[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: LaZzZLo Dátum 2009-12-02, 15:01:05
egyik kérdésem az lenne hogy nem lesz vmikor megoldva hogy ne csak kriksz-krakszokat lássuk?
a másik: honnan tudom hogy hány vad íjássz kell még ahoz hogy meglegyen a lovam?
A már meg van oldva, a megoldás neve pedig: kínai kliens.
A vad íjászt meg továbbra is a küldetéseknél számolja (N gomb). Az időt nem jelzi ki, de a likvidálásra váró  íjáőszok számát igen!

Hi!
Tudja valaki hogy mondjuk Chunjobol hogy válthatok át shinsoo-ba?
Mert senki nem válaszolt
Elöre Thx

Chelios: Talán szintet léptél és kezdesz kinőni azokból a mobokból, így egyre kevesebb goldot dopnak?

Robi1132: Nemzetváltó tekercset (Scroll of Betrayal) veszel a tárgy piacon (http://ddmt2.sytes.net)
Aztán játékban klikk a tekercsre és a választás:
1. Shinsoo
2. Chunjo
3. Jinno
Nem szabad házasnak lenned, klánod se legyen, illetve legyen 500.000 goldod hogy sikerüljön.

LaZzZLo: A küldetéseknél kiírja még mennyi íjász kell, és hogy a fennmaradó időt is lásd, csak cserélj karaktert a küldetés felvétele után és máris látod az időt is.

MIÉRT NEM JÖN XP???

EDDIG 1 NAP ALATT JÖTT 10 SZINT MOST MEG    10 %%%%%%

Sziasztok!
Miért lett elvéve a 200% yang és cucc dropp?

Keszeg98: Mert már megnőttél, és több EXP kell egy szinthez, mint 10 szinttel ezelőtt, illetve nagyobb mobokat kéne ölnöd, mint 10 szinttel ezelőtt. Vadkutyáktól még senki nem lett 99es xD

LaZzZLo: Azt a képet senki nem látja, talán ha használnád mondjuk ezt:
http://imageshack.us/

Cybertron: 2012.02.29. ... Értsétek meg, hogy senki nem tudja mikor lesz regisztráció, még ATAG sem!

Nos lehetséges hogy a szintlépésel csöken a yang aránya ezt természetesen elfogadom
bár 2 szint lépésnél ez szerintem elhanyagolható. Ha nől a szintem jobban kéne hullania a
moboknak is de ez sem igy van többet ütök amit nem számol és kevesebb csopi dob yangot.
Mert minél nagyobb vagy anál töb csopival birsz el nem fordittot az arány:))

2009-12-02, 18:21:09 #447 Utolsó szerkesztés: 2009-12-02, 18:25:16 Szerző: LaZzZLo
hogy tudok ide képet beilleszteni?

de fogjátok már fel h 70-es vagyok...

és 70 egy nap alatt 2 hete simán felmentem 80 ra ...

ATAG kéne a serora egy két npc ahol 61 66 os vértek van olcson plz ha megtudod teni akor ted meg kérlek szépen

Idézetet írta: CanonManHUN Dátum 2009-12-02, 18:51:28
ATAG kéne a serora egy két npc ahol 61 66 os vértek van olcson plz ha megtudod teni akor ted meg kérlek szépen

Ez halál felesleges hamar és viszonylag olcson lehet bármit venni.

sziasztok

elnézést kérek h egy ujjab fárasztó kérdésel jövök de már mindjárt kész...
nahszalletöltöttem az ust az inditót áthúztam az exe.t rámek az exére ésvmiset guild mark path-t hiányol kerestem googleén de downlodotnemtaláltam...ezt honnan tudnám meg szerzni,

a választ elöre köszönöm viszlát

Idézetet írta: shadowheal Dátum 2009-11-29, 16:39:00
Sziasztok

Van egy problémám....megcsináltam a felhasználot elkezdtem tölteni a fájlokat letöltöttem az angol inditót de amikor ki akarom bontani win raral akkor vmit hiányol elkezdtem tölteni az angol klienst ott meg nem tudja a cbe menteni

A segitséget elöre köszönöm üdv

Szia!
Több megoldás is létezik val'szeg a gépeddel van a baj, ha eddig nem müködött.
ftp://mt2:[email protected]/ddmt2-en_setup.exe  <--- leszeded ezt a klienst, ez fullra kész van csak kicsomagolod és máris kész.
Vagy, leszeded ezt az US klienst http://thepiratebay.org/torrent/5057919/Metin2.us_20080919.exe  , feltelepíted.
Telepítési mappábol (ne indítsd el ha telepítetted mert letölti az eredeti pach-ot) kitörlöd a "Metin2.en.exe" fájlt.
Leszeded ezt az indítót http://ddmt2.sytes.net/downloads/ddmt2.zip és beilleszted a "Metin2en.exe" helyére.
Én a másodikat javaslom, mivel nekem sem megy a komplett kész kliensel.

ATAG, GM-ek, mi ez a baromság, hogy a G-s vezetői nem 1 könyvet kér??????????? G1-hez 11, G2-nél 12, G3-nál 13 könyv..... Oké, nem pénz, de idő, és azért elég dühítő bug, mit ne mondjak... Ez a szeró nemhogy jobb, hanem egyre bugosabb lesz?

Rendeltem SÉ-t, de még nem  jött meg kb 20 perce rendeltem. Még kell rá várni vagy valami hiva van?

új szerógép mikkora várható kb.?????

Sztem ezt még ATAG sem tudja pontosan....

oké azért köszi

mért nem jön xp 70 esen ???????

Hello

A ddmt2 nemutatja nekem a mobokat
Nemtudom hogy mitrötént....

Aki tudna nekem mondani tanácsokat segítséget léccives segítsen!

Lehet banoltak?

Zing lvl.60
Testi harcos