[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: S4JT Dátum 2010-10-02, 07:04:46
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy meg akarom csinál a 13as ló küldit
és valamiért nem engedi.
Pedig le telt az 1 nap van lómedál,
Szóval nem értem hogy mi lehet a gond.
Aki tudja az légyszi írja meg.
Előre is kösz!

üdv:S4JT

Nem felejtetted el véletlen beszerezni a lovas kk-t?

Sziasztok ismét!

Nem is olyan rég írtam ki hogy folyamatos  karbantartás vette  kezdetét a szerveren.

Lehet találgatni, okoskodni.

Én inkább mégis a türelmeteket kérem.

Amit  szoktam írni  pm -el  se minket se a GM-eket NE terheljétek.

Köszönöm

^^
Köszönöm a javítást!
DS/Pollux

Most mondok egy kis mesét
A mostani játékon amin játszok vannak a Realm-ok vagyis az itteni CHK. Nos volt egy probléma: az összes Realm-nek az volt a a neve, hogy "Realm", vagyis teljes káosz volt, mivel senki sem tudta ki-hol van, ha találkozni akartak. A GM azt mondta, átnevezi, de az egy fél nap. Mi elfogadtuk és hoppá, 2 nap múlva indult csak újra. Persze addig több EZER üzenetet kapott, hogy úristen mi történt. Végülis nekünk lett jobb mert még +ba kaptunk egy Realm-ot ^^

Más szóval, ne légy türelmetlen, majd indul ^^ és biztos ATAG tud valamit mondani...

Üdv,
DS/Pollux

hogy is mondják?
ja igen: az igazság odaát van
ebben az esetben DarkSámán-nál
By:GH
Az élet ragyogó, akár egy drágakÅ', ám törékeny is, mint az ablaküveg, Ám ne feledjük, ami törékeny, az nincs feltétlen

Ez kedves, köszönöm ^^
Egyébként, mivel én nem játszok már a szerveren, azért megkérdezem, még mindig nem lehet csatlakozni? Vagy azóta megjavították?

Köszi,
DS/Pollux

hi a ddmt2-vel van 1 kis gond
amikor el akarom inditani a patchert v mit kiir valami hül.eséget és nem toom mit kéne csinálni plz help!
By:GH
Az élet ragyogó, akár egy drágakÅ', ám törékeny is, mint az ablaküveg, Ám ne feledjük, ami törékeny, az nincs feltétlen

Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-10-02, 20:08:29
Fura. Én 4x láttam, hogy írták: Lépjetek ki restart lesz, Max 2perc.

Igen ezt írták csak tudod vannak értelmetlen emberek akik olvasnise tudnak
Eclips15,Pueblo.

Tudom nem ide kell,de itt sokan vannak.
Van valakinek Dupla surás harcos vérte eladó,vagy 10%surás?
Ha van akkor írj pü-t és megbeszéljük.
Sorry hogy ide írtam.

2010-10-02, 23:03:54 #3069 Utolsó szerkesztés: 2010-10-02, 23:07:17 Szerző: Suraking01
Meglovagolható MOOB-ok DDMT2  S1-en

Most írjta, az egyik TEAM ta. ddmt2-ön, hogy  már vannak ddmt2 s1-en is meglovagolható MOOB-ok.

Azt mondták, hogy a Mount pecsétet  Lélekbe az Égi katonák dobják.

2010-10-02, 23:05:30 #3070 Utolsó szerkesztés: 2010-10-02, 23:07:16 Szerző: Elleth
[HIGHLIGHT=#000000]DDMT2,S2,még most is folyik,amit a képeken fogok mutatni.Valaki megint szórakozik....(?)[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Mert ha ezeket GM idézte volna,akkor valami láthatóbb helyre teszi le...Délután pedig,hívtak le Vörös,-illetve kék sárkányt,lángkirályt ("screenshot mentése nem sikerült...")[/HIGHLIGHT]

http://kepkezelo.com/images/zjn367qdt8i0l8sax5ou.jpg
http://kepkezelo.com/images/qo9etgqruoce0epg3.jpg
http://kepkezelo.com/images/h5rd83jskput0flcl8a.jpg

[HIGHLIGHT=#000000]Vélemények...?[/HIGHLIGHT]

VALAKI TUDJA HOGY MIVAN?  hiba a szerver kapcoslatban ezt irja s1 en pls help

Sziasztok!

Ma letöltöttem  ddmt2-t.A patcher 12,5%nál megáll és kapok egy Hibajalentést...Ez ideiglenes vagy csak nálam van a gond?

Aki tud kérem segítsen!

Köszi

Idézetet írta: spatula Dátum 2010-10-03, 10:58:35
Sziasztok!

Ma letöltöttem  ddmt2-t.A patcher 12,5%nál megáll és kapok egy Hibajalentést...Ez ideiglenes vagy csak nálam van a gond?

Aki tud kérem segítsen!

Köszi

Hali nem csak nálad van nálam is volt de sokszori próbálkozásra elindul =)

Kösz én már egy ideje feladtam

katt erre a linkre és töltsétek le torrentel utánna huzzátok be a mappba irjátok felül és menni fog..

http://94.199.181.71/patch/torrent/ddmt2_hu_common_5.torrent

Különös...

Most dobott le mikor éppen sikerült megcsinálnom a pacthet..(ha Chunkz nem lenne nem sikerült volna)

Na már jó mehettek kockulni

Halihómazt szeretném kérdezni h miért írja ki h LOG???
eddig soha nem írta csak most ... :S :S
ez miért van?