[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Hogy tetszik az új avatarom?:D

Ez milyen dolog?pvpzek 1 testivel raki mögött mivel dasz iszt lv99lovagias izé ezért "verhetetlen".

kb 20-2re vittem(sajna az optolatlan karos az optolt mellé nemjó dolog)
oszt a 20-at átlag 10-15k maradékkal nyertem.

elvileg 2 nyeréséből 1-et felakar tenni youtubexddd most legyek gonosz és tegyem válaszként fel a 11 win-emet amit felvettem "DöEnimöl Aliasz Szkofild" ellen?:)

"Laggolok am siman verlek, aki laggol az mitakar ha rákapcsolja a frapsot?"
"Mentaval siman vernelek"
" Siman verlek csak dobalsz,"            őszintén:én tehetek róla hogy a skillek eldobják és az utolsó ütés is?:)

sziasztok nemtudjátok miért írja azt hog hibbás frlahsználó vag vag jelszó emgváltoztatom a jelszot emg midnen de akkor sem jo

Idézetet írta: xXDaweedXx Dátum 2012-11-27, 16:30:38
Ez milyen dolog?pvpzek 1 testivel raki mögött mivel dasz iszt lv99lovagias izé ezért "verhetetlen".

kb 20-2re vittem(sajna az optolatlan karos az optolt mellé nemjó dolog)
oszt a 20-at átlag 10-15k maradékkal nyertem.

elvileg 2 nyeréséből 1-et felakar tenni youtubexddd most legyek gonosz és tegyem válaszként fel a 11 win-emet amit felvettem "DöEnimöl Aliasz Szkofild" ellen?:)

Ismerőős:D
12-15k ra vertem. De azt állította hogy 11k ra vert:D aztán meg volt 1 kritem, egyből kritharmat.. meg verte magát hogy a 3duplás spanomat elverte hogy alig maradt tpje><
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

xXDaweedXx,melyik volt az a szentségtelen,aki 2X elvert bakker :)
Ha felteszi youtubera azért bújkálnod nem kell majd játékban,nem? :D

Nem nem kell bujkálnom de az picitse szánalmas ,hogy2X nyer kb 22 ből aztán azt a kettőt képes feltenni:) azt a 20-at ahol nyert azt nem merixdd:D

Ha ebből indulsz ki,akkor az összes PvP-videó így van "szinte",szal tök mind1.
Vagy mondj olyat,ahol végig nyer valaki,és soha nem verik el. Olyan nincs és nem is lesz :)

kivan halva kék map1..-.-'' vannak fegyo mögött 2en a szokasos 15-20 emberből..
ez nem koser...
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

Sziasztok!
Lesz vlmi event Mikulásra?  :)
Ha, már előttem ki lett írva, elnézést...  :-\

Hát max hf vagy 6szög (de még az se biztos)
De nekem az is elég lenne, ha bent lennének a beígért újítások...
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,
Pihen a kéz, mely értünk dolgozott.
Számunkra Te soha nem leszel halott,
Örökké élni fogsz, mint a csillagok.

Blody!
Van benne valami:) de lehet sokan épp az újitások miatt fognak elmenni.:) lassan magyar metinen kivűl egy oldschool szeró sem lesz:)
Szerintem így jó dd ahogy van:) pár új fegyót és dc.t betennék azt pacsi! :)

Akinek van 40 duplája és War-t nem fogadják és csak áll fegyverzet mögött annak megváltás lenne ezek az újítások

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

nekem is van, mégsem unatkozok!:) céh nélkül is elvagyok:D

Idézetet írta: Wifi Dátum 2012-11-27, 09:57:58
Menj el haverodhoz telepitsd fel az ő gépére,ha megvan tedd rá egy cd-re (a telepitett fájlokat) felmásolod gepedre, azt megy:) mert csak telepitéshez kér keretrendszert:3 :D
Valami Team tag vagy aki tudja menyi az eselye hogy ez fog igy menni ? :D
ha kicsi eselye is van probalom is :P
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

Mert mit veszthetsz?
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Idézetet írta: XtremBm Dátum 2012-11-27, 19:48:43
Menj el haverodhoz telepitsd fel az ő gépére,ha megvan tedd rá egy cd-re (a telepitett fájlokat) felmásolod gepedre, azt megy:) mert csak telepitéshez kér keretrendszert:3 :D

vbox-ban tedd fel vmeik windowst (ajánlom win8-at csak 3gb oszt 8-10 perc alatt felteszi magát!Arra meg felteszed a dd-t:)

Idézetet írta: XtremBm Dátum 2012-11-27, 19:48:43

100% nekem is így volt:)

Mondja már meg nekem valaki, hogy ha minden rendben van a fórumon írok, kereskedek üzletelek néha durva hangnemben is és mindig látom a kiírásokat, kivéve egy embernél...xxPetikeXx Játékban ismert xXPetike94Xx nevű fórumtárssal lenne a problémám. Akármit írok neki ami nem tetszik valakinek vagy valakiknek eltüntetik az írásomat? Ki Petike valami GM barát? Miért nincsenek ott a kereskedésben a "hozzászólásaim"? Mert nem tetszik neki és jelezte ennek vagy annak? Megint egy TEAM barátba futottam volna? Második: Látom Fatality megint nevet változtatott TheKillah végre mostmár az igazi nevét használja:) Baraka is vajon nevet változtatott?? Az állítólagos unokatestvére? Amúgy ha ki guglizom tárolt változatban akkor még mindig Fatality:D Rákattintok TheKillah lesz :) Baraka kis kutakodás után :"A felhasználó, akinek meg akarod tekinteni a profilját, nem létezik" Ő is ilyen gyakran változtat nevet mint te? Mert ő is ugyanúgy 2-3 napja még létezett de veled együtt át is változott a neve:) Lehet, hogy mégse az unokatestvéred lehet, hogy te vagy:O Nem egyezik az IP? SZerintem egyezik bár mi kis felhasználok ezt nem láthatjuk csak MOD-ok. Ha mégse egyezik akkor melletted van mégegy gép és csak kitalált ez az unokatestvér szöveg:D De annyira amatőr még igyis és átlátszó az hogy egymás hirdetései alá irogattok xd Azaz te irogatsz a saját hirdetéseid alá:D
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Megint kezdődik.......

Foglalkozz magaddal és szálj le rólunk!

2012-11-28, 11:35:36 #22739 Utolsó szerkesztés: 2012-11-28, 11:39:25 Szerző: azbest
Idézetet írta: TheKillah Dátum 2012-11-28, 11:25:33
Megint kezdődik.......

Mi a probléma, hogy megfogtalak? Szerintem ez a történet nem csak engem zavar már ne haragudj:)

Üzenet összefésülés: 2012-11-28, 11:38:03

Idézetet írta: TheKillah Dátum 2012-11-28, 11:25:33
Megint kezdődik.......

Mi a probléma? Hogy megfogtalak? Szerintem ez a történet nem csak engem "iritál". Van még itt egy két player akit ez zavar:) Jó lenne már tudni mi veled a helyzet:D

Üzenet összefésülés: 2012-11-28, 11:39:25

Apropó! Baraka nevü "unokatestvéred" aki te magad vagy annak mi lett a neve?
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen