[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

csak g1 ig húzhatod kk-val, utána soul stone kell hozzá

Idézetet írta: Kisoti Dátum 2009-12-07, 19:07:22
Hy!
Nekem az a gondom hogy vettem a páncél kereskedőtől excorsom scrollt vagy mit ami segíti hogy egy nap több könyvet olvashassak.Mikor rákattintottam a tekercsre megjelent egy jel és mikor kk-ra kattintottam eltűnt és a kk-t is elolvasta.DE ez csak pár könyvig ment.Mert mikor rákattintom a tekercsre a jel ott maradt ha a kk-ra kattintottam  valamit kiírt lent kínaiul vagy japánul és nem akart eltűnni a jel és még kk-t se tudtam olvasni.Mit tegyek?

Vagy nincs elég exped vagyha G1 akkor onnantól már lélek kővel kell húzni a spelleket

Lélekbarlang map1-ről és a völgyből érheted el!
DE
a völgyből kell bemenni!!!

A lélekbarlan map1-en az amelyik ilyen kristályos belülről? Voltam bent Kisotival (lehet hogy rossz helyen jártunk) de nem volt egy mob sem.:S akkor merre van? pls help :D

Menj orkokhoz. Bal alsó sarokban megtalálod barlangot és még mobok is leszek.

Üdv

Hello ! Lusta voltam végigolvasni 40 oldalt :D Az lenne a kérdésem, hogy most akkor milyenek a szorzók ? Mert pár napja elképesztően leestek... Ezek meddig maradnak így ?

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni ,hogy hogy lehet megváltoztatni a karakter nemét ,mert vettem ilyen tekercset az item shopban de valamiért nem engedi...segítsetek pls.

én úgy hallottam hogy 200%ról 100%ra estek. és ez elég feltűnő és előny a 95ösöknek me' hogy valaki 90 fölött sehol se kap már xp-t az elég gáz...(lvl91 vörös erdő bátorság köpeny, exp gyűrű 40% xp bónusz...= KB 0,50%XDDDDD, nem haltam meg 1x sem :D)
szal ezzel csinálni kéne valamit :| a végén elveszti a hírnevér a game :)

ui.: olyat is hallottam hogy 150%, szerintem inkább csak 100..
ui2: mikortól lehet zoknit ütni és hanyas szintig dobnak?:) csak az válaszoljon aki BIZTOSAN TUDJA :D

hát igen, a yangdropot jó lenne visszaállítani a régire mert így ... :S

Elképesztően rossz a Yang drop, a mostanit nézve tőlem 1pontot sem kapna.......Régen 1óra alatt összegyűlt 60milla vörös erdőben, most meg jó ha 10milla összejön.Cuccaim sem tudom fejleszteni, mert a gyöngyök drágák, a yang drop meg jelenleg nagyon gyenge.Remélem Atag csináltok ezzel valamit.....

A jég földön a teleport mögöt van egy oszlop és rá katintottam és nem birok be lépnil a karimal. Most mit csináljak?

A jég földön a teleport mögöt van egy oszlop és rá katintottam , kidobot es azota ne birok belepni a karival, mikor logolok be akkor kidob. Most mit csináljak?

Idézetet írta: damien27 Dátum 2009-12-09, 20:41:33
A jég földön a teleport mögöt van egy oszlop és rá katintottam , kidobot es azota ne birok belepni a karival, mikor logolok be akkor kidob. Most mit csináljak?

Szia! Olyankor irsz nekem 1 pm-et és megoldjuk :)
Akinek ilyen vagy hasonló gondja, problémája van, az is így kérjen segitséget....

Ja ez így tényleg élvezhetetlen.Az árak a boltokban több 10millák de yangot szerezni alig lehet.Nekem is egy csomó mindent elkellet adjak meg kölcsönkellet kérjek hogy megvehessek valamit,szóval ATAG csinálj valamit mert élvezhetetlen így minden.
Ha pvp szeró akkor legyen is az.Nekem ez a véleményem és aki nem ért velem egyet attól bocsánatot kérek.Várom válaszod ATAG.

pls mondjátok meg hogyan változtasam a karim jelszavát mert nem tom megváltoztani PLS   áldásom ara aki megmondja

Ez csak egy ideiglenes állapot volt...tegnap már vissza állították a 300%-os Yang és Exp droopot.
Amugy szerintem azért nincs megnyitva a reg. (szerintem jogoan) mer már lassan ígyis fullos...rettentő sok ember lett itt, és már akinek map2 volt a székhelye, mer map1et nem birta az már map2re se mehet be mer akkora lagg van...még pvp-zni sem lehet.

Idézetet írta: Mythia Dátum 2009-12-11, 08:59:24
Ez csak egy ideiglenes állapot volt...tegnap már vissza állították a 300%-os Yang és Exp droopot.
Amugy szerintem azért nincs megnyitva a reg. (szerintem jogoan) mer már lassan ígyis fullos...rettentő sok ember lett itt, és már akinek map2 volt a székhelye, mer map1et nem birta az már map2re se mehet be mer akkora lagg van...még pvp-zni sem lehet.
Na végre valaki érti :D köszi =)

És gondolom a job szerver géppel , job lesz .....de hogy ne legyen mindenki egy kupócba téve , egymsáik világot is kéne létrehozni .. nem gondolod ? ugy joban el lehetne férni ....... de ha ez nektek magas , akor ne ,,,,, xD csak viceltem ...

sziasztok uj vok it és nem tok semiz :S megköszöném ha valaki segíene: beléptem erre az oldalra regiztem és utána megált a tudományom :S nem tok mit kezdeni hogy lehe jácani ?

Nos nekem ez a gondom:A főoladlon beakarok lépni hogy vegyek valamit a SÉ-böl.De nem csinál semmit vásárolni se tudok be se tudok lépni(de a játékba be tudok lépni) a jelszó biztos jó aki kételkedik
A választ előre is köszönöm.