[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2010-12-27, 11:39:47 #3660 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 11:44:44 Szerző: eselytelen
Most minden MOD légyszives figyeljen!
HISPAN19 elég pofátlan, mi az h ilyet ír a gyereknek fórumon hogy "öcsi nem érdekel h meghaltak a szüleid".
Egyszerűen felháborító, és még csak ki sincs törölve csevegőből.
Hispan mi az hogy fenyegetőznek hogy tartsd be a szabályt?? Ha elmész valahova ott is vannak külön szabályok, elmész b.nődhöz ha van, nem az asztalon végzed el a dolgod, ezek nem fenyegetések te p-a-r-a-s-z-t, hanem szabályok amiket igen is be kéne tartanod!! Ha nem tetszik valamelyik szabály fordulj ATAGhoz esetleg valaki máshoz, de ne itt pattogj, vagy hagyd abba a játékot. Tudtam hogy ez lesz, megkaptátok az 1,2Milla SÉ-t és már egyből a szorzó miatt feljöttök lehurrogni a TeamTagokat. Amikor írta ATAG hogy nem lesz SÉ osztás egyetértettem vele, mindig meg is írtam hogy egyentalán nem érdemlik meg! Na tessék ATAG jót akart kaptál SÉ-t most meg jössz hogy mit képzelnek a TeamTagok magukról, mégis te mit képzelsz magadról, ki vagy te itt??
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

2010-12-27, 11:41:46 #3661 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 11:43:38 Szerző: kakasi0122
Nem is kellett volna sé-t osztani szerintem erre rájött az ATAG is hogy ez mát nem a tavalyi banda :P

Idézetet írta: eselytelen Dátum 2010-12-27, 11:39:47
Most minden MOD légyszives figyeljen!
HISPAN19 elég pofátlan, mi az h ilyet ír a gyereknek fórumon hogy "öcsi nem érdekel h meghaltak a szüleid".
Egyszerűen felháborító, és még csak ki sincs törölve csevegőből.
Hispan mi az hogy fenyegetőznek hogy tartsd be a szabályt?? Ha elmész valahova ott is vannak külön szabályok, elmész b.nődhöz ha van, nem az asztalon végzed el a dolgod, ezek nem fenyegetések te p-a-r-a-s-z-t, hanem szabályok amiket igen is be kéne tartanod!! Ha nem tetszik valamelyik szabály fordulj ATAGhoz esetleg valaki máshoz, de ne itt pattogj, vagy hagyd abba a játékot. Tudtam hogy ez lesz, megkaptátok az 1,2Milla SÉ-t és már egyből a szorzó miatt feljöttök lehurrogni a TeamTagokat. Amikor írta ATAG hogy nem lesz SÉ osztás egyetértettem vele, mindig meg is írtam hogy egyentalán nem érdemlik meg! Na tessék ATAG jót akart kaptál SÉ-t most meg jössz hogy mit képzelnek a TeamTagok magukról, mégis te mit képzelsz magadról, ki vagy te itt??

Szívemből szóltál =) Nem hiszem, hogy elfogja olvasni, de ha mégis pár %-ok adok rá, hogy tanul belőle, de csak 1-2%.

Idézetet írta: royalty1995 Dátum 2010-12-27, 11:43:42
esélytelen és te ki vagy?xDDDDDDDD bocs de ez nem ránk nem rád hispan19-re meg a team-ra tartozik =)

Megmondom esélytelen egy olyan senki itt fórumon mint te vagy én vagy sok más regisztrált ember...

