[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Dinter Dátum 2010-12-26, 21:23:06
Sok topik mögött ott van egy (m).Az mit jelent?
m=marad

Na ide figyelj öcsi!

Kit érdekel hogy meg haltak a szüleid????

Öcsi azért sír a szám mert ha ők követelőznek hogy tartsunk be ilyen olyan hűlye szabályokat akkor én kérem azt hogy legalább karácsonykor az nálam 3 nap legyen expé dropp legalább 400as vagy 500as!

Követkető kakashi kám hohy én tőltök magamnak sét nem kell az alamizsnájuk!

Ha én rá irok itt forumon 1 GM SGM MIT IRKI? Szerinted ????

Na na???

Hogy nincs olyan amit láthatnál meg mást néz forumot néz stb!

Rá irok ott tartottam és kb 3nap mire válaszol vagy akár ha szerencsém van ritka azilyen 1-5 órán belül válaszol!

Azt irja hogy milyen elfoglallt????...... Mibe ellfoglallt?????? Azért lett GM Vagy SGM hogy neküknk segítsenek ha próblémánk van vagy ha blokkolnak minket nem kérlek válaszoj rá kakashi!

Ja hekkelől!!!! Kb 6szor irtam forumba hogy war ba DGM hekket használnnak és milet semmi!!! speed hekk semii akkor mit akarunk??? AKKOR HOL VANN A SEGÍTSÉG A JÓINDULAT? MIT VÁRSZ EL TETŐLÜNK VAGY MIT VÁRNAK EL TŐLÜNK ŐK HA NEM TESZNEK ÉV KÖZBE SEMMIT AZÉRT HOGY JOBB LEGYEN?

JA CSAK ANNYIT HOGY 3TGM VANN AKIT MÁR GM ÉS BANNOLNI LEHETNE MERT KIRABOLTAK AZÉRT MERT 1 SGM MEG KÉRTE RÁ!

VOLT ANNYIRA HÜLYE A TGM HOGY LEIRTA CSETBE ABBA A KIS ABLAKBA HOGY MIT MÉR CSINÁL! ÉRTED? MOST RAKJAM FEL IDE VAGY YUTUBRA? MIT ÉREK VELE? SGM BÁRMIT MEGCSINÁL!! NEM???

Vároma válaszod! ez nem fenyegetés ez nem zsarolás semilyem adminokat vagy másokat ez a tény bármikor bebízonyítom ha kell meg a haveromis!!!!

És elnézést a kifelyezésért vagy a durva megfogalmazásért de ez már a 3. karim amivel ezt csínálják!

Nagy erőfeszítésembe kerül, hogy most tűrtőztessem magam.Mégis mit képzeltek ti magatokról?Milyen alapon mered tekritizálni a teamet?Naponta pontosan olyan neveletlen bunkó hálátlna gyökerekel foglalkozunk mint ti.Te csak ne követelj semilyen 500as droppot mert ez nem a 3 kívánság.Kaptál SÉt 12 órára fel volt rakva a drop.Ha nem tetszik tünjél el innen bármelyik psita mt2 re.Bocsáss meg hogy karácsonykor pont leszarom az összes gyökér problémádat.És a többiek is.A családunkkalvagyunk, emelett csináltunk eventet, katatok ajándékot úgyhgy most igencsak kuss lehetne mert unalmas a gyerekes hisztitek.El lehet menni a szerverről senkineknem fogsz hiányozni.

Blokkolnak?Indíts városban, akkora arcod van de nem tudod feltalálni magad?A cipőd be tudod kötni?Vagy anyuci beköti neked?

Be lehet fejezni mert unalmas.Karácsony van nekünkis.Azért mert temegkaptad a szüleidtől az ajéndékod, neked innentől le van szarva az ünnep.Másnak nem biztos.

Látom mónika!!!! Nme figyeltél!!! Mit irtam a végére???? olvasd el!!!!
És sajna ez az igazság!

bocsi!

Igazad?:D

Melyik TGM rabolt ki?:D
Melyik SGM felszólítására?:D

2010-12-26, 22:38:00 #3645 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 00:38:40 Szerző: [TMOD]Nissho
Hispan19 szerintem te egy ritka nagy /módosítva/ vagy. Kajak azt kívánom, hogy veszítsd el te is egy szülődet akkor majd megtudod milyen az...kis szarházi. Azt se tudod mit beszélsz, csak bassza valami a csőröd, de előtte gondolkodni kéne mit írsz le....nem csak fogyatékos módjára írni ami jön. Mellesleg a TEAM-nek is van magánélete, és mellesleg ezek után csodálkozol, hogy nem foglalkoznak veletek? Ilyeneket leírsz és még ezt várod, hogy foglalkozzanak veled? Te nagyon el vagy tévedve...

