[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Hyperspace3 Dátum 2009-11-06, 12:45:49
segitsetek
biírjátok a linket regezni a ddmt2-re
???
lécci fontos
Továbbra is: http://ddmt2.sytes.net/regist.php
Az item shop (tárgy piac) is azon az oldalon van, sőt jelszót változtatni is ott lehet

Cs all!
Lenne egy kérdésem.Lv75-ön van rá mód hogy közelharci nindzsábol ijász legyek?DDMT2

ATAG ugy volt hogy meg szünik a lag pedig nekem ugyan ugy van söt még joban

Idézetet írta: roly52 Dátum 2009-11-06, 17:31:26
Cs all!
Lenne egy kérdésem.Lv75-ön van rá mód hogy közelharci nindzsábol ijász legyek?DDMT2

ezt most komolyan kérdezted ?az elötted lévö hsz-ben ott a válasz

Idézetet írta: joco741 Dátum 2009-11-06, 17:51:36
December vége felé (vagy január elején) nagyobb gépet kap, addig már nem tudok vele mit kezdeni (max ha nyerek a lottón, de nem lottózok).

Idézetet írta: joco741 Dátum 2009-11-06, 17:51:36

erre azt tom mondani h nálad a hiba... szervergéppel semmi gond neke midnen flottul megy vagy a te géped sz*r vagy a neted sz*r.... ennyi... nem ATAG hibája... amugy meg nekem ddmt2 életembe nem laggolt és nemis fog....

Nem biztos, forgalmas helyen nem tartom kizártnak hogy belagoljon 1-2 másodpercre. Konkréátan kék map1 főterére gondolok... Igaz nekem sem lagolt be a költözés óta, de attól még lehet hogy másnak igen (pl gyenge nettel..)

Az hogy szaggat a kép mikor bemész/kimész az valóban  az asztali gép gyengesége (kevés/lassú ram)

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-06, 18:38:09
Nem biztos, forgalmas helyen nem tartom kizártnak hogy belagoljon 1-2 másodpercre. Konkréátan kék map1 főterére gondolok... Igaz nekem sem lagolt be a költözés óta, de attól még lehet hogy másnak igen (pl gyenge nettel..)

Az hogy szaggat a kép mikor bemész/kimész az valóban  az asztali gép gyengesége (kevés/lassú ram)

hát igen szal ez nem a szervergép hibája hanem azé akinek laggolt pontosabban :D

nekem olyan problémám van hogy kb 2-3 napja olykor akár 10-20 másodpercenként ledob és kapom azokat a szép kérdöjeles ablakokat. szinte mindent kiprobáltam hogy ezt megszüntessem de pár javaslatnak örülnék.

Idézetet írta: tikitaki Dátum 2009-11-06, 18:45:46
nekem olyan problémám van hogy kb 2-3 napja olykor akár 10-20 másodpercenként ledob és kapom azokat a szép kérdöjeles ablakokat. szinte mindent kiprobáltam hogy ezt megszüntessem de pár javaslatnak örülnék.
Nekem akkor volt ilyen rendszeresen, mikor hack progikat próbálgattam és 1-1 memóriacímet nem jól írt át (tehát memória írási/olvasási hiba történt a hack miatt).
Ha neked sima  játék közben is gyakori, akkor csinálnod kéne egy memóriatesztet; nem kizárt, hogy selejt érett a ramod/procid, vagy pl túl van húzva...

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-06, 18:49:50
Idézetet írta: tikitaki Dátum 2009-11-06, 18:45:46
Nekem akkor volt ilyen rendszeresen, mikor hack progikat próbálgattam és 1-1 memóriacímet nem jól írt át (tehát memória írási/olvasási hiba történt a hack miatt).
Ha neked sima  játék közben is gyakori, akkor csinálnod kéne egy memóriatesztet; nem kizárt, hogy selejt érett a ramod/procid, vagy pl túl van húzva...

köszi a választ valószinü hogy ram probléma , már tervezem a cseréjét. és igen sima játéknál müködik igy .

hát lehet hogy tényleg a gép a szar kevés a ram de anyira lagolt kilenc farku ölés közbe :D

Sziasztok!
1-es szintű a lovam, a lovászinasnál mit kell csinálni? Ha az 1.-re kattolok, egy rövid szöveget dob be, meg egy OK gombot.
Ha 2.-ra, akkor ha lovon ülök, leszállít róla, he nem ülök rajta, akkor meg csak szövegel. A térképen sem jelenik meg az ellenőrző pont. (Igen, van medálom, 2 is)

Hali!

Valaki eltudná neked mondani hogy akkor hol töltsem le ezt a szerót hogy rakjam fel? Mert már szétnéztem és 1001 félét mondtak. Szóval PLS valaki írja le normálisan.

Előre is kösz

Idézetet írta: Zs1gaB1ga Dátum 2009-11-07, 12:00:37
Hali!

Valaki eltudná neked mondani hogy akkor hol töltsem le ezt a szerót hogy rakjam fel? Mert már szétnéztem és 1001 félét mondtak. Szóval PLS valaki írja le normálisan.

Előre is kösz
http://ddmt2.sytes.net/down.html
LEtöltöd a US klienst, telepíted és KÉSZ. Már benne van az indító, csak el kell indítanod a szokásos módon...

2009-11-07, 16:39:21 #215 Utolsó szerkesztés: 2009-11-07, 17:55:11 Szerző: Zs1gaB1ga
Lenne még 2db hülye kérdésem.

1. A Reg.-nél a "Answer/Válasz-nál és a Re-Answer,,-nél mit kell írni?

2. Amikor elindítom akkor ha a FREE KINGDOM-ra(nekem csak ez van) megyek akkor az a ddmt2 szeróra megy?

hi nem enged reg elni azt irja idézem :Could not open socket nem vagyok nagy angolos de valami nem mukszik v nem tom de ha tudja v ki mi van ako irja már le elöre is köszi

A lélek barlang egy részén a ninják ugye láthatatlanok, van valami mód rá, h láthatóak legyenek?
(A próbáld kínaival balabla nem érdekel, mert nem megy.)

Sziasztok miértnem tudok Regizni:'(

Túlterhelt a szerver. Már dolgozok egy új gép beszerzésén, csak egyelőre nincs rá keret. Hamarosan találok valami megoldást...