[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

KCorp: azon a szinten már én is kíváncsi leszek, bár most is úgy állok h kihívok valakit és nem fogadja el.
én csak ráhagyom

am nagyon fogok neki örülni ha BM létemre kihívnak majd. Persze ezzel most nem arra célzok h hű de jó vagyok
meg a BM a legjobb, csak hogy van egy ilyen tévhit h a "BM a legjobb PvP-s" (persze a BMet is lehet verni)
ezért a legtöbb ember meg a tapasztalatlanabbak nem fogadják el vagy ki se hívnak

Remélem h nem lesz igazad (bár ahogy írtad te biztos nagyobb vagy) és könnyebb lesz de majd meglátjuk

Hát a 65-ös ninjámon 5k perc van. 20k percel 80+-is lehetnék csak mr többször is szüneteltettem a szintlépést
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

háth én egy időben S1en is úgy nyomtam h 70es kari(volt ez mindennel: íjász,healer,BM)
4P-vel a vértkereskedőnél megvettem az összes alap cuccot bele a fulldefeket meg a HP-t
a fegyver általában a jobbik 65ös volt és 70esen még pár 90est is vertem mert nem defeltek
sose volt sok pénzem a játékba pedig mindig spóroltam valamire és csak arra költöttem ami
létfontosságú volt

szal ha 65től már tényleg nehéz lesz akk egy ideig maradok 70és akk naon kifullozom magam

S1-en "könnyített" a fejlődés...yang, ha van drop 200milla simán esik 30p alatt.....
S2-őn "nehezítve" van a fejlődés, yang se túl sok esik hasonlít sima metinhez, de így is sokkal könnyebb mint simán...
90+os fegyverekre várni kell hát ez van hagy csinálgassák.(Pár infót azért írhatna ATAG, hogy melyik kardokból lehet majd a 90+osokat elkészíteni, mert 65->80->90+ os fegyverek fejlesztése 65-90ig benne lenne min 300 millába.)

Sziasztok!

ATAG örülnék ha majd válaszolnál rá, mert úgy látom te vagy leginkább ebben érintett.
Értem hogy lesznek 90+os fegyók, nagyon is örülök neki:D
én a húzáshoz meg ahhoz hogy mit hogyan is kell csinálni a metin2wiki-t használom (nagyon jó oldal!) és abban van olyan h szellemfog+9ből tudunk Tiraxnál más fegyót csinálni belőle, nos a nevét így hirtelen nem tudom, de az áll mellette hogy a játékban a legnagyobb mágia támadással rendelkezik, ez igen csak jó lenne a surának.
Mielőtt elkezdene mindenki okoskodni h szellemfogból nem lehet másik kardot készíteni, látogassa meg a metin2wiki-t!

Még valami, az exp, tárgy és yang drop nem lesz megemelve egy kicsivel karácsonykor? Most itt nem 900-1000es szorzóra gondolok, hanem csak egy kevéssel.
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Idézetet írta: eselytelen Dátum 2010-12-16, 16:48:14
Sziasztok!

ATAG örülnék ha majd válaszolnál rá, mert úgy látom te vagy leginkább ebben érintett.
Értem hogy lesznek 90+os fegyók, nagyon is örülök neki:D
én a húzáshoz meg ahhoz hogy mit hogyan is kell csinálni a metin2wiki-t használom (nagyon jó oldal!) és abban van olyan h szellemfog+9ből tudunk Tiraxnál más fegyót csinálni belőle, nos a nevét így hirtelen nem tudom, de az áll mellette hogy a játékban a legnagyobb mágia támadással rendelkezik, ez igen csak jó lenne a surának.
Mielőtt elkezdene mindenki okoskodni h szellemfogból nem lehet másik kardot készíteni, látogassa meg a metin2wiki-t!

Még valami, az exp, tárgy és yang drop nem lesz megemelve egy kicsivel karácsonykor? Most itt nem 900-1000es szorzóra gondolok, hanem csak egy kevéssel.

bárókardra gondolsz :)
és s2-őn értelmetlenek lesznek a 90-os fegyók mert kb 10 ember van aki 90+-os s2-őn
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

én S1en vagyok, de szerintem S2n se értelmetlen, mert ha valakinek kell aza  akard akkor küzdjön meg érte, ez olyan mintha sima metinre nem tennének 60+os fegyókat mert sokkal többen vannak 60 alatt mint fölött.
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Jó képzeljük el bent van de nincs sebzés értéke....
Úgy csak dísz fegyver és semmi értelme
Szóval kár érte 1 szirit feláldozni

Sziasztok lenne 1 problémám!
elkezdem tölteni bármelyik multiklienst 1-->5 ig és egyber megáll kiadja az ikont.
ezt irja ki : HIBA . The setup files are corrupted . Please obtain a new copy of the program .
léccives segitsetek!
vegyentek fel msn re : [email protected]

Idézetet írta: csaki111 Dátum 2010-12-16, 17:26:12
Sziasztok lenne 1 problémám!
elkezdem tölteni bármelyik multiklienst 1-->5 ig és egyber megáll kiadja az ikont.
ezt irja ki : HIBA . The setup files are corrupted . Please obtain a new copy of the program .
léccives segitsetek!
vegyentek fel msn re : [email protected]

A telepítő fájlok sérültek.Kérjük szerezzen be egy másikat.Ezt jelenti.

Sziasztok!

Engem miért dobál le egyfogytába???

Mert 2 palika segédprogival dobálja a yangot ahogycsak birja..

Megvannak már emelve a szorzók??

SÉ-t nem fogunk kapni,ezt már leírták.

Wettem 10db Túlszárnyaló tárgyat és csak 3 mat kaptam meg belőle! Ilyenkor mi van?

Lehet hogy 10-et rendeltél,de ha nem volt annyi SÉ-d akkor csak annyit rendel amennyit tud x-SÉ böl venni

Nem mert 9milla sé eltünt elösször vettem 5 db ot és uttána ja csak 3 mat el irtam.
Elnézést.

:D Mert az Item shop már ki lett javítva régen.

Az ItemShop már egy ideje tökéletesen működik, nincs már olyan h nem érkezik meg vmi, régen volt olyan amikor még nem foglalkoztak vele, akkor az volt ha csak nem kingről van szó akkor bebuktad a SÉ-t, szóval esetleg vagy nem volt elég helyed a raktárban vagy nem volt elég SÉ-d, más nem lehet, mert még egyszer mondom jó az ItemShop!

Hali szevasztok!
Csak nálam van az,hogy nem jön be az itemshop,és a játékba se enged be?