[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: bandy Dátum 2009-12-21, 11:36:41
Sok nyertes volt mert nem csak 1 verseny volt tegnap. 9 millió SÉ-t kaptak fejenként. :D
Nah ez jól jött volna nekem :D le vok égve xD karácsonyi ajándéknak elég jó :S

ám nekem van elado lighting knife +9 meg 70 es tőr +9

Idézetet írta: ninjijasz Dátum 2009-12-21, 11:46:13
ám nekem van elado lighting knife +9 meg 70 es tőr +9
mennyiér adod el őket???baráti kedvezménnyel :D

nekem sárkány tör kell de +0-9ig bármi mert felhuznám +9 re

nem is ismerlek :D :D
de a lighting +9 az 40 mila és a 70 es 50 mila :/

nekm dragon +9 van de az ne meldo :P

65 részletbe nem lehet? elöre adom a felét:)Xd

Sziasztok Esztike vissza tért PvPara céh volt vezére:) 1 hónap után nem volt netem, és tegnap tértem vissza. Hát nem valami jó vissza térés reggel óta nem lehet belépni. Sárga birodalomba átmentem és újra megfogom csinálni a PvPara céhet, és top céhet csinálok belőle megint mint régen.

De már a sárga birodalomban vagyok. Kékek túl sokan vannak akkora a lagg meg minden sárga birodalomban meg minden tök nyugodt:) Szivesen várlak a céhben sárgáknál ^^

Köszi sanyikas ez jól hangzik tőled hogy tetszett régen a céh :) És most napi 12 órákat azon fogok dolgozni hogy egy iszonyat erős jó társasági céhet csináljak a sárgáknál természetes PvPara néven. Csinálnám már ha be lehetne lépni :D

Hali!Látom ti se tudtok belépni!ez amugy miért van mert rohadtul akarok játszani,tegnap is 4 óra után engedett be     

Igen bandy tudom ki vagy jó újra látni :) BandySura karidat nyomod jól láttam?

Esztike karácsonyi event után én és Daweed átmegyünk mind a 2en 95+leszünk :D

tényleg? :)) fuuu ezt nagyon jó hallani :))) Én semmit nem tudok a karácsonyi eventről ti? :)

Esztike, igen igen BandySura karimat nyomom. Azt terveztem hogy ma felmegyek 90-re és vissza váltok BM-re. De ebből nem lesz semmi szerintem. :)

majd rádírok bandy ^^ sanyikas ti meg írjatok rám és dumcsizunk ^^

o.O én úgy tudtam szokott lenni na sebaj még várok addig :D ha meg nem lesz akkor megyünk át
és Bandy csak pegás vagyok :D

ja am azt hallotam ,hogy elmégy a karácsonyfához ott jön a mikulás és ad valami cuccost.
és lennek olyan szörnyaek hogy kék halál 97es BOSS
XD

Okés Esztike, amúgy én Shinsoo-s lettem. :D

sanyikas, azért kérdeztem mert Draco szerveren van egy sanyikas nevű haverom. :D

skorpió névlopó xDD
amikor én nekem ez lett a nevem senkinek se volt szóval nem én vagyok a névlopó :D

Sebaj, nekem a haverom de attól még névlopó ezek szerint :D