[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

vegyes kereskedönö  fever és fegverzet kereskedönél

Sziasztok! Tegnap este bementem  a lélek barlangba (koege-pung) Szalagáltam benn egy jo ideig de nem találtam sehol sem mobot hozzá teljesen üres volt. ez miért van vagy még nincs is kész a lélekbarlang?

Van lélek barlang,csak ne map1en menj be,ilyen egyszerű.Völgy bal alsó sarkában menj,onnan jó lesz,látszódnak majd a mobok.Ha us klienst használsz,akkor beljebb lesznek "láthatatlan" mobok,ezeket kinai kliensel lehet látni.

Hy
Nos azok a "láthatalan" mob-ok név szerint: kristály harcosok......(ha esetleg valaki nem tudná).
Mellesleg 1 csoport is nagyon keményen tud sebezni (annak elenére 1 skill-ből le lehet őket ölni).

Neked PVP-ben ismindenki egy Skill......
Kaszt: Test harcos
Szint: 9x
Skills: All P

Akikért bármit!
Bobszike
RedIceGirl
Teddy
Volt IRedDragonsI tagok
Sajnálom hogy eltűntem egy idÅ're!

-.-"
NE offold már a témát-.-"

nema PvP-ről wan szo , arol meg nem tehetek h nem tudsz játszani ("fogadd el nem leszel jobb mint én ^.^")("ez CSAK VICC VOLT")

UI: DDMT2-őn nem is játszom.....-.-"

lenne egy kérdésem: Atag irta, h hamarosan elérhető lesz az un: Ridding Skill Book (ha jol irom a nevét), amivel a lovat lehetlesz szintelni, mint bármien képességet könyvekkel. Ez tény. A kérdésem: a fő lovasküldiket (ijászölések bizonyos szintenként) ugyanugy lekell majd nyomni? Vagy pl: egyszerüen használok egy ilyen RSB-t és máris 1es a lovam és veszek hozzá lóképet és már hivhatom is?
Atag válaszát várnám föleg mert egy GA-t kérdeztem szerveren de ő aztse tudta miről van szo :S Ergo gondolom csak Atag tudja mien is lesz. Előre is kösz!
Tisztelet (vagy ahogy Ali-G mondaná: TiszetLLLL!)

Idézetet írta: Yodafone Dátum 2009-10-28, 08:57:19
lenne egy kérdésem: Atag irta, h hamarosan elérhető lesz az un: Ridding Skill Book (ha jol irom a nevét), amivel a lovat lehetlesz szintelni, mint bármien képességet könyvekkel. Ez tény. A kérdésem: a fő lovasküldiket (ijászölések bizonyos szintenként) ugyanugy lekell majd nyomni? Vagy pl: egyszerüen használok egy ilyen RSB-t és máris 1es a lovam és veszek hozzá lóképet és már hivhatom is?
Atag válaszát várnám föleg mert egy GA-t kérdeztem szerveren de ő aztse tudta miről van szo :S Ergo gondolom csak Atag tudja mien is lesz. Előre is kösz!
Tisztelet (vagy ahogy Ali-G mondaná: TiszetLLLL!)
Szerintem úgy lesz. Nekem nagyon tetszik az ötlet. Már előre veszek eleget, nehogy feljebb az árát.

A terv az, hogy a ló menüben lesz egy "training" gomb. Ha lesz nálad lómedál és "könyv" akkor fejlesztheted (50% eséllyel, akárcsak a lovásznál), de a 11/21-es küldetést nem lehet vele megspórolni majd.

Még van vele pár probléma, nem tudom mikorra várható.

Nah akkor leirom a "problémámat"

