[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Én is! :P Átmentem mentába és 1300 defem van! :D Amúgy milyen fegyvert szerezzek ami mentának jó PvP-re és PvM-re is? Harag kardra gondoltam de nem tudom hogy melyik a fontosabb, az ÁK vagy a KK?

Idézetet írta: Fapados Dátum 2010-12-26, 10:06:28
Én is! :P Átmentem mentába és 1300 defem van! :D Amúgy milyen fegyvert szerezzek ami mentának jó PvP-re és PvM-re is? Harag kardra gondoltam de nem tudom hogy melyik a fontosabb, az ÁK vagy a KK?
Én 1 lélekrabit vennék ami mob és xxx kaszt elleni erős

Idézetet írta: Tr1nx Dátum 2010-12-26, 10:07:19
Idézetet írta: Fapados Dátum 2010-12-26, 10:06:28
Én 1 lélekrabit vennék ami mob és xxx kaszt elleni erős

Akkor ha jól értelmeztem egy olyat amiben van kaszt elleni kő meg szörny elleni kő is? (6-7 optosat nem akarok venni, drága :P)

2010-12-26, 10:50:54 #3623 Utolsó szerkesztés: 2010-12-26, 10:57:34 Szerző: Bogii
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy InferNo-val mi lett?? Már nem MOD és már nem is tag?

Egy Team tag válaszát várnám, ha lehetséges ez!

Sziasztok. Ma gondoltam egy et regisztráltam egy karaktert, felnéztem fórumra, és hála mark, nak (TheGenesis)
Megnéztem mi kel egy farm karakternek, ennek örömére töltöttem fel sé-t. (Összeg nem publikus)
És eredmény = csatakard wari surás king farhoz szükséges ékszerek stb :D
KÖSZÖNÖM MARK. TheGenesis The fallen angel (L)

Üdv. ofmylife :)
YouDontSay.
Lv.93.
Birodalom: Jinno.

Bogii

[TMOD] Inferno már nem tagja a TEAM nek.

Idézetet írta: [SMOD]THymea Dátum 2010-12-26, 12:09:47
Bogii

[TMOD] Inferno már nem tagja a TEAM nek.

De miért????? kirugták ki lépet vagy mi??

Inferno nemtagja a teamnek, hogy miért az aTeamre tartozik.

Úgy döntött abbahagyja.

Sziasztok.

Nektek sose elég semmi se. Dorka már egy jópárszor leírta (És szerintem más is) aki a kezét nyújtja annak már az egész karja kell nektek. A szerveren már unalmas azt olvasni mindig hogy "van dropp?" "Visszarakták már a droppot?" Meg az ehhez hasonlók. Mint valami kéregető hajléktalan aki a pénzt piára költi. A szervert meg vagy frissítik vagy bővíték éppen. Legyetek türelemmel. Menjetek addig legozni vagy nézzétek a Minimaxot.

Tisztelet a kivételnek, valamint jómagam is szeretném megköszönni az SÉ-t. Köszönöm a [GM] Team-nek!

További kellemes fórumozást és játékot kívánok mindenkinek!

Üdv ProSkill

2010-12-26, 13:11:18 #3629 Utolsó szerkesztés: 2010-12-26, 13:15:12 Szerző: [TMOD]Nissho

Alárírásba hogyan is kell képet illeszteni???Oly rég csináltam.10Fajta cimet kiad amikor feltöltöm a képet...Melyik cím is az??

Bocsi csak már vagy 5 hónapja tettem be képet.

Sziasztok
Kedves de bár igen bunko Csabee97 neked szol amit leirok és a hozzád hasonloknak!
Veritek itt az nyálatok hogy nincs dropp meg hogy több sé kellett volna !
De mire tettél te valaha valamit a Team tagokért vagy segitettél bármilyen DDMT2 fejlesztésében:?Szerintem nem szoval me se érdemelnéd még azt se ami van !!Én kifejezetten örülnék ha kb 1 honapik vagy tovább nem lenne semmi féle dropp !! Hogy miért?
Kihullana a "férgese " aki értelmes és nem azért jön fel hogy nyavajogjon ugy is maradna hidd el!Az ilyenek mint te meg keresne mást mivel nem vagy más csak egy ugymond "ingyenélő"szoval jobb lenne örülnél annak ami van és néha magadba néznél hisz nem ártana !Én nem most kezdtem kockulni a DDMT2 de nem is ez az utolsó napom ha van dropp ha nincs én játszom !!És ez a lényeg JÁTSZOM nem a nyálam verem !!!
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!!
           Köszönöm Atag és Team-tagok  a sé-t és hogy kockulhatok
Sziasztok

2010-12-26, 13:15:50 #3631 Utolsó szerkesztés: 2010-12-26, 13:27:18 Szerző: [TMOD]Nissho
Idézetet írta: jamakasi95 Dátum 2010-12-26, 13:11:18

Alárírásba hogyan is kell képet illeszteni???Oly rég csináltam.10Fajta cimet kiad amikor feltöltöm a képet...Melyik cím is az??

Bocsi csak már vagy 5 hónapja tettem be képet.

Beírod azt, hogy [IMG ] és utána ide illeszted be a képlinket, utána ezt.. [ /IMG]

Természetesen szóköz nélkül.

Hát...Köszönöm de sajna nem jön be a kép....

Értem.
Köszönöm a választ [SMOD]THymea-nak és Abyss-nak is!

Amúgy a reg már zárva van?

nekem jó a REG, de már lassan jó lenne bezárni, ha csak nem lesz még egy CH, mivel majdnem full már mindkettő, vagy esetleg nem 2-3 felhasználóval kéne feljönni
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Idézetet írta: eselytelen Dátum 2010-12-26, 19:53:38
nekem jó a REG, de már lassan jó lenne bezárni, ha csak nem lesz még egy CH, mivel majdnem full már mindkettő, vagy esetleg nem 2-3 felhasználóval kéne feljönni
Megint sokáig lesz nyitva akkor baj lesz

2010-12-26, 19:57:10 #3637 Utolsó szerkesztés: 2010-12-26, 21:52:31 Szerző: [SMOD]THymea
Nem lesz baj, mert Dani írta, hogy január környékén fejlesztik a szerver gépet.

Szevasztok!

Mért van az hogy karácsonykor és ebbe a 3 napba szar volt az expé dropp! kivéve szent este?
Mért "szopatnak minket ezzel" ezt persze idézőjelben van!

Nem értem hogy mért kell ezt csinálni + GM vagy TGM mért nem elérhető sosem játék közben.
Mert ti mondjátok hogy ha bugg vagy iylen van vagy hekkelő van akkor szojunk és akkor segítetek!
Ez nem igy van mert ha mi panaszkodunk rátok akkor egyből bannt kapunk és ez igy van!

Ezért jelentkeztem GM nek hogy az ilyeneket elkerüljük és segítsem a játékosainkat ilyen dolgokkal kapcsolatban!

Szóval ennyit erről!  Remélem nem voltam tiszteletlen!

Csak SGM VAGY GM ADMIN VÁLASZÁT FOGADOM EL!!!

Sok topik mögött ott van egy (m).Az mit jelent?