[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Atag ha valamit tudnál csinálni a szerverrel h az egésu angol nyelvű legyen és ne ilyen @!/"'""' azt megköszönném mert a küldikből nem sok mindent értek!

Idézetet írta: petikexy Dátum 2009-12-03, 20:26:07
Atag ha valamit tudnál csinálni a szerverrel h az egésu angol nyelvű legyen és ne ilyen @!/"'""' azt megköszönném mert a küldikből nem sok mindent értek!
Az nem az én hibám, hogy nem tudsz kínaiul :D Tessék megtanulni :D

2009-12-04, 13:27:32 #462 Utolsó szerkesztés: 2009-12-04, 13:34:31 Szerző: borumir

Csak a 9db vadkutya leölése küldit,és vegyikereskedös küldit kell megcsinálni,könyvet vidd el a faterjának.

Többi küldivel ne foglalkozz,nem érdemes.Menj vadászni,és fejlödni fogsz küldik nélkül is.

am téll igaz hogy itt egy vadkutyát megölünk már kb. 5ös szintűk vunk?
még nincs itt játékom
a pvp szeróra

2009-12-04, 19:59:29 #464 Utolsó szerkesztés: 2009-12-04, 20:01:02 Szerző: metemer
 csinálsz 5 fiókot, elvásárlod a DC-t aztán eladod a felhasználókat mire zárva lesz a reg XDD

hogy ne legyen off!: haverom aszonnya nem működik a quest potion.. igaz ez vagy csak ő volt peches?:)

ui.: monnyuk azt is mondta hogy a nélkül is sikerült a csataló és még maradt is vagy 2-3 perce :]

de koam ATAG naon kéne +2 legalább npc-k ez csk javaslat mert sztem naon jó de kicsit már nekem unal mas mert mindem karim már 90 es és semmi jó cuc és törölöm öket fojamaetosan.

Én annak örülnék a legjobban, ha lenne egy NPC ahol lehetne mondjuk warlovat vagy Military lovat szerezni.Ha lenne olyan ddmt-n tényleg álmaim szervere lenne.

Meg lehetne egy olyan hogy használhassunk GM kodokat.:D

2009-12-04, 23:32:34 #468 Utolsó szerkesztés: 2009-12-04, 23:34:57 Szerző: borumir
Légyszives mond meg hogy törlöd a karikat.Úgy tudom 70 felett nem lehet karit törölni.Áruld el a módját,én is szeretnék  törölni de minden kasztom 70 feletti.Még az is érdekelne hogy accot hogy lehet törölni?Tudom ebben a válságos helyzetben mindenki regelni szeretne.de megtellett az egyik accom.Törölni nem lehet a karikat egy bizonyos lvl felett,Háát törlöm a regisztrációt.Az a baj,a ddmt2 oldalán nem találok opciót a reg törlésre.
Természetesen a másik regemen játszom.

Grat atag sikeresen elloptad a szeródhoz a metin2.hu szabályzatát -.-

jobb klikk másololás-beillesztés ennyit bárki meg tud tenni...

Idézetet írta: magyarhari91 Dátum 2009-12-05, 16:44:59
Grat atag sikeresen elloptad a szeródhoz a metin2.hu szabályzatát -.-

jobb klikk másololás-beillesztés ennyit bárki meg tud tenni...

Le vagy maradva haver, ugyanis ezt már rég leírta ATAG, hogy a szabályzat olyan lesz, mint a Metin2.hu-n, csak némi változtatással. Mellesleg én is így csinálnám.

Hajra ATAG!!!remélem minér hamaradd lesz uj szero gep
bocs pénzel nem tudlak támogatni de hajrá (szoritok)

Hogy lehetne pénzel támogatni Atagot?

Atag ha vagy pls válaszolj a pm-emre, megköszönném.Nem reggel kapcsolatos :)

ATAG, az miért van h az accomon folyton változik a jelszó??ien számos betüs izé XD :S :'(:,( tegnap ütöttem 1 80as metint kiskarimmal ottvolt a földön ami jött belöle akartam felszedni, kidob bepróbálok lépni és incorrect password :'(

Hali! Azt szeretném  kéredzni  hogy a 21 es lovam megvan és M re huztam a skillket de alig sebeznek.Tudom h bugos de lesz ez vmikor javitva? és lehet vhogyna tovább huzni majd a skillket?

Amm csak azért ide irat mez mert ATAG pm ben nem válszoltál. tudom h biztos van jobb dolgod is de ha ráérsz vagy ide vagy Pm be válaszolj lécci .

Elöre is köszönöm !

mi lett a yangdroppal? vörösben, 3csoport dobott 1millát, most meg 20csoport sem akar 1millát dobni.. mi történt?

Metin szabályzat
Mivel ez privát szeró olyan szabályokat állit fel amilyet akar
A metines szabályzat meg kiindulásnak jó aki nem tudja elfogadni az ne használja a szerót

Drop
Hát igen az most tényleg nagyon rossz
De mindig is volt egy két nap amikor rossz volt
Jellemzöen vasárnap, hétfö környéke legalábbis én úgy vettem észre
De még igy is jó kis szeró

Hy!
Nekem az a gondom hogy vettem a páncél kereskedőtől excorsom scrollt vagy mit ami segíti hogy egy nap több könyvet olvashassak.Mikor rákattintottam a tekercsre megjelent egy jel és mikor kk-ra kattintottam eltűnt és a kk-t is elolvasta.DE ez csak pár könyvig ment.Mert mikor rákattintom a tekercsre a jel ott maradt ha a kk-ra kattintottam  valamit kiírt lent kínaiul vagy japánul és nem akart eltűnni a jel és még kk-t se tudtam olvasni.Mit tegyek?

Ja és mégvalami.Hol találom a lélekbarlangot?