[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: gebadani123 Dátum 2010-12-19, 13:25:33
Hali szevasztok!
Csak nálam van az,hogy nem jön be az itemshop,és a játékba se enged be?

Item Shop nem tudom hogy bejön-e nekem de a játékba engem se enged valamiért be. És lehet szivtam mert pont teleportáltam:SSS

Hiba a szerver kapcsolatban...
Amúgy javitották már ki a lost passot? yahoora

Idézetet írta: ProxykaHuN Dátum 2010-12-19, 14:08:19
Hiba a szerver kapcsolatban...
Amúgy javitották már ki a lost passot? yahoora

Szerintem javítva van mert nekem működött...

Kemény...Hogy szerezhetem vissza a karimat???

Emailt hol tudom megváltoztatni az accontomon?????? Valaki pls irja le!

Azt csak 1-szer lehetett. Amúgy amikor belépsz az itemshoppba ott lehetett a főoldalon.
Kaszt:Sura (WP)
Név:Zotya93
Szint:99                        
Céh:-
Ló:21
Pár:Pixyke (L)

Jó reggelt mindenkinek.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy egyeltalán megtudom-e/ (ha igen) hogyan az e-mail címem és a jelszavam?

Előre is kössz.: Lazzy

2010-12-20, 07:35:42 #3547 Utolsó szerkesztés: 2010-12-20, 07:37:25 Szerző: adamszkia
Idézetet írta: SteeR Dátum 2010-12-20, 07:29:33
Jó reggelt mindenkinek.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy egyeltalán megtudom-e/ (ha igen) hogyan az e-mail címem és a jelszavam?

Előre is kössz.: Lazzy
Szia az e-mailt meg változatni 1x lehet amikor belépsz item shopba ot van.Jelszó pedig be lépsz item shopba le huzod ajára és ot van hogy Change pass ara rá katintasz ki tőltőd és kész.

Űdv.New

Valaki segítene hogy ha letöltöttem a multiklines 1.5-öt akkor mit csináljak hogy ddmt-vel müködjön?

Szia HunGaryboyyyy!!

Amikor fel telepited a multiklienst a mappájába lesz külön indito DDMT2 server1 és server2öre.. amelyikre regisztrálva vagy azt inditsd. és kész is:) ugyan ugy be tudsz lépni a neveddel és jelszavaddal!!

Üdv GeaR

Szia GeaR

a multikliens 1.5 gf-be is van vagy csak a  másik fajtába?

HunGaryboyyyy szerintem abban is igy kell hogy müködjön. nekem 1,4van telepitve de nem használom. kiprobáltam de nem tetszik :( na mindegy.1,5el nem foglalkoztam még

üdv

ÜDV

AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY HOGYAN LEHET A BIRODALOMVÁLTÓVAL KÉK LENNI MERT RÁKKATTINTOK ÉS VALAMI KINAIT IR KI ÉS NEM TÖRTÉNIK SEMMI

SEGITSETEK LÉCCI

Lépj ki a céhedből! Ha nem segít akkor nem tudom! (500000 yang szükséges hozzá)

Idézetet írta: HunGaryboyyyy Dátum 2010-12-20, 16:59:25
ÜDV

AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY HOGYAN LEHET A BIRODALOMVÁLTÓVAL KÉK LENNI MERT RÁKKATTINTOK ÉS VALAMI KINAIT IR KI ÉS NEM TÖRTÉNIK SEMMI

SEGITSETEK LÉCCI

Szia!

Ha azzal a karakterrel a közelmúltban már váltottál birodalmat akkor egy ideig(nem tudom meddig) nem tudsz vele.Úgyhogy azt tanácsolom hogy egy kiskarival válts.Ha még nem váltottál birodalmat akkor vagy nincs meg az 500K vagy valami bug...
Gém Ã"ver több mint 2 éve...

2010-12-20, 19:16:53 #3555 Utolsó szerkesztés: 2010-12-21, 08:25:42 Szerző: GeaR

Idézetet írta: HunGaryboyyyy Dátum 2010-12-20, 16:59:25
ÜDV

SEGITSETEK LÉCCI

Szia! Vannak kizáro okok.

1. Céhben vagy!! Megoldás lépj ki
2.Házas vagy!! Megoldás válj el
3.Az elmutl 1 hátben váltottál már birodalmat !!megoldás várnod kell

ha ez mind megvan és mégsem, akkor a regisztációdon az összes karakterrel probáld végig a birodalom váltást egyikkel sikerülni fog.
Jaaa még annyi hogy amikor a birodalom váltora nyomsz felülről a 3. kiírás a kék birodalom :)

Üdv: GeaR

Hali

Azt szeretném kérdezni hogy a zokni milyen cuccokat szokott adni? és hogy mindegy milyen karival akasztom fel?

2010-12-21, 14:05:34 #3557 Utolsó szerkesztés: 2010-12-23, 05:25:09 Szerző: [SMOD]THymea
Gondolom sokaknak ma kezdődött  a szünet akinek nem az ne kárörvendjen

BOLDOG  KARÁCSONYT

2010-12-21, 14:06:36 #3558 Utolsó szerkesztés: 2010-12-21, 14:11:15 Szerző: SteeR
Idézetet írta: HunGaryboyyyy Dátum 2010-12-21, 14:02:58
Hali

Azt szeretném kérdezni hogy a zokni milyen cuccokat szokott adni? és hogy mindegy milyen karival akasztom fel?

Az én tippem.: Minél nagyobb szintű karaterre akazd.

Hát. Szokott adni mindenfélét, én hallottam olyanról is ,hogy POISON.-t dobott. De ebben szerintem nem sok az igazság. Sok szerencsét, essen minél jobb cucc. ;)

Üdv.: Lazzy.

Idézetet írta: HunGaryboyyyy Dátum 2010-12-21, 14:07:29
köszi

Szívesen, a duplapostot ha lehetséges, kerüljük, úgyhogy énis írom idő azt amit tudni szeretnék.:

A Fórumon meglehet, ha meglehet, hogy az e-mail címet? [én már végigéztam az adatlapot, ott semmi, beállításokat pedig nem találok.]

A választ előre is köszönöm. Üdv.: Lazzy.