Abyssnak igaza van, takarodj el innen a picsába, ilyen emberekre senki nem kíváncsi.

Ott kezdem nem vagyok öcsi lehet hogy csokolommal kéne köszönnöd de ha nem akk minimum  nem öcsi hanem néni !! mert az hogy kakaksi a felhasználo semmiképp nem azt jelenti férfi vagyok!!!Talaán gyerekes nö vagyok mert szeretem a meséket? és belöllük van kedvencem ?:S:P Az meg  hogy beszól ilyet hogy kit érdekel hogy meghaltak ::PGratulálok bizonyitottad hogy nem csak érzéketlen bunko vagy hanem kb 10 éves szinten is mozoghatsz és még te követelsz ?:P
Jajj meg hogy kiraboltak :P:P  Édesem hogy tudd 1 évnél régebben vagyok fenn de sose esett meg velem ez hogy lehet:?
Anyu apu megveszi a gépet mivel gondolom a  19 a korod mutatja nem hinném hogy dolgozol:P Nem ugy mint más de ebbe nem mennék bele !Az hogy szidalmazol nem figyelek rá hisz nem vagyok olyan mint eggyesek !:)Lehet gondolkodni::D:D
És pont az ilyenek miatt járok fel csak este a ddmt2-re és hogy lehet de 95 lvl a nindzsám :P 3 aszt ellen majdnem full nem sok sé-t csak kingre  költöttem és SOHA NEM RINYÁLTAM A DROPPÉRT hogy lehet az hogy ha bármi bajom van irok egy TEAM tagnak és kb 10-15 perc alatt válaszol max :D A játékban nem hivásban kell irni a GM-nek hanem PM-ben  már ha tudod mi is az :D Mert ugy néz ki nem !!A nevük meg fennvan a forumon csak keresni kell már ha megy :D És abba nem gondoltál bele hogy lehet az is a baj hogy regeltél te is több felhasználoval hogy toöbb sét vagy éppen boltot nyithass azért nem birja a szero mert ez is benne van :DD És még annyit füznék hozzá hogy csak sajnállak és a téged körülvevö embereket már ha vannak !!
Bye  all Boldog Karácsonyt!

Szerintem 1 [TSA]Asmodeus rabolta ki
Vincenzo

Kiderült: SGM Dorka rabolta ki-.-

Tanulság:hisztizni fel tudunkjönnia fórumr, de magával a teamel sem vagyunk tisztában.

Bocsánat elirtam SGA DORKA VOLT BOCSI GM ÚR!!!

Nem védek és támadok senkit de lehet elöször a szabályzatot és a Tema-tagok neveit kellett volna elolvasni:?:D

Tehát azt állítod hogy [SGA]Dorka kirabolt?:D

Bizonyíték?:)

Unalmunkban rabolgatunk....Ezért mondjuk el mindig h senkinek semmit ne adjatok meg....

2010-12-26, 23:08:46 #3653 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 00:43:15 Szerző: [TMOD]Nissho
Istenem ez mekkora /módosítva/... Kajak megérte feljönni ma este....és azt se veszi észre hogy mindenki rajta röhög mert bolondot csinál magából...ez a legszebb...

Sziasztok..
Nagyon megdöbbentem megint..
Megyek fel,ujrakezdeni DD-t ,farm kari rendes,71 , minden megvan..Mondom jöhet a farm.
Kb, Szeptembertől Karácsonyig egyféle szorzó volt ,fél óra kb 100 kk volt. [egy csopi 4 kk minimum]
Mondom lássuk..Köpizek. Megölöm őket ,megnézem mennyit dobtak [1 szoba ,a második legjobb ] .Látom 1 kk..Ez nem létezik.

Most fent vagy Abyss,kérlek szépen magyarázd el nekem,minek vették le a szorzókat még jobban mint ahogy karácsony előtt volt.
Hisz ebben az időben is hisztiztek,na de naponta max 4 szer 1-2 valaki.E miatt vettétek le a szorzókat még jobban?
Ez már röhely.
Ésszerű magyarázatot kérek,hogy miért.Ha van egy csöpnyi együttérzésed elmagyarázod.
És ha ezt az üzenetet törlitek..Hát akkor meg tényleg szánalmas :)

Ennyit akartam.

