[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

loloka, ilyen magyaron is volt bőven.... majd idegbajt kaptam, amikor készültem a 15ös küldire, és 3 napig nem engedte csinálni:/

DeathBat. Volt egy karim aminek a neve Bucuka volt:) Még anno barátok voltunk. Hamég emlékszel:) Visszajöhetnél pegára mert most énis ottvagyok..

nem lehetne változtatni a törlés minimum lvlen?:\ van 1 72es meg 76os karakter amit törölni kéne :S:S

2009-12-19, 17:56:45 #523 Utolsó szerkesztés: 2009-12-19, 17:58:29 Szerző: ATAG
Amíg zárt a regisztráció, meg lehet kérni egy GM-et hogy vigye 1-re a karid szintjét. Ez azonban nem garantálja 100%-ig a sikert, és akkor is lvl1 marad ha még sem tudod törölni (bármilyen más okból).

Idézetet írta: R3m0n Dátum 2009-12-19, 12:42:00
üdv
nekem thundedbarátom azt mondta hogy karácsonyés ujév közt meglesznyitva a ddmt2 p serora a reggisztrácioo???? igaz mer akkor rögtön mekreggelni nagyo sokan mondjők hogy k***a jó sz*róóó:D:D

Igen, igaz :)

2009-12-20, 10:28:18 #524 Utolsó szerkesztés: 2009-12-20, 10:51:42 Szerző: EzVanSprite
R3mon 2 hsz-el előtted irta le atag h lesz reg...

remélem az OX verseny alatt nem fog kidobni a szerver:S

Hy all!
1 kérdés.
Csak én nem tudok belépni? :D

Én se tudok. :S

Szeró karbantartás van?

énse tudok belépni T.T remélem h hamar beenged majd oO éppen a 80as ijam fejleszteném oO 

Én is remélem hogy hamar beenged, mert ha nem akkor ideges leszek nagyon és akkor annak nem lesz jó vége. :P :D

nah ugylátszik énis áttérek a ddmt2re eddig nem nagyon jött be:D de remélem megváltozik a véleményem:D

Amúgy meddig nem tudunk belépni a szeróra?

Szeróval van gond, vagy meg szeró karbantartás van.

Nekem az lenna  gondom hogy nem tudok tárgyat fejleszteni...Az egyik karimmal ha fejleszteni akarok (kővel vagy áldás tekivel) nem történik semmi csak a chat helyén kijön valami érthetetlen szöveg amit nem tudok elolvasni ha pedig  amásik karival próbálok akkor kijön a akovácsolásnál hogy mi kella  afejlezstéshez de amikor rámegyek hogy oké akkor szintén kiír valami szöveget a chatben...Mi lehetne csinálni?A skilleknél láttam valami kovácsolással kapcsolatos skillt, azt kellene fejleszteni?Hogy lehet melyik könyvel?És hol lehet azt a könyvet megvenni?

Megvan az a cucc ami kell pl +5 re?

Ezt akartam én is kérdezni :D

Megvan a cucc és a yang ami kell?...

Be lehet lépni már :) :) :D :D

azt irja nekem most hogy nincs server kapcsolat valaki megtudja mondani ez meddig van?

Valószinűleg 4 óráig nem lehet belépni a játékba... 
De hogyha ez az ára, hogy ne dobáljon le 10 percenként meg ne laggoljon mindenkinek
szerintem megéri... Inkább legyünk türelemmel, hogy a hibá(kat) kijavithassák. 

hát sodrófaa, megint nem lehet belépni :@