[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: NarcoLepsy vagy újabb nevemen azbest. Rosszcsontka még nem regisztrált fórumra és itt ülök mellette én csinálom a dupláit a cuccait és én irogatok vele. Ezért irok néha többesszámban:)

Csuka
DDMT2 S1 Lovagias Hidrazen

Akkor ő nyilván a testvéred. Hívd fel fórumra, mert szúrni fogja más szemét, ha így kevergeted a gondolataidat.

Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 20:59:33
A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: NarcoLepsy vagy újabb nevemen azbest. Rosszcsontka még nem regisztrált fórumra és itt ülök mellette én csinálom a dupláit a cuccait és én irogatok vele. Ezért irok néha többesszámban:)

Csuka
Gondolkodásmód *5 ( - 10....)

Akkor ezt már vehetjük úgy félig nagyképűségnek is.

Számlamegosztás?  Az nem tilos?:o

DD-n nem jár érte ban tudtommal.

Eltévedtél Rosszcsontka ismerősöm karija:D Annyi közöm van hozzá hogy átjövök hozzá és megcsinálom a cuccait :D Még jelszavát se tudom semmit:) Nyugodtan meglehet nézni hány IP-ről lépett be Rosszcsontka:) AMúgy ő csak mostis röhög rajtatok:) "Topposokon"

Rajtam biztos nem röhög, mert marhára nem játszottam 100 óránál többet S1-en. Amúgy meg most lehet azért írod ezt, mert félsz, hogy bant kapsz azért amiért nem is járna.

Open ez nagyon szép és jó lett a videód.:) elég szépen meg csináltad.:) grat.:)
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

Idézetet írta: next2 Dátum 2012-11-28, 21:11:41
Rajtam biztos nem röhög, mert marhára nem játszottam 100 óránál többet S1-en. Amúgy meg most lehet azért írod ezt, mert félsz, hogy bant kapsz azért amiért nem is járna.

Tudjuk hogy nem jár:) Te kivagy amugy nem rád vonatkozik a toppos :D Azt se tudom kivagy :D Tudod rosszcsontkának már Márkaneve van :D Mint az Adidas:D

Na mára léptem Üdv NarcoLepsy Rosszcsontka ismerőse

Fejezztek be a vitat lehet folytatni PM-ben :] !
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

De ez mekkora nagyképűség már xDDDDD
"Rosszcsontka"
Esküszöm ilyen névvel, még az oviban is kiröhögnének.
És hogy "topposok"?
Döntse el maga kire vonatkozik, mert, hogy rám nem az is biztos.
Egyébként, ha így fényezed magad várjuk a képeket, videókat.
Szerintem ilyen arc ember, még nem volt a szerveren.
Feljön 6 HSZ-el és akkor ő itt a király csávó mert felrakott egy képet.
Akinek olyan szettje van, hogy saját maga nem tudja beoptolni, hanem átmegy egy barátja és beoptolja.
Én is szívesen segítenék a barátomnak, de azért ez...

OneStyle
Pacsi:D
Tényleg minév már..
Meg röhög olyan cuccokkal amit nem ő optolt?!
Vicc..
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

De ti biztosak vagytok az igazában?

Nyugi már ért a cuccokhoz, én viszont profin cserélgetek:) Tehát próbálom a legkisebb befektetéssel a legtöbbet kihozni:) Hidd el a cserélgetésnek is van egy bizonyos kultúrája:) Azt azért már semelyik ne mondja hogy mindent magának optolt és nem cseréből származik:) Itt ülnétek az idő végezetéig xd na csá xd

Engem eddig hidegen hagyott ez az egész. De már olyan szinten elfajult ez a "Rosszcsontka" ,hogy már hihetetlen. Attól,hogy meg tudtál verni pár harcost tényleg elismerésre méltó dolog,ha tisztán,ha pedig "kiegészítőkkel" tök mind1 benne van a játékban a csont is meg a harmatok is,akinek van használja. De könyörgöm tartsd már magadba. Senki sem rohangál fel fórumra minden este,hogy ma is összepakoltam ennyi harcost. Majd ha megvertél minden "Toppos" BM surát akkor érdekel a dolog,de addig nem tul nagy Was Ist Das az egész. 10k-t hagytak így meg úgy..... Gratulálunk tényleg, de már rohadt idegesítő.....