Azzal, hogy ugye a sárgák kevesen voltak és a jinno egy része átment oda ezzel nem is lene gond, azzal se hogy átjönnek hozzánk és gyilkolásznak minket, ezzel se, mert ugye erről szol a játék, na de(!) azért mindenek van határa.Az nem nagyon izgat, hogy oknélkül lenyomnak, na de, hogy nem lehet a dt be normálisan dt runt menni ? multkor is szeretnék meni egyet, megnézeni hogy mire vagyok képes.Erre látom hogy egy pár sárga veri a metint mondják, "lépjek ki, mert nem akarnak felvinni a 9. szintre ( elég nehezen ment nekik ezt leírni..) de mivel sokan ütöték a metint így nem tudtam idejében kilépni.
A 2. szinten folyton ütöttek, gondoltam ha ők így álnak hozzá akkor én miért áljak hozzájuk máshogyan, ezért nem léptem ki, de nem hoztam rájuk az egész mobot szoval nem értem mi volt a bajuk.Természetesen meg is öltek, de ebben az volt a dühitő hogy valami KisItachla (vagy mit tudomén hogy hívják)benyomta a kereskedést-na így felkelni sem tudtam.Ugye a városba dobott ki mivel nem tudtam semmit se csinálni.Az xp-t elveszítettem de nem is ezzel van a gond, de egy ilyan aljas, gerinctelen dolog, ennyire képesek ?
Sokan magukra gondolnak, nem is gondolják, hogy a másik karakter "mögött" is ember van -.-
Ezt sokan nem képesek megérteni, nah mindegy, megint neki indultam, gondoltam mostmár nem lesznek a dtbe, és amire felértem egy Gm (vagy sgm ?) ütötte a metint.Mivel ugye ő nem vihet fel senkit a 9. szintre ezért 2. szinten eltünttette a mobokat. Jó, kari  csere meg volt.Ott volt 2 sárga a dt előtt, aki alig engedett be a dtbe, amikor bementem akkor úgye megint a GM (vagy sgm) ütette a metint, és a 2. szinten megkérte hogy kari cseréljünk.Oké ez is megvolt, amikor megint bementem a dtbe, no lám kik voltak ott? azok a chunjosok akik "elküldtek" a map1re.Ezt megint megcsinálták, meg xp vesztés...Jhaj ez mostmár mindig így lesz ? nem lehet menni egyedül, csak másokkal egy runt, akik segítenek megvédeni ?Ez ma is megtörtént,  ha ezért nem kapnak semmit (bann-t vagy valamit..)És ha ez egy metinütésnél is megtörténik, kapnék egy +4-es kővet, és nem engedik hogy felvegyem ? De még az is szomorú, hogy némelyik még írni se tud(jó, néha én is elejtek 1-2hibát ) Persze volt olyan is amikor ölök, oda jön egy sárga, (milyen meglepő..) leöl,
felveszi a cuccaimat és elmegy, nah ez is egy gerinctelen dolog, ebből is látszik, hogy mennyit érnek egyesek..
Én most a forumra nem "sírni" jöttem, csak azért ez pofátlanság..
Jha és még, hogy én nem tudok naponta 5-6 órákat a gép elött tölteni, max 2-3 órát, szoval...

-Meg a Gm-eknek lehet céhe ?Oo

-Az hogy lehet hogy még nem lehet SÉ-t venni és valakinek van már királyi lemezvértje ?  oO

Bocsánat az  off-ért(gondolom ez az volt), de erre nem akartam egy új témát nyitni, csak, hogy elolvassák a Gm-ek, meg persze ATAG

Nha ennyit erről, tovább szép napot, szinte mindenkinek

Hali.
Én letöltöttem a metin2.us_20080919-et,de amikor fel akartam telepíteni egy hibaüzenetet írt ki.Mit tudnék tenni hogy menjen?
Esetleg valami mást töltsek le?

2009-10-28, 21:51:46 #91 Utolsó szerkesztés: 2009-10-28, 22:01:38 Szerző: joco741
hát igen ez baj velem is minden nap 1 nap vagy 6 szor runolnak én meg még 1 szer se tudtam miatuk de egyszer ezt kékek is csinálták kék a kékel ezel kéne valamit csinálni hogy meg ölnek meg nyityák a kereskedést oszt anyi ez nagyon idegesitö ha ezt olvasod ATAG ak léci csináj vele valamit!

és el tünt +9 es misztikus vértem,meg +7 es ördögüzöm lehet hogy hack mer amikor 1 sárga dt be ugyan ugy meg ölt meg nyitota a kereskedést ujra indultam map 1 re ere el tünt ez már régeben volt de most tudtam szolni!

ja és még valami el küldené valaki a kinai kliens letöltö oldalát meg a kinai fájl letöltö oldalát elöre köszi!

Atag lenne egy két szabály kérdésem. először is h van e ezen a szerveren szabályzat. és ha van tartalmazza e az alábbi dolgokat: bugok kihasználása, mások játékélményének szándékos rontása, meg hasonlo, metin2_hu szabályzatban leirt dolgokra gondolok. mert: az h vki leöl az oké. de az h utánna rögtön kereskedő ablakot nyit az viszont .... nem lehet olyankor felkelni ha a kereskedő ablak él. ez durva bug kihasználás sztem. és abba egyetérte h nem lehet dt-zni. de abba nem h ezért a sárgák a felelősek. mindenki primitiv módon üti a másikat ha meglátja. értéstek meg: DT-be durván nem illik leütni mást. pláne nem runon. sztem van elég gond a szörnyekkel is. tul sok a 12éves pistike97 játékos ezen a szeron. és sajnos itt ők is hamar felmennek magas szintre. ezért egy normál szerverrel ellentétben itt hatványozottan rontják el a játékélményt mások számára.
Noobkillers céhnek üzenném tisztelettel: azért öngyilkosok ne legyetek.

DT: egymás leölése sehol sem tilos, nem kivétel a DT sem. Az íratlan szabályokat a játékosok alakítják, ebbe nekünk semmilyen beleszólásunk sincs. Azt azért megkérdezném, hogy miért nem ti ölitek le a sárgákat? Elvileg semmi akadálya...
Magyaron 1-2 céh a saját birodalombelieket is elhessegeti (pl OnlyOne), nemhogy másokat. Ehhez mondjuk nem is fűzök semmit inkább :D

Játékélmény rontása: Akkor is előfordulna, ha tilos lenne. Erre is csak azt tudom mondani, hogy győzni kell és akkor nincs semmi probléma. Ettől függetlenül lehet szólni egy GM-nek, aki majd saját belátása szerint tesz valamit, ha indokoltnak látja.

