[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok!!!
Nekem is ez volt vele, de észrevettem hogy a (kard) surának nincs ilyenje O.O. Mert akármikor behalok vagy valami, visszatölt épphogy benyomom és hajrá:)). A harcost azért hagytam abba mert ez az ugynevezett "rejtett töltés" az idegeimre ment, de megérte mert a sura iszonyat jó*-* x). 
És egy kis OFF: az lenne a kérdésem hogy a sura 75 fegyó (azthiszem ennyi) azt mi kell hozzá? Egy ördögűző, 2 áldásteki, és mi a 3.???
Köszke a választ: Zeus2 (Khaos)

egy ördögüzö +9 2 ádlás teki 1 kis yang :)

Köszi ATAG! Amm de lenne még egy kérdésem! Lehet h nem ide tartozik de  nem találtma hozzá kapcsolodo témát.Nos a kérdésem az lene hogy hol találom meg az ezerharcost. Szal annyit tok rola hogy az oriások földjén van. Azon belül találtam egy teleport kaput azon átmentem de ott se találtam csak a baltásokat meg az orkokat.

2009-10-25, 23:02:10 #63 Utolsó szerkesztés: 2009-10-25, 23:04:21 Szerző: ATAG
Idézetet írta: Raidon Dátum 2009-10-25, 20:34:11
Köszi ATAG! Amm de lenne még egy kérdésem! Lehet h nem ide tartozik de  nem találtma hozzá kapcsolodo témát.Nos a kérdésem az lene hogy hol találom meg az ezerharcost. Szal annyit tok rola hogy az oriások földjén van. Azon belül találtam egy teleport kaput azon átmentem de ott se találtam csak a baltásokat meg az orkokat.

Átmész siviből a rétre, ott elmész a köv. kapuig (93, 350) és átmész az óriásokhoz. Ott aztán elég random hogy hol találsz ezerharcost, de nem olyan nehéz belebotlani egybe.

Idézetet írta: zeus2 Dátum 2009-10-25, 20:06:49
Sziasztok!!!
Nekem is ez volt vele, de észrevettem hogy a (kard) surának nincs ilyenje O.O. Mert akármikor behalok vagy valami, visszatölt épphogy benyomom és hajrá:)). A harcost azért hagytam abba mert ez az ugynevezett "rejtett töltés" az idegeimre ment, de megérte mert a sura iszonyat jó*-* x). 
És egy kis OFF: az lenne a kérdésem hogy a sura 75 fegyó (azthiszem ennyi) azt mi kell hozzá? Egy ördögűző, 2 áldásteki, és mi a 3.???
Köszke a választ: Zeus2 (Khaos)
Az a 80-as fegyó inkább.. az "izé" neve counterattack strategy. Lélekbarlangban esik (1. szint vége, és 2. 3. szint) vagy itemshopban megvehető...

heloo  kőld valaki linket DDmt2 re plzz ahonana lelehet szed ni meg  regelni plzzz  (előre is kőszi)

Engem az döbbentet meg tegnap hogy amikor szero resi volt vagy nem tudom mi volt .... az előtt volt nálam kemény 300K gold
Vissza mentem és volt nálam 10K gold ez mitől lehetett ? ( nem sokat vesztetem de akkor is érdekelne a dolog :D) Ez egy bug vagy mi a fene?

az lenne a kérdésem h a skill ujraoszto tekercsnél is átlett irva angolra a skillek neve? mert randomra nem akarom ujraosztani.

Sziasztok,
Sajnos bementem egy várkapun [orkföldről a legfölső opcióval... vmi havas hely] és nem tudtam kijönni.
Ma reggel, amikor be akartam lépni, hogy még1x megpróbáljak kijönni, már be se engedett lépni.
Karakterválasztás után bejön 1 pillanatra a betöltőképernyő, utánna visszadob a bejelentkező ablakhoz. [Az acc.-on lévő másik karival viszont be tudtam lépni, tehát nem netprobléma].
Tudna segíteni nekem valaki?

Írd le ATAG-nak pm ben az karid nevét (asszem ez a 1 kell :S)
és megoldja a problépmád :D

Egyébként a várkapunál ott a teleportos, és működik is... nem vágom miért nem tudtál kijönni.

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-10-26, 16:10:19
Egyébként a várkapunál ott a teleportos, és működik is... nem vágom miért nem tudtál kijönni.
Lehet, hogy mostmár működik a teleportos, de nem enged belépni .
A betöltő képernyő feljön, de azonnal visszadob a bejelentkezési ablakhoz (mielőtt végigérne a csík).
Más karakterrel be tudok lépni, de ezzel nem. (Egy acc.-on van a 2 karakter)

Idézetet írta: Yodafone Dátum 2009-10-26, 11:50:22
az lenne a kérdésem h a skill ujraoszto tekercsnél is átlett irva angolra a skillek neve? mert randomra nem akarom ujraosztani.
Ugyanazokat a skillneveket használja a skill reset is, mint a Lélekkő, tehát igen...

Mit kell letölteni annál a linknél amit a EXE-k és kilensek-nél írtál?

Idézetet írta: Zalan996 Dátum 2009-10-26, 17:27:42
Mit kell letölteni annál a linknél amit a EXE-k és kilensek-nél írtál?
Ha amerikai klienssel akarod játszani: US client és EN login, ha kínaival akkor CN client és CN login

Nincs olyan US client ami nem torrentes? Mert én nem nagyon tudok torrentezni.

Idézetet írta: Zalan996 Dátum 2009-10-26, 19:08:56
Nincs olyan US client ami nem torrentes? Mert én nem nagyon tudok torrentezni.
Kukk fönt a letöltések linket -.-

Készség könyveket honnan lehet szerezni?

Készség könyveket a metin kő ütéséből tudsz szerezni.
De tudsz venni az NPC-knél nem készség könyveket, ha nem valamilyen fejlesztő könyveket.
(ezt jó megaszontam xD , amúgy mi a neve azoknak a könyveknek?)

magyar szerveren ezek a könyvek "Készség neve" könyv néven futnak.

2009-10-27, 18:45:03 #79 Utolsó szerkesztés: 2009-10-27, 18:49:01 Szerző: Zalan996
És ilyen könyveket hol lehet venni?