neked jólesnek ha meghalnának a szüleid és ilyet írnának neked karácsonykor? úgy mégis?? mert ez igen bun_kóság, én a sok player közül az egyik, akiben van annyi gerinc hogy nem állandóan szabályokat szegek, hanem odafigyelek arra hogy mit is kéne betartani, nem arra hajtok hogy nekem jó legyen (pl én a SÉ ellen voltam) hanem arra hogy mindenkinek jó legyen, és ne a TeamTagokat szidják. Látszik rajtad is hogy magasról tojsz a TeamTagokra pedig elég sokat tesznek érted, csak te a primitív felfogásoddal nem veszed észre, nélkülük nem lennél játékban!! Igenis megpróbálok nekik segíteni, de az ilyen nehéz felfogásúak már túlzásokba esnek mint pl Hispan19. Neked jólesne az ha Sé-t kiosztod és feljönnek pattogni, belegondoltál már abba ha ATAGnak 1millas SÉ 500ft és kb 100ezren fentvagyunk akkor ez mekkora pézkiesés?? Sőt ez csak S1, de van S2 is.
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Én szóltam h ne legyen törölve.Igenis lássa mindenki, milyen játékosok is vannak.Gyere csak Hispan majd én kiképezlek szívesen:DHogy le vagy tünve:)
Nem is értem:)

Dorka mikor adod a cucca felét amit lenyúltál tőle?:DMár vagy 3x?:D

Csak nekem tart 20percig még betölt a DDmt? :D 10perc a karicseréig utána megint 10 :D KB

2010-12-27, 12:09:47 #3666 Utolsó szerkesztés: 2011-01-06, 15:08:32 Szerző: [TMOD]Niix
Rendben, értem már.
Linket nem tudsz nekem küldeni ahol el tudom olvasni, hogy mikor lesz akármilyen felvétel? (lehet ez fórumos feladat, vagy ha játékba kéne segítség GM formájában)
Nekem hamar belép a karakterhez, de ma még nem voltam fent, ez gép miatt is lehet, ha épp töltesz le valamit vagy esetleg vmi olyan fut a gépeden ami lassíthatja.

Sziasztok :)
Nem értem mit vagytok elképedve azon hogy magasról tesz más érzéseire, engem fikázott ez van teszek rá soat nem tok ellene tenni nem esett jol de  kész lezárva!Am sajna hozzászoktam már a DDMT2-ön hisz 95 lvl törninja vagyok erös és ezért mindenki  DMG-snek mond :P nem minden a dupla higgyétek el  ha meg 5 v1 be megölnek akk  lo w :P csak mosolygok hisz ezt a legkönnyebb -:P Imádlak titeket Team Tagok nagyon aranyosak és jofejek vagytok segitettek ha kell !! Na most meg azt kapom majd hogy nyalis vagyok:PDe nem számit :) Kellemes ünnepeket :)

Sziasztok,Kellemes Ünnepeket mindenkinek, és köszönöm az ajándék sé-t a TEAM-nek.
Seann

Sziasztok!
Nagyonszépen köszönöm utólag is a karácsonyi ajándékot:)

Hispan19et kajakra nemértem..:S Ki ő hogy le öcsiz másokat?Kirablásokkal rágalmazza a teamtagokat..!?
Ő is ugyanolyan Player mint más, csak azt hiszi h jobb mint mi..-.-
Szerintem wegyél wissza az arcodból:)

Utólag is Kellemes Ünnepeket!

Mindenkinek Boldog uj évet kivánok!!!!!!!

Neked is de még csak 27 van.
Vincenzo

Sziasztok!
Elsősorban is ez a TEAM-nak szól... :)
Kezdem is :
-Miért van az hogy ha  délután warozni szeretnék akkor csak megfigyelőmódban dob be a warra..?:) 
-Miért van 5 perces teleport... ?
-Miért van  5 perces login..?

Elhiszem hogy "sok dolga van a TEAMnak.."  , de hoyg ennyire  ?:)  Nem tudnának rá szánni a szerverre  1-2 órát hogy  kijavítsák ezeket a bugokat..?-,-"
Vagy venni egy retkes új szervergépet..?  Mert a mostani eléggé elavult ennyi playernek.. azt hiszem  nem csak Én töltök Sé.t .. igaz nem sokat de töltök..
És hamár töltök akkor adjon valami élvezetet a játék.. ne csak a  5 perces várakozásokért menjek fel a szervere..

