[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2010-08-26, 12:31:10 #2920 Utolsó szerkesztés: 2010-08-26, 18:32:34 Szerző: [SMOD]THymea
Ez a kemény gyerek :D

Persze nem megoldás, nekem se tetszene...
De én úgy veszem észre, hogy egyre többen mennek el, és egyre rosszabb a helyzet. Ennek nem kéne folytatódnia.
Ja és gondolkoztam azon, hogy mivel úgy tűnik, hogy egyre több pisti van, ez szerintem azt jelenti, hogy több normális ember megy el, mint nemnormális. Egyszóval amikor levették a dropp-okat, nem tudom nevezhetem-e ezt egy kis "büntinek", azzal nem azt érték el, hogy normálisabb emberek legyenek, mert egyre több pisti van
Milyen érdekes, hogy a normális emberek nem bírják annyira ezt a helyzetet, mint ezek a bolondok...

Hello!

Ha a profi lovas küldit csinálom és meghalok akkor félbeszakad a küldi?

Szia.

Nem hiszem.
Kaszt:Sura (WP)
Név:Zotya93
Szint:99                        
Céh:-
Ló:21
Pár:Pixyke (L)

Igazatok van, eddig mindig FULL volt a s1-s csatorna, s2-s pedig elszokta érni a bizit.....most meg s1 épp hogy bizi.....s2-ről ne is beszéljünk....valamibel itt kell tartani a játékosokat;)

Idézetet írta: BeNaSsKa Dátum 2010-08-27, 08:00:41
Igazatok van, eddig mindig FULL volt a s1-s csatorna, s2-s pedig elszokta érni a bizit.....most meg s1 épp hogy bizi.....s2-ről ne is beszéljünk....valamibel itt kell tartani a játékosokat;)
Több oka lehet.:
1.Vagy sokan mentek el.
2.Vagy növelték a kapacitást és ezért lett FULLból bizi....

Am busie:D

Szaiasztok az  lenne a kérdésem,hogy titeket sem enged be a szerver 1mert neke a 4-ből 1-et sem enged be és norm a szeró az mért van??

Idézetet írta: sikkokku Dátum 2010-08-27, 08:29:14
Szaiasztok az  lenne a kérdésem,hogy titeket sem enged be a szerver 1mert neke a 4-ből 1-et sem enged be és norm a szeró az mért van??
Ha arra gondolsz hogy hiba  aszerver kapcsolatban......akkor az a válasz hogy off a szeró abban a pillanatban vagy reboot van....

Idézetet írta: GhostInTheShell Dátum 2010-08-27, 08:02:27
Idézetet írta: BeNaSsKa Dátum 2010-08-27, 08:00:41
Több oka lehet.:
1.Vagy sokan mentek el.
2.Vagy növelték a kapacitást és ezért lett FULLból bizi....

Am busie:D

Hali!
Nem hiszem hogy növelték volna...
De az biztos hogy sokan távoztak.
ennek ez lehet a 3 oka szerintem:

1. Pistik, playerek
2. Bugok
3. Szorzó

am nem bizi nem busie hanem BUSY :)

Üdv: solider23

Hát szerintem pedig az uj M2M nevű szerver az oka:)
Sokan vannak már most rajta és a játékosok nagyrésze tuti oda ment át

Idézetet írta: Streamp95 Dátum 2010-08-27, 11:43:20
Hát szerintem pedig az uj M2M nevű szerver az oka:)
Sokan vannak már most rajta és a játékosok nagyrésze tuti oda ment át
Ez viccnek is rossz, arra  a szarra? XD

Hát igen a M2M-re sokan át mentek ddmt2 röl :S

Nekem meg valaki feltörte a 87es surámat Nnoitra Volt 2duplaksztos szellemfoga és duplás ékszerei is voltak:@

Best név DDMT2-n:

nem enged be csak azt írja hogy bejelentkezés folyamatan valaki help

93 tól hol fejlőgyek valaki írja le lélek vagy vörös

Lélekbarlang 550,1455
Vincenzo

Sziasztok

Engem se enged be s1-re már kb 10 perce csak azt írja bejelentkezés folyamatban de semmi
Mit csináljak?

Na most engedett be

szomorú vagyok és mérges mert elmegyek 1 hétre nyaralni visszajövök hogy júúúúj de jó játszhatok erre azt írja ki hiba a megadott adatokban és most már vissza se szerezhetem mert az e-mailt is megváltoztatták kösz az újjítást