[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

szia itt a válasz rá pls /i 72048 2     igy kettő tapasztalat gyűrűt kaosz ka kell még valami cska írj PM et

Idézetet írta: pappadam Dátum 2010-08-27, 16:48:03
szomorú vagyok és mérges mert elmegyek 1 hétre nyaralni visszajövök hogy júúúúj de jó játszhatok erre azt írja ki hiba a megadott adatokban és most már vissza se szerezhetem mert az e-mailt is megváltoztatták kösz az újjítást

Énis nyaralni voltam vissza jőttem erre aszt írja ki hogy nem jó  a meg adot kod és az email se jőn xd :S:S:S

Sziasztok azt szeretné kérdeznihogy miért van az hogy ha a ddmt2.exe fájlal nyitom meg a ddmt2-őt, rámegyek a szerver2-re akkor és az s1et hozza be ha a patch-essel probálkozok akkor meg vagy hibát észlel vagy nem találja az elérési utat.

2010-08-28, 09:45:47 #2943 Utolsó szerkesztés: 2010-08-28, 18:05:50 Szerző: solider23
Ha mire tudnék játszani, és nem jó az accom, akkor vagy felkötöm magam az 1.
villanypóznára, vagy mek eDgMt2...

Melyik billentyü kombinációval lehet érmét eldobni?

Ctrl+1? Legalábbis így tudom Akinek nem esik le az ne low-ozzon

2010-08-29, 03:21:34 #2946 Utolsó szerkesztés: 2010-09-10, 11:07:09 Szerző: [SMOD]THymea
hi all!!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem és egyben felhívásom!!!!!

Ha valaki azt írja hogy a www.ddmt2shop.atw.hu-n olcsó cuccok vannak, akkor azon nyomban szólatok gm-nek vagy valakinek, mert én felmentem bejön egy oldal, ahová be kell írni az id-t meg a jelszót.

Nah ha be akarsz lépi és helyesen írod be a jelszódat, akkor sem enged be, azt írja hibás id vagy jelszó.

Ez az első probléma, a második az hogy utána ledob a szeró és nem tudsz visszalépni mert azt írja ellenőrizd magad.

Magyarán ez egy feltörő vagy jelszó megváltoztató oldal, és így már elnézést a kifejezésért de becummantottad tövig....

Én most nyaltam be ha tud valaki valamit az írjon hogy ilyenkor mi a megoldás. Előre is köszönöm

Jajj de ][_(())][_
Miattad fogják felemelni bizony

nem engesi törölni a karimat valaki segítsen lécci mi lehet a gond

Vagy king vértje van, vagy 70 feletti. 70 feletti karit nem lehet törölni

Idézetet írta: Fapados Dátum 2010-08-31, 10:41:24
Vagy king vértje van, vagy 70 feletti. 70 feletti karit nem lehet törölni

70 felett is lehet karit törölni :) 95ös karimat is törölték (saját hibámból)

penger te szegény :S

Sziasztok!

Lehet, hogy ez hülye kérdés lesz... de sebaj. :D
Azt szeretném kérdezni, hogy BM suránál mire érdemesebb rakni 5. skillnek láng csapás vagy inkább szellem csapás?

A lángtól elesik az ember, a szellem pedig erősebb... Én régen a láng csapást fejlesztettem, de inkább a szellemet ajánlom

mi a faxért nem enged be?szerver kapcsolat létrejött és vissza dob -.-"
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

valaki mondja el pls hogy miért nem enged birodalom váltó val átmenni sárgákhoz kék vok és nem vok céhbe se

Talán nincs 500k-d.

Idézetet írta: Faustin707 Dátum 2010-09-03, 00:02:22
A lángtól elesik az ember, a szellem pedig erősebb... Én régen a láng csapást fejlesztettem, de inkább a szellemet ajánlom
Igen, kiskarin teszteltem felvittem a 2 skillt p-re és a láng csapás többet sebzett, mint a szellem csapás...akárhogy próbáltam mindig több volt a láng csapás. Nem tudom hogy most váltsak-e...

Idézetet írta: kingrudi Dátum 2010-09-03, 15:04:50
valaki mondja el pls hogy miért nem enged birodalom váltó val átmenni sárgákhoz kék vok és nem vok céhbe se

Ha birodalmat akarsz váltani akkor kell hogy legyen 500k pénzed, az accodon egyik karid se legyen céhben, és ne is legyen házas egyik sem.
Ha így nem megy akkor előfordulhat h nemrég váltottál birodalmat, mert 2x egymás után (asszem 1 hétig de nemtuti) ugyanazzal a karival nem lehet váltani, szal ha nem megy akkor próbáld meg a váltást egy másik kariddal.

Így már sikerülnie kell

Volt egy kevéske, pontosabban 30 körüli hsz-m, miért lett törölve?.....