Nagyjábol ennyit szerettem volna..   Le lehet fujjogni meg "pisti-lo.w"  stb szavakkal illetni , de jobb ha magadba nézel és elgondolkozol azon hogy "Te-Ti" mik is vagytok.. :)

Előre is  köszönöm!
Üdv:Zordak

Idézetet írta: paccyk1994 Dátum 2010-12-27, 12:45:39
Sziasztok!
Kezdem is :
-Miért van az hogy ha  délután warozni szeretnék akkor csak megfigyelőmódban dob be a warra..?:) 

Elhiszem hogy "sok dolga van a TEAMnak.."  , de hoyg ennyire  ?:)  Nem tudnának rá szánni a szerverre  1-2 órát hogy  kijavítsák ezeket a bugokat..?-,-"
Vagy venni egy retkes új szervergépet..?  Mert a mostani eléggé elavult ennyi playernek.. azt hiszem  nem csak Én töltök Sé.t .. igaz nem sokat de töltök..
És hamár töltök akkor adjon valami élvezetet a játék.. ne csak a  5 perces várakozásokért menjek fel a szervere..

Nagyjábol ennyit szerettem volna..   Le lehet fujjogni meg "pisti-lo.w"  stb szavakkal illetni , de jobb ha magadba nézel és elgondolkozol azon hogy "Te-Ti" mik is vagytok.. :)

Előre is  köszönöm!
Azok után ami az ellőző 2 oldalon volt te még képes vagy írni ide?
info.ddmt2@gmail.com <--- Itt megkérdezheted hogy hova küld a pénzt az új szerver gépre
(support.ddmt2@gmail.com)gmfelvetel.ddmt2@gmail.com <--- Ha jól tudom itt pedig jelentkezhetsz gm nek :)
Vincenzo

" Itt megkérdezheted hogy hova küld a pénzt az új szerver gépre"
Én?:D Azt hiszem az én és aki tölti az Sé.t  pénzből élnek ezek az emberek.. :D Nekik kéne venni egy normális szerver gépet.. vagyha szar akkir zárják be... ;))

Idézetet írta: Thomika Dátum 2010-12-27, 12:51:01
Sziasztok!
Kezdem is :

Előre is  köszönöm!
info.ddmt2@gmail.com <--- Itt megkérdezheted hogy hova küld a pénzt az új szerver gépre
(support.ddmt2@gmail.com)gmfelvetel.ddmt2@gmail.com <--- Ha jól tudom itt pedig jelentkezhetsz gm nek :)

Az első idézethez csatlakoznék a második : hát ammenyi sé-t én meg az osztálytársaim rendeltünk nem 1 szervergépet lehet abból venni :D
Ui.:bocs a dupla idézetért

Idézetet írta: Barnacukor Dátum 2010-12-27, 12:57:27
Sziasztok!
Kezdem is :
-Miért van az hogy ha&nbsp;&nbsp;délután warozni szeretnék akkor csak megfigyelőmódban dob be a warra..?:)&nbsp;&nbsp;
-Miért van&nbsp;&nbsp;5 perces login..?

Elhiszem hogy "sok dolga van a TEAMnak.."&nbsp;&nbsp;, de hoyg ennyire&nbsp;&nbsp;?:)&nbsp;&nbsp;Nem tudnának rá szánni a szerverre&nbsp;&nbsp;1-2 órát hogy&nbsp;&nbsp;kijavítsák ezeket a bugokat..?-,-"
Vagy venni egy retkes új szervergépet..?&nbsp;&nbsp;Mert a mostani eléggé elavult ennyi playernek.. azt hiszem&nbsp;&nbsp;nem csak Én töltök Sé.t .. igaz nem sokat de töltök..
És hamár töltök akkor adjon valami élvezetet a játék.. ne csak a&nbsp;&nbsp;5 perces várakozásokért menjek fel a szervere..

