG A KÉKEKNÉL! Bár csak CH3-on voltam még... :D

Azért szívta meg, mert nem jó a weboldal..És nyugi már, nem úszott el.Ne siránkozzatok, míg pontos infot nem tudtok..Én pirosba meek am

Írok haveromnak, próbáljon meg belépni az enyémre...
Szólok, ha van fejlemény...

NYUGSZIK NEM VESZIK EL SEMMI CSAK GÉP CSERE VAN(GYENGÉBEK NEM FOGJÁK FEL DE NEM IZGAT)

na fejlemény? piros vok és Lv89

Idézetet írta: TheKillerPro08 Dátum 2009-12-28, 16:48:09
assze eluszott a 42-es a 45-ös a 35-ös karim mer nem enged be :((((((((((((((( látom neked is pro4ever lol

10 perc alatt megvagy annyi...
Amúgy meg karbantartás van csak...nem úszott el senki karija

Idézetet írta: Inverse Dátum 2009-12-28, 16:40:47
rotty nincs weboldalXD aki nem töltötte le, az jelen pill.be megszívta xD de am meg a devil.dll 100-szor le van írva :@ a kliens mappájába csomagold az indítóját a szervernek!!

Milyen mappába nincs is olyan hogy kliens meg ha van akkor hol?

Idézetet írta: davidov Dátum 2009-12-28, 16:55:08
Idézetet írta: Inverse Dátum 2009-12-28, 16:40:47

Milyen mappába nincs is olyan hogy kliens meg ha van akkor hol?
Letöltöd a 2008-as US klienst.Feltelepíted.Utána kitörlöd belőle a patch updatert és a metin2.exe-t.Utána az adott szerónak az indítóját belemásolod a kliens mappájába.Ennyi!

Na akkor jól tudom hm?

nah nyugi csak gép csere aztán regizhettek ,türelem rózsát terem

há le luja le luja végre visza kapom a pénzem nyertem o jee fogadást nyerte 9mila sében fogadtunk :) :P

Ha kééész a gépcsereeee és minden rendbe vaaaan -.-'

de ha letöltöm innen a 2008-ast és ott van hogy 20080919-exe rákatintok és valami kynai szart ir ki hogy nem jó mert egy X-et rak ki

Idézetet írta: davidov Dátum 2009-12-28, 17:04:17
de ha letöltöm innen a 2008-ast és ott van hogy 20080919-exe rákatintok és valami kynai sz*rt ir ki hogy nem jó mert egy X-et rak ki
Nekem nem jelentkezett ilyen jellegű probléma..

Még a weboldal se megy, nem hogy a játék!