[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Semmi sem változott, csak benne vannak a frissítések. Vista/Win7 alatt ne a program filesbe telepítsd, vagy kapcsold ki az uac-ot :)

öhm most regeltem és 0 sé? nem 200000 el indulunk?

én elégedett vok de 1 minimális sét adhatnának kezdésnek amugy az eventet is megöszönöm mert jó volt a teamnak megköszönök mindent de egy kis sét berakhatnának

Csoki!
Izééé csoki lenne egy akkora hatalmas nagy bajom, hogy letöltöttem az "új" klienst és mikor beállítanám, hogy 1440x900 legyen, beállítom a teljes képernyőt és indítanám és ugyan olyan pici (800x600 és ablak méretűűű) Hogy a francba tudom megoldani, hogy teljes képernyős legyen?

Megfogod a config.exe-t, húzd ki/másold ki egy másik meghajtóba. Állítsd át a felbontást majd a keletkezett 2 fájlt húzd vissza és kész is.

Ami keletkezik metin2.cfg és config.exe.

Sziasztok!
Azért írok, mert Szerver 2-ön a 84-es Testi harcosommal átszeretnék váltani Mentális harcossá, de nem tudok átváltani, mert amit 10.000 SÉ-ért kell venni állapot vissza állítót nekem nem működik. A sura kis  karimnál működik ő 54-es... Más 80+os felhasználóknál sem működik... Mi lehet a probléma? Bugos lenne az állapot vissza állító? Vagy mi lehet a gond?
Kérem segítsetek! Előre is köszi!
Üdv: TakiLaci

Sziasztok...!
Valaki elárulná , hogy aki most regisztrált , az miért nem kapott olyan 200k -s SÉ-t ?:D
A választ előre köszi ...! Üdw^^.

Sziasztok!

A minap az Lv.89-es karakteremmel Shinsoo birodalomból átjöttem Jinno-ba. De mivel minden jó barátom Shinsoo-ban van, vissza szeretnék menni. Vettem az ItemShop-ból egy Birodalomváltót, kiléptem a céhembő, jobb-klikkel rákattintottam, és csak annyi történt, hogy ilyen csómó jeleket, meg összevissza izék íródtak ki, és egy OK. Ha reá kattintottak az OK-ra nem történt semmi, csak "kilépett" a birodalomváltóból! Nagyon szeretnék visszamenni a Pirikhez! Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Lóci!

Zso
Ezt úgy tudod megtenni hogy csinálsz egy kiskarit, a váltót bele rakod a raktárba és a kiskarin váltasz de a kiskaridnak 50 es szintűnek kell lennie.

2010-11-05, 08:37:48 #3229 Utolsó szerkesztés: 2010-11-05, 18:43:49 Szerző: [SMOD]THymea
Elöször is ÖSZES 4 karidal ahány vanlépj ki öszesel céhböl egyik se legyen házás legyen amelyik akrival áltasz kinimum 500k ja és elvileg menie kell fde egybööl nem tuc átváltani az nap

Jó napot mindenkinek 3 kérdésem lenne 1. http://www.ddmt2.net/rank a top 150 listát, amin 150 99 szintű van mikor lesz meghosszabbítva mert már tele van, gondolom 200 top listára kéne írni.
2 kérdésem miért nincs itt fent az összes játékos neve szinttel együtt szerintem nem lenne hülyeség.
3 kérdésem miért nem teszik be a játékba,hogy mindenki neve mellett láthassuk a szintet.

Idézetet írta: zeus425 Dátum 2010-11-05, 13:13:08
Jó napot mindenkinek 3 kérdésem lenne 1. http://www.ddmt2.net/rank a top 150 listát, amin 150 99 szintű van mikor lesz meghosszabbítva mert már tele van, gondolom 200 top listára kéne írni.
2 kérdésem miért nincs itt fent az összes játékos neve szinttel együtt szerintem nem lenne hülyeség.
3 kérdésem miért nem teszik be a játékba,hogy mindenki neve mellett láthassuk a szintet.

1. Sose?
2. Lehet nem hülyeség, de értelmét sem látom.
3. Jó ez így. Ha mutatná a szintet, az alapján ítélnének meg mindenkit, aki pl. 99-es azt sose hívnák ki, és sose fogadnák el. A kezdőket/kisebbeket meg sorra hívnák ki..

FIGYELJETEK
lehet nem ide tartozik de még is a témaneve csevegő
A segicségeteket szeretném kérni
Az a karkötö amibe van +9 en 10 krit mi a neve???????,1ik kérsésem ez.
2. az hogy ha van neket oylanotok +9 be 7 optosba lehetöleg atackpower50 ben  2k Hp 10 demi ,Mágia defes ha enm is 7 optos de 2k hP mágia def meg 10 demi és ugy bár+9 ahog már ezeket emlitettem akor irjatok ide nekem léccives  mert megvenném jo áron ! Köszi elöre is mindenkinek

Ég könyve karkötőre gondolsz

Sziasztok! Nekem most az a gondom hogy:hiába kattintok a lovamra vagy teleportra nem jön be semmi:S

(A DDMT2 1.05 ÖS kliensét használom)

Team tagoktol,mas játékosoktol jo lenne a válasz!

Trágárkodást,szidást stb-t nem kérek

Karakter csere,az nekem mindig segít.
Amúgy nekem sem hozza be mindig a portot,de előfordulhat hogy akad a szerver.
Próbálj felszállni Ctrl+h-val és le is Ctrl+h-val.Ha el akarod tenni a lovad akkor Ctrl+b.
Én legalábbis így szoktam.
Brut.

A loval nem lenne baj mert aval még valahogy megvagyok  csak a teleport aggaszt

Helo mindenki!!

Letöltöttem a DDMT2-t és amiko indítom el bejön a patch és azt írja ki amikor a töltés végére ér, hogy Create Process Failed with error 3: A rendszer nem találja a megadott elérési utat!

Ezt nem tudom megérteni

SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!

Előre is köszi!!!!!!

hat ha a patchelost toltotted le(ami 99%) akkor szerintem vagy az internet kapcsolat rossz vagy a klienseddel van baj.szerintem toltsel mas klienst

de ha s2-re mesz akkor viszont kerdezz mast..