Nagyjábol ennyit szerettem volna..&nbsp;&nbsp; Le lehet fujjogni meg "pisti-lo.w"&nbsp;&nbsp;stb szavakkal illetni , de jobb ha magadba nézel és elgondolkozol azon hogy "Te-Ti" mik is vagytok.. :)

Előre is&nbsp;&nbsp;köszönöm!
info.ddmt2@gmail.com &lt;--- Itt megkérdezheted hogy hova küld a pénzt az új szerver gépre
(support.ddmt2@gmail.com)gmfelvetel.ddmt2@gmail.com &lt;--- Ha jól tudom itt pedig jelentkezhetsz gm nek :)

Az első idézethez csatlakoznék a második : hát ammenyi sé-t én meg az osztálytársaim rendeltünk nem 1 szervergépet lehet abból venni :D
Most tényleg...
Ezeknek mi a bajuk?
Azt hiszik hogy Minden az övék?
Hát próbáljon már meg 1 napot GM lenni és akkor másnap még gép elé se ülne-.-"
Az ilyeneket én nem értem...

Mostmár jó!! jah igen asszem ezt is hozzá kell írni hogy mért dob ki néhány óra után is nem tudok visszamenni ez pach frissítés vagy valami más, számomra ismeretlen probléma :D

Idézetet írta: DjAssasin Dátum 2010-12-27, 13:01:31
Idézetet írta: Barnacukor Dátum 2010-12-27, 12:57:27
Sziasztok!
Kezdem is :
-Miért van az hogy ha&nbsp;&nbsp;délután warozni szeretnék akkor csak megfigyelőmódban dob be a warra..?:)&nbsp;&nbsp;
-Miért van&nbsp;&nbsp;5 perces login..?

Elhiszem hogy "sok dolga van a TEAMnak.."&nbsp;&nbsp;, de hoyg ennyire&nbsp;&nbsp;?:)&nbsp;&nbsp;Nem tudnának rá szánni a szerverre&nbsp;&nbsp;1-2 órát hogy&nbsp;&nbsp;kijavítsák ezeket a bugokat..?-,-"
Vagy venni egy retkes új szervergépet..?&nbsp;&nbsp;Mert a mostani eléggé elavult ennyi playernek.. azt hiszem&nbsp;&nbsp;nem csak Én töltök Sé.t .. igaz nem sokat de töltök..
És hamár töltök akkor adjon valami élvezetet a játék.. ne csak a&nbsp;&nbsp;5 perces várakozásokért menjek fel a szervere..

Nagyjábol ennyit szerettem volna..&nbsp;&nbsp; Le lehet fujjogni meg "pisti-lo.w"&nbsp;&nbsp;stb szavakkal illetni , de jobb ha magadba nézel és elgondolkozol azon hogy "Te-Ti" mik is vagytok.. :)

Előre is&nbsp;&nbsp;köszönöm!
info.ddmt2@gmail.com &lt;--- Itt megkérdezheted hogy hova küld a pénzt az új szerver gépre
(support.ddmt2@gmail.com)gmfelvetel.ddmt2@gmail.com &lt;--- Ha jól tudom itt pedig jelentkezhetsz gm nek :)

Most tényleg...
Ezeknek mi a bajuk?
Azt hiszik hogy Minden az övék?
Hát próbáljon már meg 1 napot GM lenni és akkor másnap még gép elé se ülne-.-"
Az ilyeneket én nem értem...
Hát egyet értek az előttem szóló 2 emberrel...
Januárba elvileg szerver gép csere lesz vagyis új szerver gépen fog futni a szerver...
(Legalábbis nekem azt mondták)
Örülj h legalább beenged nem úgy mint engem...

De most istenem...
Nekem is várni kell.
És akkor mi van?
Én lerakom asztalra és itt nézelődök fórumon.
Mire befejezem már fent is vagyok.
Ennyi!^.^