A bug kihasználás NEM tilos. Mivel nem kapunk támogatást a játékhoz, a hibák sosem lesznek javítva (max amit házon belül lehet javítani), emiatt a játék részét képzik (úgy fogjuk fel, hogy nem hiba, hanem direkt olyan). Itt elsősorban a kereskedőablakos bugokra gondolok, mint a jól ismert biológus bug. Mindenki szabadon (ki)használhatja, így egyenlőek az esélyek :)

Szabályzat meg van, csak még nincs közzétéve. Nagyjából megegyezik a metin2_hu szabályzatával, 1-2 dologtól eltekintve.

megértettem. hacken kivül mindent szabad. kár h igy a kispistike12 felhasználók elrontják a szervert. gondolom nem tul komoly ember ir ieneket h idézem: "k***a a***d f******ó k****g takarodj a DT-ből mert büdös g**i sárga vagy." előjön ittis a megszoksz vagy megszöksz efektus. akkor az lesz a megoldásom h átmegyek kékekhez:D aztán vagy jó lesz vagy nem.

2009-10-29, 09:37:16 #95 Utolsó szerkesztés: 2009-10-29, 09:40:11 Szerző: joco741
de ök sokal erösebek a kicsik nem csináják ezt a sárgák se csinálták amikor tölünk ben volt 1 nagy csak a kisebekel ien szemetek mer tugyák hogy meg ölik öket és dt be nem lehet már runolni miatuk én mongyuk 1 szer se tudtam .

ja és irtam hogy amikor ujra indultam map 1 en eltünt +9 es misztikus vértem meg +7 es ördögüzöm!

meg hogy valaki külgye el a kinai kliens letöltö oldalát meg a fájlt hozá elöre köszi!

Nekem az lenne a kerdesem hogy hogy/honnan lehet letolteni a szervert?

Mert nem talaltam olyan linket...

Tiszteletem.

Tegnapi eseménynél ott voltam én is, bár ilyen jellegű dolgokba nem nagyon szólok bele a helyszínen.
Viszont ezzel kapcsolatban elszeretném mondani saját véleményemet.
Régóta játszom metinnel, magyar szeron mint onlyone tagja, így elég sűrűn mozgunk DT-ben.
Nagyon nagyon és mégegyszer megemlítem, hogy nagyon sok kispistike van a játékban, akik képtelenek felfogni, hogy saját csapattal akarunk felmenni. Sajnálattal látom és tapasztalom, hogy 80%-a nem érti meg és csakazért sem megy le. Ilyenkor nincs mit csinálni, mint átváltani szabadba és neki esni. Ha nem használja ki a bizonyos "húúde ge.." ember a trade bug-ot, akkor jópár órát el lehet veszíteni ilyen hüjeségek miatt. Sokan rá is jöttek,hogy a legegyszerűbb megoldás a trade letiltása.
Nos ilyenkor bajban vagyunk, nem kevés veszekedéssel talán sikerül leküldeni a játékost, de sok esetben mi logolunk ki.
Mivel nem hiába van 3 birodalom, igy sok esetben alap dolog az,hogy gyilkoljuk egymást. Lehetsz normális, diplomatikus, de ha mondjuk már elegünk van abból, hogy a sokadik körnek indulunk neki így nem nagyon foglalkozunk már mással.
Szóval kicsit visszatérve a tegnapi naphoz, ami számunkra nem alakult túl jól,mivel egyfolytában ledobált a server DT run közbe. Lehetséges, hogy ezért is volt ingerült céhtársam, kit nem neveznék kispistikének, már csak a kora miatt sem. Valószínű azért engedett meg magának ilyen hangnemet, mert mint említettem ingerültek voltunk, ezért is cselekedett csúnya módon.:)

Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a témához.

Üdv.

b4b0

Hello! Hozzászolnék ehez a DT témához én is.Amikor én meg a barátom DT runolunk elég sok értelmetlen gyerek odejon megkérdezik hogy meddig mentek?Mondjuk hogy ameddig tudunk és utánna megkérdezik hogy nem visszük e fel őt is?Mondjuk neki hogy nem és nem akarnak karit cserélni még akkor se ha szépen kérjük őket és ez esetben leöljük őket és addig öljük ameddig el nem mennek :D

Ah..sokan azt mindják nem akarnak felvinni, miért vinnének fel?nem ők visznek, van lábam, majd megyek
Jó persze elhiszem, hogy zavaró, na de ha szépen megkérnek akkor kari cserélek, dehogy mindjárt elkezdenek ölni vagy, hogy "takrodjál innen" stb...azért ha ők így álnak hozzá akkor én miért legyek velük kedves ? Majd rájuk viszem az 5. szinten a fele dt-t vagy netán az egészet, és keljenek fel ahogy tudnak, én akkor majd map1-en indulok  És akkor majd megtanulják kivel keménykedjenek és kivel nem.