[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-09-25, 21:51:55
Sziasztok.

Végre meg lett az Lv99... Itt a videó

http://www.youtube.com/watch?v=wWmwUzuoTeY

Grat :)
Jól bírtad a mobokat :)
Pedig nem valami gyengék :) (Még mentának sem)

By: E.G.S
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

2010-09-27, 15:22:33 #3041 Utolsó szerkesztés: 2010-09-27, 15:29:56 Szerző: haveltomi
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem amire nem jövök rá.
Na szval hugom csinált egy új acc-ot 2 hét alatt felvitte 89-re.
Aztán kb 1 hónapra rá fel lépett és a karik sehol törölve lettek.
Nem értem,haverommal is ez volt a baj,csak neki 96-os karia tünt el.
Mondjuk azon az acc-on volt egy 78-as sámi 89-es ninja 76-os sura.
Igaz nem nagy szám,de voltak pár 7 optos cuccai ami most jól jönne nekem,mivel újra kezdtem S1-en.
Ha nem játszol egy jó ideig akkor törlődnek a karik?
Valaki válaszolja meg ezt nekem,köszönöm!
Brut.

2010-09-27, 16:16:51 #3042 Utolsó szerkesztés: 2010-09-28, 10:54:54 Szerző: [SMOD]THymea
Én nem voltam fent 2hónapig még se törlődött semmi :)

Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-09-25, 21:51:55
Sziasztok.

Végre meg lett az Lv99... Itt a videó

http://www.youtube.com/watch?v=wWmwUzuoTeY
Nem rossz teddy ^^
(Én még emlékszem : )  )

2010-09-27, 19:46:03 #3044 Utolsó szerkesztés: 2010-09-27, 19:49:50 Szerző: TheSky
Mindenre öreg :D
Mieött megkérdeznéd hogy miért hagytam abba annyit mondok, hogy a csúcson kell abbahagyni
és én ugyérzem elértem a csúcst =)

Hello.Leszedtem a ddmt2 magyar klienst(500mb) a honlaprol fel telepitetem és elinditotam és bejöt mint sima metinél a frisités ablak és 68% kezdte volna el szedni a cucot de nem jöt semivel csak 1 perc mulva kilép és azt irja metin2.exe hiba.Valaki tudna nekem segiteni miért nem jó mert szeretnék játszani naon.Aki tudna lécives irjon ahogy tud.

2010-09-28, 19:47:30 #3046 Utolsó szerkesztés: 2010-09-28, 20:15:53 Szerző: elixxon
Kezdem a hajam tépni a játékban, mivel nemesik semmilyen alapanyag a kovácshoz.
Még a GF szerverek szintjénél is rosszabb a drop ezeknél a holmiknál.
Megértem, hogy magasabb szinten így nemlesznek olyan hamar piszoknagy cuccok, de alacsony szinten élvezhetetlen.

És nemfogok harcost csinálni, mert az legyak mindent a 10 sec-es skilleivel.

Aki ma nem volt S2-őn Sárgáknál Map1-en az sok jóbol maradt ki, ugyanis kidobáltam a cuccaim a 6-7optosakat is

Két ember szedte fel az összeset

Idézetet írta: Ichirio Dátum 2010-09-29, 11:04:10
Aki ma nem volt S2-őn Sárgáknál Map1-en az sok jóbol maradt ki, ugyanis kidobáltam a cuccaim a 6-7optosakat is

Két ember szedte fel az összeset

Miért lenne ez jó?? Én mindig úgy vagyok vele, ha egyszer abbahagyom, akkor odaadom a cuccaimat valakinek. Azokért én sokat szenvedtem, nem fogom csak úgy kidobálni. Inkább legyen másnál, mint hogy egy vadidegen felszedje...
Nem tudom miért tetted, de sajnálom

Megkérdeztem pár embert kell-e nekik. De nem kelett... Aztán meg mérges is voltam meg ideges meg minden és szórtam 1000-rel...

Idézetet írta: Cassy Dátum 2010-09-29, 12:43:03
Idézetet írta: Ichirio Dátum 2010-09-29, 12:40:15
Megkérdeztem pár embert kell-e nekik. De nem kelett... Aztán meg mérges is voltam meg ideges meg minden és szórtam 1000-rel...

