[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Naszoval...
1. Itt asszem nem ugyanojan hanem 200 ijászt lkell leszedned warlonáál de nem bizti.
2 Annak múködnie kéne és ha us kliensbe vagy akk nemtudsz rákattolni az őrre (ill rátdsz cask semmi reakció). Kínai kliens kell az őrhöz, de teleportolni azt tudnia kell a sima US klienssel is...
bye: ÉN

ATAG amig nem jo a szerver a topic ot is zárni kéne

Karbantartás van????? mert már reggel óta nem enged be      

Senkit nem enged be ha nem jött volna még le... mondjuk én olyan 8-11 körül még tutam szintelni meg vértet huzni meg kutyatö*it is csinálni de mostmeg lehet estig nemfog beengedni.

2009-10-24, 13:54:13 #44 Utolsó szerkesztés: 2009-10-24, 13:56:33 Szerző: joco741
tudom hogy senkit nem pedig dolgom lene de kár hogy estig nem lesz

Sziasztok!
Akik nem tudnák azokat felvilágositom hogy, előre láthatólag november 1.ig TESZT üzemmódban fut a szerver.
Tehát eddig az időpontig a szerver előre nem közlött időszakonként nem lesz elérhető, ilyenkor a felmerült problémák javításának megkisérlése folyik.  Ha az adott problémát sikerült megoldani, a szerver ujra játszható lesz.
Sajnos ezek a munkák előre nem látható ideig tartanak, de ez értünk játékosokért van, hogy minél inkább élvezzük a játékot,
és hogy ne legyen olyan hiba ami csökkentené játék élvezetét.

Türelem, türelem.....

nem tok be menii a játékba azt irja ki log
valiaki irjon

Idézetet írta: BSI Dátum 2009-10-23, 16:41:08
Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-10-23, 14:00:52
deeeee ez hogy van .... angol kliensel játszom, a nyelv naggyából angol a játékban, de vannak a küldik meg item shop-os cuccok mind olyan hülye nyelven jelennek meg.... nem kínai v olyan koreai hanem olyan hülye jelek enymasracsúszva s ilyesmi....

Pl vettem olyan tekercset ami egy skillről leveszi a pontokat, mert egyik skill 19 nél volt s mégsem váltott.... errefel az olvashatatnal írás miatt csak "tippelni" tudtam melyik lehet, s egy P(!)-s skillről szedte le a pontokat ..... a f*sz kivan

pls valaki mondjon valamit erről
Üdv!
A következő a probléma: A szerver nyelvezete kinai, a te kliensed nyelvezete angol. És azok nem koreai jelek, hanem 1 hatalmas káosz a karakterek világábol
Tehát nem egyezik a 2. E miatt nem tudsz mondjuk céhet alapitani, mert azt se az UK- se az US- es kliensel nem engedi.
Viszont ha a kinai klienst használod, engedi a céh alapitást.
És a küldi tekercsek is villognak. Ennek a hátránya viszont hogy nem igazán tudnak a magyarok kinaiul, tehát értelmetlen az egész, arra viszont jó hogy a kompaktibilitási akadályokat ezzel "átugorhatod".
De játéra viszont még mindig az angol a top- sztem.

Továbbá a P-s skill törléssel már én is jártam 1x igy.

De igy járt az ember, ez van:D
Nem kerül több hónap-ba 1 P skill létrehozása, itt megvan hamar. Tehát pótolható.

üdv

Na hát most világos hogy mi a gond
De akkor nincs semmiféle megoldás hogy lehetőleg érthető nyelven legyenek a küldik s ezek ???
pl. angolul ..... (mert ugye a kínait se nagyon értem )

Sziasztok!

CiUpAcAbRa! Az egész szerver angol lesz a küldikkel együt. A bemutató részlegben le van írva, ATAG leírta.

