[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nem lehet e-mailt változtatni a fórumon. Max írj az egyik adminnak PM-et ők talán tudnak segíteni.

DDmt n  mire jó a védelem :D? fejlődésre
Vincenzo

2010-12-21, 22:45:57 #3562 Utolsó szerkesztés: 2010-12-22, 02:51:10 Szerző: ATAG
Néha szokta azt csinálni a szeró,hogy egyből azt dobja ki "A számlád már csatlakoztatva van."Azt én úgy szoktam orvosolni,hogy újraindítom a gépet.Most is újraindítottam,de még mindig azt írja ki.Nem tudjátok h tudnám megoldani?

Elárulok vmit. A zokni csak kk-t italokat dobál ha jól tudom meg egyéb ilyen haszontalan dolgokat, aki azt mondta h Poisont azt elég rendesen átverték!
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Igen, mint már kitalálták ... Az öreg ládáknál is az volt... ' Vedd meg nekem poisont adott '
Nem ad semmi értékeset, már akinek mi értkékes, én pl. egy sima fekete hajfestéknek is tudok örülni :D

nkm a lovasinasnál nincs olyan változék hogy lo fejlesztés:O
[color=green]Lvl 99[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]M3nta[/color]

lovad hanyas?
ha nem tudod tovább húzni (tegyük fel 13as a lovad) akkor menj map2re, ott is próbáld :)
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

sziasztok.
Mindössze annyit szeretnék kérdezni hogy a [email protected] menyi időn belül fognak vissza írni?
(Mielőtt valaki azt mondaná hogy ne azt várjam h 2perc múlva írjanak kíméljen meg)
Annyit akarok, hogy gondolom van 1 konkrét idő amin belül biztosan írni fognak(1hét,10nap..stb),erre lennék kíváncsi.

Sziasztok! :)

Azt tapasztalom, hogy az összes kicsit is normális elhagyja a szervert. [ aki ott marad alapból nem normál ]
Nem lesz ez így jó a DDMT-nek valamivel vissza kell csábítani az embereket... és figyeljétek majd meg
Én már abbahagytam nagyon sok ideje, és úgy gondolom nagyon is jól tettem. Így legalább van életem!

Aki ért a C, C++ , vagy FreePascal programozáshoz, PÜ rám pls!

Csak ennyi. szerintem igazam van! De majd belátjátok Ti is :)

Üdv: solider23

Hali
Azt szeretném megkérdezni ,hogy a státusz reset ki lett már javítva?

Solider igazad van én is abba hagytam meg az öszes barátom nem is baj ahogy hallotam nagy csaták vannak most ott hogy rossz a szeró megint na mind1 engem ez már nem izgat:D:D

Idézetet írta: FrignerHUN Dátum 2010-12-23, 11:22:42
Hali
Azt szeretném megkérdezni ,hogy a státusz reset ki lett már javítva?

S2-n az öregasszonynál lehet visszaállítani, S1-en meg javítva lett. Persze azóta lehet ismét bugos pár karakter...

Én azt olvastam ezelőtt ATAGtól hogy új cuccok lesznek, nem dropba... és hozzátenném, ha nem lesz lvl99-nél nagyobb szint akkor tök fölösleges az új cuccok, king nélkül is el lehet érni a 99-es szintet, nem hogy majd öregkingben, sőt ezekkel a fegyverekkel is el tudod érni, ez már csak tényleg a pvp-re fog kimenni, de aki ügyes az öregkingeseket is lecsapja fekavassal :)
egyébként így is átlagban 10mp egy pvp (pár skill) majd ha bekerülnek az új fegyók akkor esetleg egy skill elég és vége a pvp-nek (az nyer aki előbb használ skill-t)
Persze örülök hogy lesznek új cuccok, köszi h azon fáradoztok hogy legyen nekünk új cucc (nektek pénz az öregkingből), de akkor vagy nagyobb mint lvl99 kéne vagy nagyobb def-ek, bár a nagyobb def-eknél van egy kis gond, esetleg vki felhúzza nagyon nagyra annyi a pvp-nek, 5-600at sebeznek majd a skill-ek.

azta ilyet még nem hallottam xD
am vigyázz ez nem tudom menyire minősül karakter kereskedésnek!!! inkább ide ne írd ki ;) csak jót akarok

Idézetet írta: T1mbee Dátum 2010-12-23, 14:55:44
Idézetet írta: ATAG Dátum 2010-12-15, 18:05:19

Igazad van, mekkora királyság már tele bónuszolni még vagy 12 féle vértet...
Bármi "nagyobb" kerül is be majd a későbbiekben, az a jelenlegi tárgyakból lesz majd húzható, ne kelljen elölről kezdeni a forgatásukat.

Amúgy pumt2-n gépcsere volt, majd gondolom lesz új patch amivel fel lehet menni.

... S2 nehezítve van kicsit. Ha neked az sok, menj S1-re, vagy más szerverre :)

Azt nem értem, hogy ez előtt néhány posttal miért írtad azt, hogy "Drop-ba lesznek téve a 92es fegyverek", hogyha most aztmondod, hogy a meglévő cuccokból lehet majd csinálni.

Szerintem a 2 nem zárja ki egymást...

ATAG milyen 92es fegyverek várhatóak? csak név kéne :) és ezen kívül meg az öregkingen kívül mi várható még?
remélem meg tudjátok azért csinálni h sebezzenek is. ééés lesz vmi event karácsonyra vagy szorzó emelés? (tudom SÉ nem lesz) csak mert én itt nem olvastam és páran azt állítják, persze nem szavahihetőek mivel azt írják lesz SÉ xD

Kb. hány játékos lehet már a szerveren ? :D
Ezen gondolkozott már valaki... ?
Szerintem olyan 100.000+ xDD

2010-12-24, 08:37:44 #3578 Utolsó szerkesztés: 2010-12-24, 08:48:40 Szerző: [TMOD]Niix
Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerben gazdag új évet kívánok minden kedves forumózonak és az Adminoknak is !!!!!!! Sok szerencsét még ebben az évben ;)

Kisebb betűvel is látjuk~Niix

Békés boldog karácsonyt mindenkinek:D