Erre mondanám azt, hogy tipikus pasik...
Te döntésed, nem szólok bele, csak én mindig úgy vagyok vele, hogy amiért megszenvedtem, nem tudnám csak úgy eldobni...

Sajnos elég hangulat függő vagyok és amikor mérges vok akkor néha olyan dolgokat csinálok amit nem gondolok végig... Ne aggódj meg fogom bánni :) De annyira észnél voltam, hogy a 75ös harangomat meg az 54es vértem meghagytam... Mert pecázni feljárok még xD

Idézetet írta: Ichirio Dátum 2010-09-29, 12:51:06
Idézetet írta: Cassy Dátum 2010-09-29, 12:43:03
Idézetet írta: Ichirio Dátum 2010-09-29, 12:40:15

Erre mondanám azt, hogy tipikus pasik...
Te döntésed, nem szólok bele, csak én mindig úgy vagyok vele, hogy amiért megszenvedtem, nem tudnám csak úgy eldobni...

Sajnos elég hangulat függő vagyok és amikor mérges vok akkor néha olyan dolgokat csinálok amit nem gondolok végig... Ne aggódj meg fogom bánni :) De annyira észnél voltam, hogy a 75ös harangomat meg az 54es vértem meghagytam... Mert pecázni feljárok még xD

:D Erre szeritnem no comment.
De ha itt járunk lenne egy kérdésem.
Van egy kis karim, akinek a lovát megszeretném csinálni. És már megvan neki a 9-es küldetés(Tűzföld), és egyszerűen mikor mennék felvenni a 10-est, akkor rákattintok a lovászra, de nem adja be a küldit. És kb 1 hete nem jó:(
Nem tudom mi baja  

Sajna én se tudom mi van :S de nekem is volt, akkor hagytam abba a lovaglást(---> nem félreérteni) :)

S1-en (lvl6os ló) és S2őn(lvl9es ló) is ugyan ez volt mindkettőn halott lovam van már.. Ha paci küldizni akarok ott van Draco :) ott tuti nem lesz ilyen xD

Idézetet írta: Ichirio Dátum 2010-09-29, 13:00:09
Sajna én se tudom mi van :S de nekem is volt, akkor hagytam abba a lovaglást(---> nem félreérteni) :)

S1-en (lvl6os ló) és S2őn(lvl9es ló) is ugyan ez volt mindkettőn halott lovam van már.. Ha paci küldizni akarok ott van Draco :) ott tuti nem lesz ilyen xD

Nem értettem félre(nagyon ), de nekem már van egy lovam (Cassynek) ami 21-es lett, és semmi baja nem volt soha a küldik közben.
És a másiknak meg a kis Ninjámnak meg nem engedi:S
Nem lehet ezt valahogy megjavítani vagy nem tom

Valaki pls linkelje be a Metin2 Multi kliens 1.3 at pls

Sziasztok. Összebarkácsolnék ddmt-n egy jó céhet szerver 1-en. Csak normális embereket vennék be aki 80 as szint felett van.
Én 96 os testi harcos vagyok p-s skillekkel. Na mondotam egy jó céh érdekében. Aki szeretne jönni írjon egy PM-et.

Sziasztok, most vanvalami új patch v.mi mert nekem a torrent letöltő rész megáll 4%on és nem megy tovább, a netem jelzi h.nnincs semmi adatforgalom, a patcher is, vki tud vmi megolásd az pls irjon :)))

Bembi,nekem is ugyan ez a gond,már 1hete,de nem tudok vele mit csinálni,várok...
By:Sakak
+Sakak+Abyzou+Tuyau+

WAR KACSAVAL: http://www.youtube.com/watch?v=6YV9SjE1TWc

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy meg akarom csinál a 13as ló küldit
és valamiért nem engedi.
Pedig le telt az 1 nap van lómedál,
Szóval nem értem hogy mi lehet a gond.
Aki tudja az légyszi írja meg.
Előre is kösz!

üdv:S4JT

Sziasztok!

Azért bannolnak ha 1 más birodalom beli céhben vagyok?