[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Gratulálok a Team egyes tagjainak az új "rangjukhoz" :) További sok kitartást és megértést :)

http://metin2hungary.net/index.php/topic,603.0.html

Öhmm...

Sárga map1 közepén, a főtéren egy kék sura gratulajcexD névvel angolul dumált, hogy nagyon köszönjük az eventet, meg, hogy Ő GM és tradeljünk rá és ad valami cuccot.. "Have fun!!" Ránk tradelt és adott igazgyöngy darabot..:D Majd azt mondta elfogyott, és adott egy csákányt. (mondván, hogy bányásszunk magunk) Ezután következett a mostani event. Vagyis éjszaka van és újra metinek, kaszások, pirat tanakák rohangálnak a mapokon. Mindenkinek jó szórakozást! :Đ

/MissM/

Sziasztok!!
már a szorzot leveték??:)

Amugy kiraboltak és SoulAssasin volt t
ehát vigyázatok vele

Üdv:XxXTureszXxX
Név:XxXTureszXxX
Szint:85 (Még)
Céh:LostAngels(L):$
Lo:3 Éhezö><
Pár:nincs:)
Barátok:Porcelain Arisa Kampo Smal meg sorolhatnám ide se férne:)

Am szerintetek meddig és miér tlesz GM tgf?
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

Idézetet írta: milan111 Dátum 2010-10-24, 20:22:09
Am szerintetek meddig és miér tlesz GM tgf?

GM TGF mindig van csak ritkán vesznek fel valakit...

hy

érdemes ujra kezdeni a  DDMT2-t? (Szerver2-n) ?

Idézetet írta: dani0096 Dátum 2010-10-24, 20:46:44
hy

érdemes ujra kezdeni a  DDMT2-t? (Szerver2-n) ?

Ha ott is 400%-asak a szorzók akkor igen...
Csak szerintem mivel most meg volt nyitva a reg 1 kicsi ideig lesz 10-20 pista...

Már rá jöttem miért hagytam abba a DDMt2 S1 et :) De nem baj nem adom fel... :) Direkt nem SM nevű karim van erre kis karakterem csak ki használják :D De komolyan :) Érzelmileg ... :)
5 percenként kapom ezt:
,,Hy, be lépsz a céhbe?"

Ha azt írom hogy nem akkor mindennek el mond ha azt írom hogy igen akkor meg másnapra ki dob... -.- Ennek most komolyan mi értelme van? Kis karim 75 lvl 85-90 est lazán verek és ki dob... De akkor minek vett be?

Sziasztok!

Azt szeretném tudni hogy Server-2 vel mitörtént?

Haza értem iskolábol, végre mondom "Játszhatok már végre", errefel lépnék be.... és azt irja, hogy "Előfizetői számla nem létezik"
! Most karaktereket/accountukot töröltek?

Sziasztok!

Lenne egy akkora hatalmas kérdésem, hogy az item shopból lehet már rendelni cuccokat?

100%-osan megjön már?

Puszi:Listhiii
Pistik 4ever!

Nem jön meg még mindíg valakinek a cucca.
Hivásban irnak páran,de végülis lehet hazudnak.
Am meg ha nem jön meg igy jártál,és szerintem sem 100%-os.
Brut.

Hát én most vettem egy lvgolhato mob pecsétet és megjött!

Az lenne a kérdésem hogy S1en meddig lesznek 400%osak a droppok?

Nem tudom meddig lesznek szorzok:S
De remélem sokáig bent lesznek még:)

Tegnap óta a b.nőmnek és nekem is folyamatosan töri a cuccokat.. De még +1-re is 8x törte a ninja fekát.. és már idegesítő, hogy 250millából jön ki +8-ról +9-re..
Másnak is van ilyen problémája? Vagy csak nekünk van pechünk?

Szia. Én aranyónál vettem azt a biz-bazt(már sry). Akkor nekem nem törte

Hy!!
Még mindig nem jó az Item Shop???
És ha nem jön vmi meg akk mit kell csinálni??
Előre köszi!

Valaki gyorsan ha tud adni infót mert addig nem merem megrendelni a kinget sé ha nem tudom biztosra hogy kapok érte valamit ha nem jön meg.

Idézetet írta: kovimatyi8 Dátum 2010-10-28, 16:21:30
Valaki gyorsan ha tud adni infót mert addig nem merem megrendelni a kinget sé ha nem tudom biztosra hogy kapok érte valamit ha nem jön meg.

Nekem kb 19ből egy 6-7 optoló nem jött meg, szóval szerintem nyugodtan megrendelheted!