[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

De legalább majd 4 órakkor már készülhetünk az OX versenyre  
Lehet, hogy ennek az alkalmából van egy kis hatás szünet a szerveren.

Embeerek!! Belehet lépni! :D

Ja, DE most nem lehet belépni      és még a ddmt2 item shop oldalra+regisra se lehet belépni

Nem tudja vki mi volt ez?
Csak úgy hirtelen levágott és az ablakokat is bezárta

ATAG Ha vcalakit letiltanak csetről fel lehet oldani mert már naon idegesir hogy nemtok írni senkinek lécc irj. 

Idézetet írta: HardstyleOwned Dátum 2009-12-20, 14:11:39
Megvan az a cucc ami kell pl +5 re?
Az a baj hogy azt ki se írja hogy mi kell a fejlesztéshez ezért nem tudom hogy megvan-e...

Gm-ek pls irjatok már valamit hogy mi a baja a szervernek már 4.-re van ez ma -.-

Szerintem az OX verseny miatt van az egész de nemtudom biztire csak tipp 

Huh nagyon jó volt az OX verseny :D
Köszönjük szépen és várjuk a következőt :P

Hát én az OX versenybe akkor estem ki amikor volt hogy Magyarország fővárosa Budapest. Én igazhoz mentem és hamis volt a jó  

90-re felakartam ma menni, de ahogy látom így nem lesz meg :(

Ugyanez volt nekem is a célom Bandy X)

ám sztm azér failedozik mert nicns aktiv GM ...   

siessünk már mer ma kel csinálnom a war lovas küldit go go go

Előzőt kijavitotam nálad meg akk bocsi de ha valaki kiirja pl.: amikor én is irtam viccből mert már sok volt a hiba akor 5 percen belül 80 levlet kaptam XD(és nézétek el csak már 3 és fél órája kb nem tudok játszani és ez idegesít pedig nekem is volt már nem egy-két kis célom)

táv nindzsa, sárkány sámi, menta harcos,bm sura,(ne tarsatok h-ly-nek de lvl 75 és lvl 85 között vanak ponotsan nem tudom meik mennyi)

dehogy lesz itt regi nyitás... csinálnak egy új szervert és arra lehet registrálni, de az elsőn már igy is annyian vagyunk hogy 10percenként dobálja le az embereket...azért lesz még 1 szerver.

nah ez jó ötlet ez az új szerver amugy milyen lesz? lesz oylan jó int a ddmt2? Sóval számomra a lagg a  fontos, hála az égnek ddmt2-ön alig van néha

adam komoly??????? de legalább ddmt2-őn belül lesz vagy az is teljesen ujj lesz?   amugy már egy ideje mondják hogy lesz az ünepek között reg nyitás

Amúgy nem azért de ugyanezt mondtam én is -.-" mondjuk a regisztrációt helyesbitem: a 2 ünnep között lesz reg tehát karácsony és újév között. -.-