[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

google-ba bepötyögöd h fraps letöltés/download ...okoska..

köszi. de nem tom miért kell rögtön lenézni a másikat :S nem lehet mindenki olyan "okos" mint te.

Azta h lehetek ilyen nagy metin kockák XD Mondjátok nem unalmas 1 milliodra megölni úgyan azt a mobot ?

DWC érdekelne ár nem akadály

:S Nekem csak Bejelentkezés folyamatban. és enyi nem megy be :SS
[color=red]"Kellett volna a sorstól, egy büdös nagy pofon!
Ami akkorát csattan az arcomon,
Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
Valami kéz, ami visszahúz!"[/color]

Léci GM Legyen vége eventnek mert nagyon lagol a sezro és kb 30 perc alat teleportál map1 re vagy valahova

vagy legaláb ne hozle ojan nagy mobokat

hanem csak tanakákat meg ijesmiket pls kérlek

előre is ksözönöm

Idézetet írta: Ultimate Dátum 2010-09-18, 13:15:29
:S Nekem csak Bejelentkezés folyamatban. és enyi nem megy be :SS

Nekem is :S

Nekem már gyors.

Idézetet írta: kRoM Dátum 2010-09-17, 11:48:53
Idézetet írta: AVATAR1 Dátum 2010-09-11, 15:53:42
Sziasztok! Nekem az lenne a gondom hogy letöltöttem a ddmt2-ös klienset mármint a DDMT2_HU-t és felraktam és elindult a METIN2 TORRENT és 63.6% nál kiirja hogy "Hibajelentés Küldése" vagy a másik hogy "mégse"  ezeket hiába probálom ujra és ujra mindig kiirja és én szeretnék DDMT2-ni kérek mindenkit segitsen aki tud. :( Elöre is köszönöm a segitséget. Sziasztok

ha van torrented és nincs belöle kilépve lépj ki vagy ha nincs torrentet akk töltsd le

Helló,elárulnád,hogy kell letölteni? Vagy honnan? PLS help nem megy...

Hello!
valaki megdobna egy s2 itemshop linkkel előre is köszi:D

am server 2 nek mér nincs csevegöje??

UI: lécci nyisátok már meg sero 1 reget

Idézetet írta: kalman Dátum 2010-09-19, 10:32:10
am server 2 nek mér nincs csevegöje??

UI: lécci nyisátok már meg sero 1 reget

Minek megnyitni ?:O ..Még az kéne ..-.-" ..Ígyis el lett baszva az eventel ..megint 15perc a belépés..+ a portok .....

Valaki nem tudja hogy a DT kovi az hányas szinttől enged föl ha rákattintok?

Idézetet írta: Fapados Dátum 2010-09-19, 20:36:47
Valaki nem tudja hogy a DT kovi az hányas szinttől enged föl ha rákattintok?
Én ugy tudom h nem kér szintet(de ha rosszul tudom nem kell low-ozni)

Tudom h ez nem számít "bizonyítéknak", de azért felrakom... Legalább meg lesz pár embernek róla a véleménye..:o http://kepfeltoltes.hu/100920/0921_144813_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Idézetet írta: Supraa Dátum 2010-09-20, 15:00:09
Tudom h ez nem számít "bizonyítéknak", de azért felrakom... Legalább meg lesz pár embernek róla a véleménye..:o http://kepfeltoltes.hu/100920/0921_144813_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt már velem is sokszor el játszoták s2 n a 85+ 90+ ok és nagyon idegesitö tud lenni min 15 perc míg el túdol menni-.-"

Engem meg örökre bannoltak de azt mondták hogy mégsem örkös akkor oldják amikor akarják ezt [MOD]arnyekangyal mondta ez igaz????

Idézetet írta: kalman Dátum 2010-09-22, 18:24:41
Idézetet írta: Supraa Dátum 2010-09-20, 15:00:09
ezt már velem is sokszor el játszoták s2 n a 85+ 90+ ok és nagyon idegesitö tud lenni min 15 perc míg el túdol menni-.-"

Ilyenkor CTR+ALT+DELETE ,metin2.exe avagy ddmt2.exe es folyamat leállitása,terminate process.

syasztok.....pár hete feléptem reggel a ddmt2re semi gondom nem volt utána elmentem haverjaimal kicsit lógni ..visszajötem kb este 8 kor erre mikor feléptem minden cuccom eltünt kivéve a király vért mivel azt nem lehet eldobni/eladni...és a kezemben 1 electro +3 al voltam ....felakat a szemem......ráirok sztálytársamra h eltünt a cuccom ere monja h kidobáltam minden cuccom deh ő furcsálta és felvette a lényeget a többiit elkapkották.......a szemem elfordult....nah gondoltam nincs baj jelszó csere a siri megvan még vissza toom magam hozzni...erre minap ugyanez lejátszódot csak h az osztálytársam sem volt fen....és azt mondják páran h jelszó feltörö vel csinálják...
kérem miezmár???ATAg nak irtam vele levelet deh rá se hederit mert a jó öreg kari feltörésel kapcsolatban nem olvas semit mi??,
már bocsy deg csak anyit kértem volna h csináljon nekem uj accountot s1 re és tegye át a kingem ha tudja....deh semmi..
Hát nagyon Szépen KöszÖnÖm..:D