Nah,jó a szerver nagy exp dobás , giganagy yangdobás (min 10000, max 60000 eddig nekem).
Mivel nov. 1-től lesz nem teszt szerver, azt szeretném tudni, hogy törlődni fognak a karakterek?
(ha már le van írva akkor bocsi, de nem birom használni a keresőt)

Üdv melich3!
Attól hogy a keresőt nem tudod használni,
a bemutatás első hozzászólását elolvashattad volna, pontosan ez a rész a kérdésedre a válasz:

Idéza törlések 10.10-én megtörténtek, további törlés előre láthatóan NEM lesz.

Hálózati problémák miatt a szerver előre nem látható ideig nem lesz elérhető. Nem kellmeijedni, max hamarabb kerül új címre a vártnál :)

Működik a szerver, lehet menni! :)

Müködik viszont egyre idegesitöbb h a surám +6 54 es vértje átvált 61 es +9 essé... az még jo volt de mostmár nemhogy csak a 61 es nincs meg 61 es heyett lvl 1 es vért +9 em van-.-"

Idézetet írta: Keagenke Dátum 2009-10-24, 18:38:43
Müködik viszont egyre idegesitöbb h a surám +6 54 es vértje átvált 61 es +9 essé... az még jo volt de mostmár nemhogy csak a 61 es nincs meg 61 es heyett lvl 1 es vért +9 em van-.-"
Magától semmiképp nem válthat át. Minden tárgyat egy szám azonosít, a fent említett tárgyak számai köszönőviszonyban sincsenek egymással. Ez viszont csak 1x történhetett meg, ha 2x történt "csere" akkor biztosan nem ez az oka.
Másrészről történt egy kis baleset a napokban, elképzelhető hogy pár játékos tárgyai összekeveredtek. Ha valakinél olyan cuccok jelennek meg, aminek nem kéne az legyen szíves jelezni (ID és karinév megadásával lehetőleg, meg hogy milyen cuccról van szó).

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Ez a szerver a Metin2US 20080919-es kliensével működik? Átolvastam a ddmt2-vel kapcsolatos témákat, de nem találtam meg a választ. ( Lehet hogy csak felületes voltam. )
És egy másik kérdés.  Leszedtem ezt a klienset a Letöltések menüpontból, de amikor rákattintok hogy elindítsam, csak egy sor furcsa jelet ír ki. Mi lehet a probléma?

Köszönöm a válaszokat
Dive

2009-10-24, 20:37:54 #56 Utolsó szerkesztés: 2009-10-24, 21:20:18 Szerző: MirageEres
Óóó már megint szerver leállás :S legalábbis nálam Failed to connect the server .Atag várhatóan mikorra lesz stabil a szerver?Nov 1.?

Edit: Óóóó hát ez nemigaz nem enged fel csak Connecting the server ha ez lesz a warpacis küldimnél is... vagyis HA lesz egyáltalán -.-".

Edit 2: The accunt is alerady connected.Ez ellen most mit tegyek? -.-"

Edit 3: Failed to connect the server.Utánna belépett, kari választóba kiválasztottam a karit és vissza az elejére.Én kikészülök

2009-10-24, 21:13:52 #57 Utolsó szerkesztés: 2009-10-24, 21:15:25 Szerző: joco741
igen már el let mondva vagy 5 ször de a ..... mindig akor ál le a szerver amikor fontos dolgom van akarok veni 1 tündét de amikor jo a szerver fel megyek és amedigre az a kitöl veszem is fel jön beszélek vele meg beszéjük hol találkozunk ere megin le ál a szerver ez nem igaz most is xD

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor a surámmal meghalok vagy csak lekapcsolom magamrol a képességeket akkor utána
nem kapcsolnak vissza max akkor ha teleportálok vagy lehalok és városban inditok. Szal a láng lélek és a védelmem nem használható ha meghaltam. Ez miért van? Hogyan lehet ezt megoldani?
Válaszaitokat elöre is köszönöm.

Ezeknek a skilleknek "rejtett" újratöltése van. Ezt a legtöbb klienssel nem lehet látni, de várni kell x ideig, hogy újra bekapcsolható legyen.