[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Tudod te mit fogtál meg?
A f....mat!

Mi nem világos azon hogy koccolj le?

Bìrom az ilyen értemi fogyatékosokat!
Mind kettőnkről lelehet szálni!

Minden egyes ilyen hsz-ed inzult ként fogom jelenteni!

Amivel nem vagy tisztában olyat ne irj!

Köszi.

Sziasztok!
Megkérnélek titeket, hogy a nézeteltéréseiteket intézzétek el privát üzenetben!
Köszöntem.
Üdv: Niix
Wolfy San & Niix Chan
♥ DarkNess~Aegist ♥

Idézetet írta: TheKillah Dátum 2012-11-28, 11:44:57
Tudod te mit fogtál meg?
A f....mat!

Mi nem világos azon hogy koccolj le?

Bìrom az ilyen értemi fogyatékosokat!
Mind kettőnkről lelehet szálni!

Minden egyes ilyen hsz-ed inzult ként fogom jelenteni!

Amivel nem vagy tisztában olyat ne irj!

Köszi.

Ne töröljétek már ki xd

Le se írom amit akartam:D Már törölték... 3 Napja még Fatality néven garázdálkodtál Barakával együtt ma már egyik felhasználó sem létezik egy napon változtattatok nevet erre mi a magyarázatod? Nyilvánvaló, hogy nincs itt semmilyen unokatestvér:)

Üzenet összefésülés: 2012-11-28, 11:58:42

Idézetet írta: [MOD]Niix Dátum 2012-11-28, 11:57:48
Sziasztok!
Megkérnélek titeket, hogy a nézeteltéréseiteket intézzétek el privát üzenetben!
Köszöntem.
Üdv: Niix

Ok rendben elintézzük:)
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

2012-11-28, 14:49:05 #22743 Utolsó szerkesztés: 2012-11-28, 14:50:40 Szerző: xXPetikeXx
Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 11:03:31
Mondja már meg nekem valaki, hogy ha minden rendben van a fórumon írok, kereskedek üzletelek néha durva hangnemben is és mindig látom a kiírásokat, kivéve egy embernél...xxPetikeXx Játékban ismert xXPetike94Xx nevű fórumtárssal lenne a problémám. Akármit írok neki ami nem tetszik valakinek vagy valakiknek eltüntetik az írásomat? Ki Petike valami GM barát? Miért nincsenek ott a kereskedésben a "hozzászólásaim"? Mert nem tetszik neki és jelezte ennek vagy annak? Megint egy TEAM barátba futottam volna? Második: Látom Fatality megint nevet változtatott TheKillah végre mostmár az igazi nevét használja:) Baraka is vajon nevet változtatott?? Az állítólagos unokatestvére? Amúgy ha ki guglizom tárolt változatban akkor még mindig Fatality:D Rákattintok TheKillah lesz :) Baraka kis kutakodás után :"A felhasználó, akinek meg akarod tekinteni a profilját, nem létezik" Ő is ilyen gyakran változtat nevet mint te? Mert ő is ugyanúgy 2-3 napja még létezett de veled együtt át is változott a neve:) Lehet, hogy mégse az unokatestvéred lehet, hogy te vagy:O Nem egyezik az IP? SZerintem egyezik bár mi kis felhasználok ezt nem láthatjuk csak MOD-ok. Ha mégse egyezik akkor melletted van mégegy gép és csak kitalált ez az unokatestvér szöveg:D De annyira amatőr még igyis és átlátszó az hogy egymás hirdetései alá irogattok xd Azaz te irogatsz a saját hirdetéseid alá:D

mit csináltam én? xd

Őhm nemszeretnék rosszat de ez tényleg igazság amit azbest mond énis észrevettem már :"D

De Petike honaponta ha 3szor feljön forumra ><
Szoval nemvagom mivan veled><
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

érdekes elöbb jöttm fel 1órája xd azt reggel 7:30kor voltam utoljára

GM BARAT! xd
De kajak még ha azis lenne mi köze van forumhoz? MOD-ok törülik hsz-t nem GMek ..><

Petike a gm barát. Azért bannolták s2ről a kariját mert az...:DDDDDDDDDDDDDDDDD ahj ne most már megint sírnom kell:'((((((((((:DDDD
+Sakak+Abyzou+Tuyau+

WAR KACSAVAL: http://www.youtube.com/watch?v=6YV9SjE1TWc

2012-11-28, 20:26:04 #22750 Utolsó szerkesztés: 2012-11-28, 20:38:28 Szerző: [SMOD]Brett
xXPetike94Xx 4-0-ra kikapott Rosszcsontkától. Nem akarta elfogadni de belátta , hogy jobbak vagyunk. Zavarába a cuccait mutogatta. Hiába.Rosszcsontkának jobb van. 11 K-t hagyott. Nem volt a helyzet magaslatán.  Várjuk top 1 warik jelentkezését Ninja ellen. Aki végre 10 k alá viszi az életünket.

Map1-en(Pirosaknál kihivtam egy Pro ninja elleni warit. "Azt irja elveri gyorsan a csajt és megy". Enyhe röhögőgörcs tört rám mikor ezt láttam. Sebezni nem sebzett itt lenne egy kép rólla:)

Üdv Rosszcsontka

ÖNIMÁDÓ VAGYOK, KISZÁMITHATATLAN, ÉS NEM CSAPATJÁTÉKOS! :)
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

hat ilyen nevvel xddddd
egyébként úgy bírom, mikor két ilyen nagyképű, bunkó ember pvp-zik egymással.
aki nyert általában veri magát erre, aki meg nem az csak dicséri, hogy ne legyen olyan ciki.
az ilyen pvp-ket mindig megnéztem és annyit röhögtem rajtuk mindig (:

OpenAL: Nice skills ! :)

Azért bevillan a csont füli a piák és a harmatok "Rosszcsontkánál".

De sosem tudhatod, hogy a másik fél mit használ. :D Lehet nem volt az ellenfélnek semmi, de lehet full poti volt. Ezt sosem tudjuk meg, hogy ki használt több "segédeszközt".

Azért nem hiszem ,hogy átlag 10k-val kikapjon 4-0 ra ha mindent nyomott petikee is!

Nem mindenki pazarol el arra minden egységet, hogy feljöjjön farokméregetés céljából a fórumra.

Azert vicces hogy magadrol többesszámba beszélsz. Valamikor meg 3-ik személybe.. Peti nem nyomott semmit, neked meg 4krited volt.. +csontok.. szoval csapdkirá:D

OneStyle

Köszi...

Mit csinált? Csak azért kérdezem mert ez értelmetlen így.

2012-11-28, 20:58:15 #22759 Utolsó szerkesztés: 2012-11-28, 21:00:31 Szerző: Essemm112
Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 20:26:04
xXPetike94Xx 4-0-ra kikapott Rosszcsontkától. Nem akarta elfogadni de belátta , hogy jobbak vagyunk.

Előszőr egyes szám harmadik személybe beszélsz magadról,utána többes számba:DD
Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 20:26:04
ÖNIMÁDÓ VAGYOK, KISZÁMITHATATLAN, ÉS NEM CSAPATJÁTÉKOS! :)
Ennek mi köze a csapatjátékhoz?