2012-11-28, 22:27:06 #22775 Utolsó szerkesztés: 2012-11-28, 22:30:42 Szerző: AGRESSOR
Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 21:45:19
Nyugi már ért a cuccokhoz, én viszont profin cserélgetek:) Tehát próbálom a legkisebb befektetéssel a legtöbbet kihozni:) Hidd el a cserélgetésnek is van egy bizonyos kultúrája:) Azt azért már semelyik ne mondja hogy mindent magának optolt és nem cseréből származik:) Itt ülnétek az idő végezetéig xd na csá xd

Szia!

Akkor te arra akadsz kilyukadni h opthackelsz szépen és vígan, ne is próbáld tagadni még a hülye is látja! :)

A másik kik lennének a toppos harcosok? petike? hát ha halftitansból vagy hardypetike meg nem tudom ilyen híressebb régebbi játékosokat versz el akkor tényleg jó a kari, de addig nem!

A másik meg h a kutyát se érdekli h kit hogy versz, ezzel csak magadat járatod le!
Bizonyítani pvp eventen kell, és nem itt!

Köszöntem!

Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2012-11-28, 22:27:06
Idézetet írta: azbest Dátum 2012-11-28, 21:45:19

Szia!

Akkor te arra akadsz kilyukadni h opthackelsz szépen és vígan, ne is próbáld tagadni még a hülye is látja! :)

A másik kik lennének a toppos harcosok? petike? hát ha halftitansból vagy hardypetike meg nem tudom ilyen híressebb régebbi játékosokat versz el akkor tényleg jó a kari, de addig nem!

A másik meg h a kutyát se érdekli h kit hogy versz, ezzel csak magadat járatod le!
Bizonyítani pvp eventen kell, és nem itt!

Köszöntem!

Tudtam...Ha valakinek jó cucca van akkor már rögtön meg kell bélyegezni? SZerintem 18-20 Órát ültem a gép elött és optoltam szerintem semmi köze hozzá. Fura ez eddig senkinek nemjutott eszébe. Csak te irsz ilyen hatásvadáász kommenteket:) Másnak is jó cucca van rögtön hacker-enk nevezed? Amúgy HardyPetikee is megvolt ha nemhiszed nyugodtan megbeszélhetünk egy hármas találkozót:) Tényleg csak pvp event számit az az egy ami évente van? Csak az az egy? Ne nevetess már. Komolyan...

jóéjszakát! Kellemes Játékot! =)
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

SZerintem 18-20 Órát ültem a gép elött és optoltam

Ezse egy egészséges dolog!

Am szerintem se kiváncsi senki rosscsontkára!

De mit élvezel benne hogy istenited más kariját?xDDD

Megértenén ha a tied lenne!

Ez olyan dolog mint ha istenitenél 1 BMW-t hogy mien szoper meg mindenkit ott hagy oszt a végén kiderül hogy 1 zsiguli áll az udvarodon!

Emberek hová fajul ez a világ?

Én arra vagyok büszke amim van nem pedig ami másnak!

3 Oldalon keresztül mär ez megy,ideje lenne már kutba dobni ezt a rosszcsontkát!

Csevegő=általános eszmefuttatás helye nem pedig általános nagyzolás helye...

2012-11-29, 06:49:58 #22779 Utolsó szerkesztés: 2012-11-29, 06:56:51 Szerző: xXPetikeXx
azbest ebbol már nemjösz ki jol mindent bevallotál :)

http://board.ddmt2.net/index.php/topic,146635.msg803958.html#msg803958