[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Senki nem tudja mi baja van a szervernek? tegnap óta kb 6. ilyen már -.- Miért failed? mit csinálnak a  szerverrel????

Emberek mért lenne reg olyan szeróra ami még nem is létezik majd csak fog x.y. idő mulva?????(próba szeróra se)

Haggyuk inkább most ezt a témát...Állitólag van egy másik játék, ami ugyanilyen mint a metin2 csak jobb nekem azt mondták :S csak a nevét már elfelejtettem XD nem tudjátok mi a neve véletlenül?

Mondom. DDMT2-re a két ünnep között lesz nyitva a reg. És ha minden igaz Januárban lesz az új szerver meg, és majd akkor oda is lehet regizni.

Én ismerek vagy 10 metinhez hasinló mászkálós vad gyilkolós pvp-zős játékot de nekem metin2 jobban be jön

FENT VAN egy TGM te nem tudsz szolni valkinek ak segit már végre a hibában?

[SGM]Freya is fenn van, küldtem neki már privát üzit is. Várom a válaszát. :D

Én is várok már valami infóra (9perc mulva)4 órája várok........

de most szerintetek ha 1000× ide irjátok h mért nemmegy?? menjen már mert felrobbanok..stb Akkor szerintetek hamarabb elfog indulni ??? Szerintem nem.. várjatok/várjunk türelemmel ...

xD márkb én is ott tartok hogy már felrobbanok min kimek a hóra aszt lehütömmagam :D xD

Idézetet írta: 12345678 Dátum 2009-12-21, 11:08:38
jó van de nekem ma lesz a harci lovas küldim
nem ráérsz ?? Majd felveszed késöbb a küldit v újra probálkozol ... :D

Hmmm...connect failed:) Először azthittem hogy nálam (is) van a gáz, de akkor nem. Elég durcás lennék ha igen, nemhiába fizetek 10k+t havonta a minőségi netért ami nem laggol, nem akad, nem szakad:) Meg azért a gép se az a tescógagyi fajta...

Egyébként, nem szeretnék semmiféle negatív hangulatkeltést, és bele se ugatnék a tulaj dolgába, de mint ecceri játékos:
Biztos, hogy jó ötlet megnyitni a reget az új szervergép rendszerbe állítása előtt? Igy is már minden létező accounton játszik valaki, mert havernak vagy cserének aranyat ér a ddmt2-s reg, és folyamatosan akad. Ráadásul most hogy mindenki ráér már dobál is le ezerrel? Kell az új játékos nyilván, de ha ő se fog mást látni mint a folyamatos fagyást akkor nem biztos hogy marad, ráadásul a régieknek sem épp kellemes így. (Véleményem szerint)

2009-12-21, 11:21:14 #572 Utolsó szerkesztés: 2009-12-21, 11:27:57 Szerző: Pegasis22
Én is regel 6 óta várok de ezek után még mindig nyugi s türelem 4 és félórája még csak gm-féle is ha 1 volt....

Idézetet írta: bandy Dátum 2009-12-21, 11:14:11
Reggel 8:00 óta nem jó a metin. Csináljanak már valamit istenem...

arra nem gondolsz h a szervergéppel van valami?? PL: elromlott amit tudom én micsoda és pont nincs ATAG-nak pót alkatrésze vasárnap 11 kor nem hiszem h bárhol is tudna venni... vagy bármi más okból.

jah és amikor ment a ''PartyMT2'' akkor én délután 5-töl hajnal 2-ig vártam kb a semmiért mert fél orát játszottam és megint meghalt a szero...:S és az picit több idő a te 3 orádnál:)

Idézetet írta: Shakaar Dátum 2009-12-21, 11:18:54
Hmmm...connect failed:) Először azthittem hogy nálam (is) van a gáz, de akkor nem. Elég durcás lennék ha igen, nemhiába fizetek 10k+t havonta a minőségi netért ami nem laggol, nem akad, nem szakad:) Meg azért a gép se az a tescógagyi fajta...

Egyébként, nem szeretnék semmiféle negatív hangulatkeltést, és bele se ugatnék a tulaj dolgába, de mint ecceri játékos:
Biztos, hogy jó ötlet megnyitni a reget az új szervergép rendszerbe állítása előtt? Igy is már minden létező accounton játszik valaki, mert havernak vagy cserének aranyat ér a ddmt2-s reg, és folyamatosan akad. Ráadásul most hogy mindenki ráér már dobál is le ezerrel? Kell az új játékos nyilván, de ha ő se fog mást látni mint a folyamatos fagyást akkor nem biztos hogy marad, ráadásul a régieknek sem épp kellemes így. (Véleményem szerint)

Szerény személyem szerint teljesen egyetértek veled a reg nyitással kapcsolatban.

Idézetet írta: kis(csira vagyok) Dátum 2009-12-21, 11:21:41

arra nem gondolsz h a szervergéppel van valami?? PL: elromlott amit tudom én micsoda és pont nincs ATAG-nak pót alkatrésze vasárnap 11 kor nem hiszem h bárhol is tudna venni... vagy bármi más okból.

jah és amikor ment a ''PartyMT2'' akkor én délután 5-töl hajnal 2-ig vártam kb a semmiért mert fél orát játszottam és megint meghalt a szero...:S és az picit több idő a te 3 orádnál:)

Te meg ahogy látom nem tudod hogy milyen nap van ma... Hétfő van és nem Vasárnap. Egyébként arany vasárnap szal biztos van olyan bolt nyitva ahol tudna venni. De a másik ma Hétfő van és ma is nyitva vannak a boltok ahol tudnak venni...

Idézetet írta: bandy Dátum 2009-12-21, 11:25:58
Idézetet írta: kis(csira vagyok) Dátum 2009-12-21, 11:21:41

Te meg ahogy látom nem tudod hogy milyen nap van ma... Hétfő van és nem Vasárnap. Egyébként arany vasárnap szal biztos van olyan bolt nyitva ahol tudna venni. De a másik ma Hétfő van és ma is nyitva vannak a boltok ahol tudnak venni...

tényleg....   jólvan nekem még vasárnap van.... és holnap lessz hétfő :D

Idézetet írta: lajocska66 Dátum 2009-12-21, 11:35:31

Idézetet írta: bandy Dátum 2009-12-21, 11:33:48
Az jobb is lenne :) Megint OX verseny lenne akkor. :D
télleg a OX versenyt nyerte valaki?? vagymti nyertek?? :D
nem tudom ki nyerte mivel nemvoltam ott de 9 mill sét nyerterk

Sok nyertes volt mert nem csak 1 verseny volt tegnap. 9 millió SÉ-t kaptak fejenként. :D

A legelsőt az egyik céhtársam nyerte. Everke a neve.
Az egyik felhasználó meg csalva nyerte meg. Nevet nem mondok, tudja jól saját maga...