Nincs oka.12órát volt 500%.Előfodul azomban hogy elmegy a szorzó.Nagyon ritkán?Együtt érzés?köszönöm ez így karácsonykor eltünt belőlem, miután minden nap megy a hiszti valamiért.És persze minden mocskos szemetek vagyunk mert karácsonykor a családunkkal foglalkozunk vagy a szeretteinkkel.Nem fogok felmenni tök nem érdekel most a szorzó sem, már csak azért sem.Holnaptól foglalkozomvele.Ma még nem érdekel.

Sziasztok. Most nem azért de teljesen igaza van Abyss-nak. TI semminek nem tudtod örülni??-.-"
Kaptatok annyi sé-t ,hogy tuidtaok venni kinget....
Erre mi megy chaten másnap " ma ménem töttenek megint sét? " Volt szorszó is. Másnap mi megy még 3 napig legyen 1k-s szorzóó...
Pont az ilyneknek valók a PvP szerverek....
Nem tudom mit kezdenétek magatokkal sima metinen...
ÉN nem játszom DDMT2-n de elismerem ,hogy ez Magyarország legjobb privát szervere...
És pontosan az ilyen " emberek miatt nem megyek vissza rá soha többéé....
Néhány ember kicsit elgondolkozhatna magán ,hogy mit művel..
És ahogy Abyss is mondta ha nem tetszik el lehet takarodni ..

Idézetet írta: Hispan19 Dátum 2010-12-26, 23:03:39
Bocsánat elirtam SGA DORKA VOLT BOCSI GM ÚR!!!

Ha ilyen idióta vagy, hogy az olyanoknak hiszel, hogy ISGAIDorka, és hasonlók, akkor így jártál. Az igazi [ ] között van, amit regelni nem tud senki. Ugye nem baj, ha nem érzem magam szarul a te butaságod miatt?

Abyss már leírta, családunkkal vagyunk karácsonykor, de hát ezt az olyan debilek, mint te, nem érthetik meg. Pedig képzeld, nekünk is van olyan, nem robotok vagyunk.

Jelentkeztél GM-nek? Húha. :) :) :) Tudod mit? Itt mindenki előtt azt mondom, hogy felvettelek. Szintén itt mindenki előtt leírom a feladataid. Ne ijedj meg drágám, nem lesz sok.
1. Nap 24 órájából 24-et fenn kell lenned GM karival.
2. Amikor ezidő alatt belép 1-1 más teamtag, beírja hívásba, hogy Te várod a pm-eket, így aztán ugye több PM-ed lesz.
3. A PM-ekre válaszolnod kell a pm felvillanása után legkésőbb 1 percre rá (na jó, karácsony van, legyen 2 perc).
4. Járd a mapokat, keresd a hackereket, boltok neve, nem megfelelő karakternév, stb...ügyelj a folytonosságra, valamint arra, hogy a PM-ezés se szakadjon meg, itt meg a 2 percre ügyelj.

Nos? Menni fog ez? Hiszen tőlünk ezt várod. Gyere, mutasd meg mit tudsz. De hozzáteszem, ha ezek közül csak 1 pont nem fog menni, akkor összes accod = bann a fenti erőteljes teamtagok elleni inzultálás miatt. Mondjuk úgy, h ez volt az apróbetűs rész, amire illik odafigyelni.

Várom a válaszod, hogy kezdhessük a GM karid. (Jaa, ha nemleges a válaszod, hogy nem vállalod be, akkor is érvénybe lép az összes acc = bann)

2010-12-27, 10:46:43 #3658 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 10:51:17 Szerző: [SMOD]THymea
Szép volt Dorka:D
Ezt így kell
A csávónak meg csak annyit ,hogy Dorka is elmondta ,ha annyira hülye vagy ,hogy megadod valakinek is a id-t pw-t akkor szerintem inkább menny legozni:D
Az talán menni fog:D

2010-12-27, 11:29:28 #3659 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 12:24:58 Szerző: [SMOD]THymea

Cöhh csak ennyi??? :O
Ha nem bannoltatok volna megtettem volna, hogy megmutassam, hogy igenis nem csak a 18+ tudja elvégezni a feladatát hanem van egy pár értemles ember a kisebb korosztályban is...! ;)
Felizz Navidad, Boldog Karácsonyt....!

Üdv.: DjAtosz