[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

aki akar egy kicsit röhögni az nézze meg

http://www.youtube.com/watch?v=g2WF-7qxmUs

Idézetet írta: dadi959 Dátum 2010-10-31, 19:41:57
vki tudna linkelni sura csajrol kepeket,,ismerosnek megmutatni!?

Forrás: MMOSITE

Helo:D
ti hátha okosabbak vagytok nálam, lenne pár kérdésem örülnék ha segítenétek
amikor játszol és megnyomod a V-t alul van a lóhívás horgászás vezetés meg ilyenek és ott van a tárgy készítés, az mi?
a lélek 2. szintje mikor lesz nyitva? 96os king vértes mentámmal bemennék, hátha elbírok vmivel.
surámnak van szellemfog +9e, metin2es oldalon szoktam nézni h mit h kell csinálni miből milyen kard lesz melyik mob mit dob meg hasonló, szellemfogból a tiraxnak kéne csinálnia egy másik kardot, nos ez nem működik, mi lehet a baj?
egyenlőre ennyi, de még kérdezek később is ha nem zavarok, örülnék ha válaszolnátok, kösz előre is:D
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Szia, Szellemfog+9ből nem lehet semmit csinálni. Ördögűző+9-ből lehet csak vágópenge+9-t

mindenki ezt mondja, de senki nem néz utána, írd be google-ba h wikipédia metin2 és megtalálsz egy jó kis oldalt ott ez áll:
Seon-Pyeong-tól kapod, ha adsz neki egy Szellemfog penge +9-et, 2 áldás tekercset, 1 Körülzáró Pamfletet és 100.000 Yangot.
(Seon-Pveong=Tirax, Körülzáró Pamfletet=ellentámadás stratégia)
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

tudom már mit nem kérdeztem még, szeró 2re hol tudok regisztrálni? az még nincs zárva, nemigaz?
regeteg szabályszegőt látok a játékban (legtöbbször a lélekbarlangos szabályt szegik meg) szerintem nem ártana nekik egy kis büntetés, legalább végigolvasnák a ddmt2 szabályát! hogy tudok jó minőségű videót készíteni és hogy tudom eljuttatni ezt a ddmt2 csapatának?

és ezek az itemek pontosan mire jók ? =)

Láthatatlanság tükör: Olyan mint GM-eknek az /in nem látod őt.

Azt az eggyet úgy ahogy tudtam, de pl. az ezüst oklevél az mire való ? o.O

Köszi az eventet nagyon jó volt.

Addig is amíg tart a karbantartás röhögjünk együtt :D : http://www.youtube.com/watch?v=5ZjM6F6w4aw

Sziasztok.

A ch1 jelenleg nem elérhető, de a ch2 igenis fut rendesen :) Játszatok azon.

A konfliktusok elkerülése érdekében elmondom azt is, hogy a ch2 csak annak fog elindulni aki torrentes kliensről játszik,

NEM MULTI
NEM ELIT
CSAK TORRENTES.

Inferno.

2010-11-02, 13:34:31 #3215 Utolsó szerkesztés: 2010-11-02, 14:18:13 Szerző: [SGA]Dorka
Hát igen, ezért (is) mondtuk oly sokszor, hogy a mi kliensünket használjátok, mert így megkapjátok a frissítéseket, de hát beszélhet nektek az ember, annyit ér, mint halottnak a csók. (Tehát aki elit, meg multi, meg akármilyen klienssel akar belépni, az nem is fog tudni, úgyhogy hiszti előtt gondolkodást pls. Aki pedig a miénket használja, az c2-re tud belépni egyelőre.)

Tesztelgetés folyik, ami azt jelenti, hogy LEHETSÉGES, hogy lesz ch2 mindkét szerveren, DE NEM BIZTOS A DOLOG. Remélem amikor pletykálni fogtok erről, akkor pontosan így adjátok tovább.

Mivel egész éjjel/reggel ezen dolgoztunk, most pihenés van, akkor is, ha ez nektek nem tetszik.

Úgyhogy nem kell találgatni, hogy mi lesz betéve, nem kell kérdezni sem, elmondtam, és több, mint valószínű, hogy több lesz, mint 1-2 óra.

Ahogy már modjaink is mondták, foglaljátok el magatokat mással. Pl. művelődjetek, a társaság több, mint felére ráférne. :)

Ja, és mielőtt elfelejtem, mivel segítőkész vagyok....ha azt fogom itt olvasni, hogy "de miért nem jó?", "miért nem enged be?", "meddig tart még?", "mit csináltok?", stb, akkor a topik ismételt ideiglenes lezárásával segítek abban, hogy talán addig elfoglaljátok magatok mással. :)
Mindent leírtam, ami rátok is tartozik. Egyéb kérdésre nem válaszolnak sem a GM-ek, sem a MOD-ok.

Nem tudom volt-e már róla szó, ha igen akkor kövezzetek meg. Aki még nem tudja illetve nem merte megkérdezni, a tegnapi király és királynő választáson nyertesek úgynevezett Láthatatlanná tévő Tükröt kaptak ami Cassy elmondása szerint 5 percig érvényes. Ti mit  gondoltok róla?

Ma meg néztem a ddmt2.net oldalát, s látom magyar  , és új kliens is van: DDMT2 1.05 Kliens! S a regelni is lehet, bocsánat ha már ti tudtátok de én nem!

Idézetet írta: Chemootox Dátum 2010-11-03, 09:50:57
Honnan lehet letölteni az új klienst? Valaki linjelje már pls,Köszönöm.

http://ddmt2.net/down.html

Mi változott az új kliensben??
És miért nem lehet nagy képernyőre tenni,hiába állítom át  1280x-osra,akkoris csak ablakba teszi.