[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Oké Kösszi szépen :)

Szóval ez azt jelenti hogy nem lehet regisztrálni?

Na hogy még az én kis tudatomban tudatosuljon:
A szerver tele > nem lehet regizni > nem tok regizni > nem tok játszani ugye??

Akk most egy csúnya kérdés:
ATAG bácsi mikor lehet regizni??

Ok most poén nélkül, előreláthatólag kb mikor lehet majd újra regizni???
Karakterek:
Szerver 2
Birodalom
BM Sura
Gyógysámán
Sárkány sámán

(A két sámánnal buff -olást vállalok, részletekért írj itt pm -et)

Meglett a hiba (másik névszervert kellett beállítani), nemrég (hajnal 3 körül) javítva lett.

A ló szint növelő könyvek hogyan működnek ? , ha működnek.

Idézetet írta: tikitaki Dátum 2009-11-06, 18:06:52
Idézetet írta: roly52 Dátum 2009-11-06, 17:31:26
Cs all!
Lenne egy kérdésem.Lv75-ön van rá mód hogy közelharci nindzsábol ijász legyek?DDMT2

ezt most komolyan kérdezted ?az elötted lévö hsz-ben ott a válasz
ÜDV! Számomra nem derült ki az előző hozzászólásbol hogy hanyas szinten akarja az illető a kasztváltást..ennyi
Még néhány kérdés:
-Mivel lehet a játékban a blacksmithinget fejleszteni...és mire jó?
-Lehetséges az hogy némelyik mob(BOSS) immunos a mérgezésre......Pókkirálynőre gondolok...mivel a p-s méregnyillal belepuffantok 1-et aminek 100% a mérgezési esély és nem történik semmi..Üdv Enteo

Kovácsolást lehet(ne) fejleszteni, de még nem jöttem rá hogy mire jó. Az tuti, hogy nem a kovácsolás esélyét növeli.
A bossok pedig nem immunisak. Az szokott lenni, hogy erőspistiHUN elkezdi ütni és lemérgezi, majd otthagyja. Mint tudjuk, 1 szörnyet csak 1x lehet mérgezni, így aki után a próbálkozik az jókorát szív vele.

Hali !
Leszedtem a kinai klienst (torrent) és hozzá az idnito fájlt.Feltelepitettem  és a játék csinált nekem egy ikont az asztalra(ddmt2cn.exe) megprobáltam azzal elinditani de csak 4 ch talált meg az 5 böl és azokra sem tudtam belpni. Kitöröltem ezt az inditofájlt és leszedtem az oldalrol azt ami kell de ezzel ugyn aza probléma mint az elözöve. Ha vki tudna segiteni plz megköszönném .

Mind az 5 ugyanaz a ch, tehát annak nincs jelentősége...

2009-11-09, 08:36:38 #230 Utolsó szerkesztés: 2009-11-09, 08:41:56 Szerző: Raidon
Az oké de akkor sem lép be és nem tom h miért. Pedig én azt a klienst használom ami oaz oldalon van és azt az inditót is .
Nics esetleg felrakva valahova a feltelepített játék könyvtára? Azzal könnyebb lenne vagy nem tudnád estleg te felrakni?

ATAG majd valamikor csinálsz egy másik ch-t? pl egy non-pvp-t mert szerintem sokan örülnének neki :)

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy  hogy léphetek ki a céhből.

Szia!

Ahhoz a kínai klienst le kell töltened hogy magad tudj kilépni! Vagy megkéred őket hogy dobjanak ki, mármint aki kitud:)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy majd később a warlovas küldimet megcsinálhatom sd2-be is vagy muszáj a sivatagi íjászokat ölni? Előre is köszi a válaszokat.

Ez egy nagyon jó kérdés mert holnap neke mis warlovas küldim lesz. De sztem azok nem jók. De ki tuja :d

én a köveket nemsűrűn értem,amit ütöttem metinből követ simán belerakta, a +6-os köveket meg amiket vettem nem nagyon akarja,tom hogy kínai metin kell hozzá de az meg "picit" vírusos és ha bár le se khm....nem érdekelne a vírus de a vírusírtom meg nem engedi megnyitni tehát gáz van,valahogy megoldható-e ez?

A kinai kliens nem virusos csak pér virusito annak nézi Pl: Nod 32. A +6 os kövekre meg annyit tok mondani h ha van olyan haveroda akinek müködik az belerakja neked a köveket . Eddig én is igy csináltam viszont a 80 as fegyverhez kelleni fog majd.

minek kel a 80 as fegyokhoz?

Mert a lélekbarlangnál álló embernél lehet huzni a 70 es fegyverket 80 as szintüre. és ez csak a kinai kliensel müködik de h szertnél többet megtudni a dologrol akk  megtalálod a kerseövel