[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Én nem akarok senkit bántani de téleg semmit nem tezsnek már a szerver ujitása felé....
Minden elromlik egyszer...
Szorzok is elüntek egy idöben...
Az emberek egymás hasznait használják ki letolyva egymás érzelmeit.
Minden jó ember eltünt a szerverröl... tele van rossz akaro emberkéve.
ez a véleményem...

Idézetet írta: efranko1997 Dátum 2010-09-23, 18:36:29
Én nem akarok senkit bántani de téleg semmit nem tezsnek már a szerver ujitása felé....
Minden elromlik egyszer...
Szorzok is elüntek egy idöben...
Az emberek egymás hasznait használják ki letolyva egymás érzelmeit.
Minden jó ember eltünt a szerverröl... tele van rossz akaro emberkéve.
ez a véleményem...

A szerver fejlesztése elég lassan halad, mert mindannyiunknak van "polgári" elfoglaltsága-kötelezettsége, ami mellett nem túl sok idő marad a játékra és annak karbantartására.

Bocsi Mark de engem itt ennyire nem dob fel a "mágikus" 99-es szint :) ezért is hagytam abba a 92es ninjám és kezdtem egy teljesen friss karaktert :)

Inkább szurkoljunk Metin2HU-n QQRIQ-nak aki viszont már mindent eltervezett a 99hez és csak egy szint hiányzik neki :)

Képzeljétek boldogan boltolok Jinnoba(én kék vagyok).
Hát mi történik?Jönnek a pirosaaak!!!!
OKé mondom csak nem ölnek meg.(ezentúl nem fogom magam tolerálni magam :D)
Nah hát megöltek.(jöttek 4en)
Block,Bolt ölés,stb....
Videót nem csinálok mert nincs meg a progi DE
Felesleges lenne
Mert ugye a "kedves" tame tagok se videót se képet nem fogadnak el
De akkor legalább az lenne a minimun hogy egy nap legalább nem egy ember van fenn 2 órát
Hanem minimum 3-4 ember 3 órát
El hiszitek hogy sokkal élvezhetőbb lenne a játék?
Hát persze.

ui:a skorpió pirosak nevei:(Bár úgyis leszarják azért leírom)bence9406,Bébikehh,xXRedmoonXx

Ez egy nagy hülyeség volt amit írtál, szerinted miért van a kör, ami véd?
Ha nem akarod, hogy megöljenek, teszel róla...

Figyeljetek nekem az lenne a problémám h amikor a torrent betölt (vagyis akarna betölteni) akkor hirtelen kilép az egészből és akkor el se indul a játék.Valaki tudna nekem adni egy rendes klienst v segitenétek h ilyenkor mi a teendő.Előre is köszi :)

Idézetet írta: XxsajtxX Dátum 2010-09-24, 10:33:09
Képzeljétek boldogan boltolok Jinnoba(én kék vagyok).
Hát mi történik?Jönnek a pirosaaak!!!!
OKé mondom csak nem ölnek meg.(ezentúl nem fogom magam tolerálni magam :D)
Nah hát megöltek.(jöttek 4en)
Block,Bolt ölés,stb....
Videót nem csinálok mert nincs meg a progi DE
Felesleges lenne
Mert ugye a "kedves" tame tagok se videót se képet nem fogadnak el
De akkor legalább az lenne a minimun hogy egy nap legalább nem egy ember van fenn 2 órát
Hanem minimum 3-4 ember 3 órát
El hiszitek hogy sokkal élvezhetőbb lenne a játék?
Hát persze.

ui:a skorpió pirosak nevei:(Bár úgyis lesonkaják azért leírom)bence9406,Bébikehh,xXRedmoonXx

EZ KÉREM TŰRHETETLEN!!!
Egy PvP-orientált játékban PvP?! Micsoda abszurdum!TILCCSUNK KI MINDENKIT, AKI PVP-JÁTÉKBAN PVP-ZIK!!!!!444négy

Hát de OMG!Ahelyett, hogy sitrok a klaritokért talán át kellet volna olvasni a szabályzatot!pff

Nem tudok belépni a magyar kliensel, a torrentnél kb a fele után hibát ír ki és bezárul.
Másik klienset kéne leszednem vagy megszűnt a szeró?

a Lost Pass fület nem lehet vhogy megcsinálni hogy elküldje a jelszót? :S

Elküldi, ha nem írtad el az email címed regeléskor...

jól írtam le :S

2010-09-25, 12:41:51 #3032 Utolsó szerkesztés: 2010-09-25, 18:39:34 Szerző: [SMOD]THymea
Ismételten kérek mindenkit, NE adja meg az adatait acclopó oldalakon... Ma egy 277 accal rendelkező tolvajt kellet blokkolni.

GONDOLKODNI SZÍVESKEDJETEK!!

UI: Amúgy a M2Mes fiúk üzemeltetik a szóban forgó oldalt :)

Idézetet írta: ATAG Dátum 2010-09-25, 12:41:51
Ismételten kérek mindenkit, NE adja meg az adatait acclopó oldalakon... Ma egy 277 accal rendelkező tolvajt kellet blokkolni.
Na az már gyűjtemény.

2010-09-25, 14:39:24 #3034 Utolsó szerkesztés: 2010-09-25, 18:51:09 Szerző: [SMOD]THymea
Csak 1 kis ész kell mindenkinek... A  ddmt2 4ever! :)

nem akarok rosszul feltüni deh a ddmt2 forever azért most ezeken a napokon tulzás...
régen nagyon jó szervervolt sőt fain voolt deh most mindenki csak panaszkodik ti meg irkáljátok h szabályzat igy ugy ...
nem értitek mert még a te karitokat nem törték fel ugy h senkinek se sehol nem atátok meg méhg csak a felhasználó nevetek
....nah min1....nem siránkozok inkább keresek vami másik szervert ...
bocsy a kritikáért
Üdv:robikun

Szerintetek kezdjek el újra dd-z ni? :D

Idézetet írta: uther Dátum 2010-09-25, 18:15:17
Sziasztok.Letötltöttem forumrol a ddmt2.patcher-t mivel a torrentes az 4hét 5napig tart mivel azt irja.De a patchert kibontom elindítom és ezt irja . A ddmt2.patcher hibát észlel eézrt leál vvagy valami hasonlót.Vagy ezt : A rendeszer nem találja az elérési utat.Mit csináljak hogy működjön?

Mert nem elég a patcher...
Kell a ddmt2 fájl is...

Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-09-25, 21:51:55
Sziasztok.

Végre meg lett az Lv99... Itt a videó

http://www.youtube.com/watch?v=wWmwUzuoTeY
Az szép:D Grat ^^
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

Hy

Már irtam h nem kaptam meg a king vértet de már azóte se semi:S megkaphatnám ?             id :mark1112

Sajna freemailon is irtam  de semi :S pls küldjtek el !:)