[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Gerifinuccsi Dátum 2010-10-28, 16:46:23
Idézetet írta: kovimatyi8 Dátum 2010-10-28, 16:21:30
Valaki gyorsan ha tud adni infót mert addig nem merem megrendelni a kinget sé ha nem tudom biztosra hogy kapok érte valamit ha nem jön meg.

Nekem kb 19ből egy 6-7 optoló nem jött meg, szóval szerintem nyugodtan megrendelheted!

Attól függ..
Én tegnap 1-esével rendeltem a kígyófarok+-okat, és megmondom őszintén.. jó volt ha 10-ből 3 meg jött.. volt amikor egyse.. Szerintem próbáld ki valami kisebb dologgal, ami 1 sé-be kerül, abból rendelgess 1-esével, és ha több mint 8 (szerintem még így se nagyon érné meg próbálni kinget rendelni..) akkor talán megjön a king is..

meg en nem ajanlanam megrendelni a kinget mert nem jonne meg...(Megerzes)

Idézetet írta: gabika10 Dátum 2010-10-28, 18:57:06
Hol van a ddmt2 bemutatás?? seholsem találom ahol le kell tölteni!!!:S

A ddmt2 oldalán nem nézted ugye? :)
http://ddmt2.net/down.html

Tegnap bekerültek a Hivatalos Kóreai Metinre az új skillek.

Harcos Testi +1 Skill , Harco Menta + 1 Skill , Közelharc Ninja +1 Skill , Távharc Ninja +1 Skill.

Így tegnap óta minden kasztnak 6 Skillje van a Kóreai Metinen!

http://metin2.co.kr/

Tegnap fennt is voltam a Kóreain,és készítettem egy Videót a Tesi Harcos új Skillről.

http://www.youtube.com/v/L3sgI0XION4

Zárom a topikot ideiglenesen, a további kellemetlenségek elkerülése végett.

Nem kell senkinek káromkodnia. Igen, nekem sem kellett volna. De talán nekem (is) volt okom rá. Én is kikáromkodtam magam, és ti is.

A helyzetet kihasználók megkapják a büntetésüket, a többiek pedig nemsokára játszhatnak tovább. Addig is foglaljátok el magatokat.

Köszönjük a türelmet.

Remélem lenyugodott mindenki. :) Téma megnyitva. Vitamentes fórumozást nektek.

Kicsit furcsa lett az új skille a harcosnak :D
De amúgy jó ...

És a többi skillt hol tudjuk megnézni hiszen arra is kiváncsiak vagyunk :D

És a DDMT2 szerverre belesznek rakva majd ha lelesz tesztelve meg ilyesmi???
És kösz a linker Sinesta ;)

Hy all, nem ide tartozik és nem is rám de azért le írom mivel msn emen sokan írtatok ez ügyben holott nem nekem kéne :)

Akinek a karakterét ki bannolták GM kódok használata miatt és csodálkozik hogy a többi karaktere is bannolva lett az ne csodálkozzon hanem olvasson. Mint ahogy a szabályzat 5. pontja leírja, hogy:

5.- Hiba Kihasználás

* Hibák, kiskapuk (un. bugok) kihasználása TILOS, végleges tiltást von maga után.
* Nem szabad viszont mások bosszantására használni bugokat sem (Pl. kereskedő ablak); lásd a 2. pontot.

Ez ügyben ne legyél meglepődött hogy ki bannolták minden karid még amivel nem is csináltad, mivel a szabályzat is le írja hogy TILOS a hiba kihasználása. És most jöhet az hogy de az a karaktered nem volt. És? Az kit érdekel? Miért kellett ezt csinálnod?

Példa rá hogy miért: 
Be mész a boltba, le veszel egy csokit a polcról (zsebre vágod). Tovább mész le veszel egy energia italt. Mész a pulthoz hogy fizetnél és számon kérnek hogy azt miért tetted zsebre (Lopás). És te azt mondod, hogy miért nem veheted meg az energia italt mikor az a másik polcról volt?   [Na szerinted kit fog érdekelni hogy az energia ital és a csoki nem egy polcon volt? A lopás az lopás!]

Ha valakit megsértettem akkor elnézést :) Ez csak az én magán véleményem :)

Sziasztok! Mi az mc-je a s2.ddmt2_hu-nak ? kélrek irjátok le ha nem tudjátok jo az s1-nek is!

Kedves Csikos!
S1: ddmt2.net
S2: s2.ddmt2.net
Azthiszem,nem vagyok benne biztos.
Brut.

Sziasztok!
Abba hagytam már a DDMT2-es pálya futásom de azon el gondolkoztatok hogy lehet van okuk hogy, levették?
Vagy esetleg valami probléma van a szerveren belül...?

Előbb az ilyen kérdéseken fusson át az agyatok :)

Idézetet írta: Faustin707 Dátum 2010-10-30, 22:54:03
Idézetet írta: MeGun Dátum 2010-10-30, 19:28:51
Idézetet írta: markbig95 Dátum 2010-10-30, 18:42:22
Ma map1en nézelődve ezt vettem észre.

http://kepfeltoltes.hu/view/101030/ddmt2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szia!

Ezt amikor írta Dorka, hogy BSI ''feltörte,, a szervert akkor, amikor mindenki használhatott GM kódokat, biztos akkor csinálta magának. Ezért BANN jár. De Dorka biztos intézkedni fog
BB

Dorka nem csinálhat semmit (a kép alapján ), mivel simán meg lehet csinálni

De csinálhattam, leellenőriztem, és valóban volt nála 2 db is. :)

Dorka, eddig hányan kaptak BANN-t a GM kódok használatáért .?
Vagy nem számolod !? ^^.

Idézetet írta: zZoOzZo Dátum 2010-10-31, 00:31:26
Dorka, eddig hányan kaptak BANN-t a GM kódok használatáért .?
Vagy nem számolod !? ^^.

Szép számmal, de pontosat nem tudok mondani, nem számoltam meg.

2010-10-31, 12:49:00 #3198 Utolsó szerkesztés: 2010-10-31, 13:04:39 Szerző: [TMOD]Niix
Dorka És akik GM kódot használtak meddig kaptak bann-t? Én azért sajnálom őket már aki csak azt hitte hogy a GM ek birodalom war miatt engedélyezték a GM kódokat . Még szerencse hogy nem voltam fennt xDD. Nah de a kérdésre kérlek válaszolj .
Jah dorka most nincs fent Akkor valameik GM légysziii