[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Hy!

Nekem is az a gondom újabban mint robinak

Ööööö most csak én nem tudok belépni a szeróra?

Bejelentkeztem a játékba,és kilép.Aztán meg akartam nézni az oldalon mi a helyzet ott meg hibaüzi jön....Nektek?

Lenne 1 olyan kérdésem hogy amikor be akarok lépni minden jó ki irja hogy Logging in csak az a bibi hogy amikor kiírja utánna 5 másodperc és kilép a metinből is
.Miért csinálja ezt???

Nekem se jó, nem tok belépni :(

Moat hogy elolvastam visza 3-4 emberét akkor már tudom hogy sokan eveznek velem 1 hajóban...Remélem meglehet oldani a problémát....

Nekem sem jön be :( sőt még a felhasználót meg a jelszót beirom, kiválasztom a karaktert , elinditom, erre kiirja hogy helyezze be a CD-t ???!!!!!??? és ha a "mégsé"re, ha a "tovább"-ra vagy a "folytatás"-ra megyek nem csinál semmit!!!!!!!!!
Mi a hiba?!?! Please help mert már játszanék X)

Hy!

Hogyan működik az a jelszó emlékeztető? (lost pass) Még semmit nem kaptam és bejelentkezni se tudok!

na végre van acc-m ddmt2-re
viszont egy olyan problémám lenne hogy egy lvl56-s karaktert nem tudok ki tölrölni
meg van a karakter törlő kód de semmi nem engedi mi tudnák tenni vagy mit csináljak?
(nagyon jó a szerver csak az idegesít hogy ha exp-zni szeretnék soha nem lehet DT-vel már próbálkozni se merek mert piros vagyok és állandoan csak kékek jönnek nekem -.-" de a sárgákkal nincs ilyen gond és már nagyon idegesitő hogy mielött betöltene már 6 kék áll mellettem)

Hello!
Nekem egy haverom azt mondta hogy ne fejlődjek 99-re mert bannolnak *.*.
Ez igaz?És csak az válaszoljon aki biztosra tudja.
Ja és még azt is mondta hogy van P10-es képesség.
Erre is választszeretnék.

Helo!
Mivel tudnék átmenni egy birodalombol a másikba?a választ elöre is kösz

Idézetet írta: Kisoti Dátum 2009-12-12, 09:41:17
Hello!
Nekem egy haverom azt mondta hogy ne fejlődjek 99-re mert bannolnak *.*.
Ez igaz?És csak az válaszoljon aki biztosra tudja.
Ja és még azt is mondta hogy van P10-es képesség.
Erre is választszeretnék.
hali szrintem ha nem csalással éred el a lvl99 et nem fognak bannolni. de 95 felett nem lesz gyors a fejlödés
a P szintü képesség már nem fejleszthetö tovább

Idézetet írta: shadowheal Dátum 2009-12-12, 10:20:03
Helo!
Mivel tudnék átmenni egy birodalombol a másikba?a választ elöre is kösz

hali  itemshop-bol venned kell  1 scroll of betrayal nevü dolgot amit a general items között találsz

Arma elárulom nem csesztem el :P

mivel kiskarik vannak rajta...

Hy all!

Csak engem dobál le a ddmt mindig 10 óra körül(reggel),vagy mást is?:)
Elég magas szintű nem xar karival tolom és napi
4-5 órát tok csak kockulni, mert ledob és nem enged vissza:S
Válaszokat várok,előre is köszi!

WarriorPoWa

Idézetet írta: Mythia Dátum 2009-12-11, 08:59:24
Ez csak egy ideiglenes állapot volt...tegnap már vissza állították a 300%-os Yang és Exp droopot.
Amugy szerintem azért nincs megnyitva a reg. (szerintem jogoan) mer már lassan ígyis fullos...rettentő sok ember lett itt, és már akinek map2 volt a székhelye, mer map1et nem birta az már map2re se mehet be mer akkora lagg van...még pvp-zni sem lehet.

egyetértek veled :D   szerintem is most már jobbak a szorzók, de még nem tökéletes c(:
amugy télleg naon laggol városba... :S 
nem a refit kéne bezárni, hanem kitiltani acc-okat csak abbol meg balhé is lehet :D (inkább ne xD)

IdézATAG

2 ünnep közt nyitjuk a regisztrációt és nem sokkal később indul a 2. szerver is

csak úgy a másik témába atag írta...

(ddmt2 - első magyar p szerver)

nem megy a szeró miértnem???????????

Hello !
Eddig nem tapasztaltam de ma hatalms lagg van

PvP zni nem lehet normálisan se fejlödni mi ennek az oka?

Eddig nem vlt ekkora..SÖT lagg se volt joformán

ja atag csinte meg az elsö HU PvP Servert;) tiszteletem neki:DD

Hello!
Nekem(és szerintem nem csak nekem)van 1 problémám:
Letelik az 1 nap és nem tudok lovasküldit csinálni.Ez elég zavaró főleg hogy már 4. alkalommal van ilyen és nem értem hogy ennek mi a baja.Jah és ezt nem lehetne valahogy javítani vagy vmi?

Előre is köszi:Loloka