[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, ide a topciba. Amit nyitottam, azt törölték, és nem értem, hogy milért. A kérdésem az lenne, ha nem zavarja az adminokat. Szeretném tudni, mi lett az IFmt2-ővel? Atiss már napok óta nem nyitotta meg a szervert. Egyszer törölték az accokat, és most sehol semmi. A fórum be van zárva, és sehol semmi informácioó. Válaszokat várok, köszönöm.

2010-09-05, 08:38:39 #2961 Utolsó szerkesztés: 2011-01-26, 14:32:23 Szerző: tarajos
Gondolom bezárták...

Uhh, hát akkor xarok bele. Kétszer felmentem 80+-ra és megint elbaxták. Akkor ink meek ddmt2-őre -.-"

Ehh... Van egy ötletem...
Ugye volt IFMT2-n item shop? Mert ha rossz szemmel nézel a világon mindent, akkor egyből arra gondolsz, hogy leléptek a pénzzel, a szervernek meg vége
Bocsi, de én egyből erre gondolnék

Haver rendelt 10k-Ft ért 1,7milliárd yangot nem adták neki oda...
Baromság szar az IFMT2...
Ez bolondság hogy milyen klafa csak Atiss meg a többi pénéhes volt ennyi.
Üdv:BrutalAssasi.

Azt hogy csinálják ddmt2-ön hogy boltolnak és megy a rangjuk felfele?

Idézetet írta: Tankcsapda Dátum 2010-09-05, 22:36:46
Azt hogy csinálják ddmt2-ön hogy boltolnak és megy a rangjuk felfele?

A játékban eltöltött időért is kapsz valamennyi rangot,de ez minimális,ha elmész fejlődni akkor sokkal gyorsabban megy a rangod.De ha te is ezt akarod csinálni,akkor ezt ne a város közepén tedd a betonos részen mert ott nem megy a rang!
Név: McLaren
Kaszt: Testi harcos
Szint: 99
Birodalom: Jinno
Céh: -
Ló: 21

Idézetet írta: spori1987 Dátum 2010-08-29, 03:21:34
hi all!!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem és egyben felhívásom!!!!!
Ha valaki azt írja hogy a www.ddmt2shop.atw.hu olcsó cuccok vannak, akkor azon nyomban szólatok gm-nek vagy valakinek, mert én felmentem bejön egy oldal, ahová be kell írni az id-t meg a jelszót. Nah ha be akarsz lépi és helyesen írod be a jelszódat, akkor sem enged be, azt írja hibás id vagy jelszó. Ez az első probléma, a második az hogy utána ledob a szeró és nem tudsz visszalépni mert azt írja ellenőrizd magad. Magyarán ez egy feltörő vagy jelszó megváltoztató oldal, és így már elnézést a kifejezésért de becummantottad tövig.... Én most nyaltam be ha tud valaki valamit az írjon hogy ilyenkor mi a megoldás. Előre is köszönöm
Ez valóban 1 acc lopo oldal de szerintem id nek és pw nek beirhatsz akármit annak aki el akarja lopni a felhasználod. Jó buli (dühöngőnek is megfelel)
Vincenzo

sziaztok!!

az lenne a kérdésem hogy hogyan is hangzik az az e-mail cim amire lehet irni a bannal kapcsoltaban a ddmt2 team-nek??
pls mondjátok meg!!köszi:)

szia!

[email protected]  itt kell érdeklődni a BANN felől.

Be lesznek téva a 90es fegyók meg az öreg king vért? Ha igen akkor mennyi lvl-től lehet használni mert a Team azt is be tudja állítani??

Sziasztok!
Lehet néhányan még emlékeztek rám, de lehet elfelejtettetek.Mind1 nem is ezért irok!
Meg szeretném kérdezni, hogy jelenleg milyen állapodban van a(z) S1

UI:Hülyék kíméljenek

thanks teddy
Ch-k? Lag? stb

Alszok rá egy délutánt(?) Ha visszatérek is akkor talán max fórumra : )
(osztani azokat akiket osztani kell)xD
üdvözlégy a teamnek

Áhh :S Nem enged belépni a weboldalon:S ez az Itemshop hiba?
[color=red]"Kellett volna a sorstól, egy büdös nagy pofon!
Ami akkorát csattan az arcomon,
Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
Valami kéz, ami visszahúz!"[/color]

halljátok most nézem gm ok nélkül nem bannol az micsoda?
lattam amikor olyat irt valakinek teged meguntatak es kibannolta az mien ok?
szivta a levegőt? vagy nem tudom de ha ez a szabaly akkor mar gm közelébe se megyek

Idézetet írta: WarYou Dátum 2010-09-10, 17:01:17
halljátok most nézem gm ok nélkül nem bannol az micsoda?
lattam amikor olyat irt valakinek teged meguntatak es kibannolta az mien ok?
szivta a levegőt? vagy nem tudom de ha ez a szabaly akkor mar gm közelébe se megyek

Lehet, hogy a stílusát unta meg, pisti style vagy akármi. :D(ha pistike volt az illető akkor jól tette az a GM :D )

jeee be jutottam a lélekbarlangban kristályhoz 1 német szerón mjad képet is rakok :D

Nem igaz 5 hónapot nem játszok, mondom hátha addig leszvalami újítás, de semmi 99 karimnak még mindig 80 fegyo semmiféle jel nincs arra,hogy itt bármit is csinálnának, ugyan az van, már 1 éve kicsit unalmas be vansülve a szero nem?

Sziasztok! Nekem az lenne a gondom hogy letöltöttem a ddmt2-ös klienset mármint a DDMT2_HU-t és felraktam és elindult a METIN2 TORRENT és 63.6% nál kiirja hogy "Hibajelentés Küldése" vagy a másik hogy "mégse"  ezeket hiába probálom ujra és ujra mindig kiirja és én szeretnék DDMT2-ni kérek mindenkit segitsen aki tud. :( Elöre is köszönöm a segitséget. Sziasztok