[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Segítség kéne. Vezetés kitanulása. Nem tudom használni az ördögűző tekercset. EXP van 52% és már használtam el bőven a tekercsből, de most nem megy a bal felső sarokba megjelent egy kis ikon és ezt írja: When learning skills fails, you can be released from Evil Spirit's Curse. Ez lefordítva:
Amikor a tanulási készség nem sikerül, akkor fel kell szabadítani a gonosz szellem átkát. Remélem jó a fordítás és ha jól értelmezem akkor az ördögűző tekercset kell használnom, hogy a következő könyvet olvasni tudjam, de nem működik, hiába kattintok a tekercse nem vesz le belőle, így olvasni sem tudom a könyvet még ha várok egy napot akkor sem.  M1 a vezetésem és nem tudom folytatni a 2. könyvből olvastam talán 2-t sikertelenül meg 1 sikeres volt közben, de az a COMBO volt ami 2-re váltott, de innentől megállt a tudományom.

szellemerdőbe hol van a csávóka?

Idézetet írta: hunpet Dátum 2009-11-10, 12:30:11
Segítség kéne. Vezetés kitanulása. Nem tudom használni az ördögűző tekercset. EXP van 52% és már használtam el bőven a tekercsből, de most nem megy a bal felső sarokba megjelent egy kis ikon és ezt írja: When learning skills fails, you can be released from Evil Spirit's Curse. Ez lefordítva:
Amikor a tanulási készség nem sikerül, akkor fel kell szabadítani a gonosz szellem átkát. Remélem jó a fordítás és ha jól értelmezem akkor az ördögűző tekercset kell használnom, hogy a következő könyvet olvasni tudjam, de nem működik, hiába kattintok a tekercse nem vesz le belőle, így olvasni sem tudom a könyvet még ha várok egy napot akkor sem.  M1 a vezetésem és nem tudom folytatni a 2. könyvből olvastam talán 2-t sikertelenül meg 1 sikeres volt közben, de az a COMBO volt ami 2-re váltott, de innentől megállt a tudományom.
Lehet hogy nem a mester könyvet olvasod. Nem te lennél az eső aki rossz könyvvel próbálkozik :D

Köszi ATAG   elnéztem a könyvet mikor vettem a Map 2-be a Sun-zi mellet volt és piros csíkok és azt hittem az a Wu-zi kk. de nem az volt nem csoda, hogy nem tudtam olvasni őket  

Sziasztok!

Valakinek nincs egy plusz accountja?
Nagyon szeretnek jatszani de most bizonytalan ideig szunetel a regisztralas!
Ha valaki megszanna egyel az irjon privat uzit.
Koszonom elore is!

Hi
Az lenne a kérdésem hogy át tudom-e rakni magamat BM-re és ha igen akkor hol találom ezt a dolgot?

Üd át tudod rakni magad BM-re akkor ha KArd Sura vagy :D

Úgy hogy az item shopba van olyan hogy Status Reset Documnet ezzel lehet megveszed jobb katt rá ott az elős és a státuszod is vissza állítódik meg a késséged :D

Megtörtént a dolog köszi a segítségét.

Hello
ATAG feléd lenne egy kérdésem.
egy gyerek rossz rangú volt.leütöttem.eldobta az FMS+9-ét.lengyel.na most valami gyilkosságrol beszél.szóval azért ját bann hogy kiütöttem belőle miután ő rosz rangú volt?

Idézetet írta: nonjo Dátum 2009-11-12, 18:04:17
Hello
ATAG feléd lenne egy kérdésem.
egy gyerek rossz rangú volt.leütöttem.eldobta az FMS+9-ét.lengyel.na most valami gyilkosságrol beszél.szóval azért ját bann hogy kiütöttem belőle miután ő rosz rangú volt?
Dehogy jár. Ez a játék része...
Aki félti a cuccát, az tegye raktárba mielőtt lélek kövezni indul, vagy vegyen elég babot :D

Nekem az lenne a kérdésem hogy: 1szer (ma) Felmentünk dt re 5-6-an csoportba és oda mentem kovács hoz és valamit kérdezett én meg nyomtam a kínai szöveget és kidobott a dt ellé,ez mi?Ez lenne a kérdésem.
:S

Az lenne a kérdésem h a szerón van drop vagy exp bonusz vagy + eladók vagy vmi? :P vagy csak olyan mint a normál magyar metin2? :P

Szia!
A vadkutyák 1000yangokat dobálnak és sokkal kevesebb exp kell lvl upra:) alap +9-es cuccok vannak a boltba és a többit meg elmondja a többi okoska:):D

Idézetet írta: Rakos Dátum 2009-11-12, 21:30:05
Az lenne a kérdésem h a szerón van drop vagy exp bonusz vagy + eladók vagy vmi? :P vagy csak olyan mint a normál magyar metin2? :P
nagyobb yangdrop és itemdrop is exp is sokkal gyorsabban jön...
lehet venni kk-at ördögűzőtekercset lélekkövet meg minden ilyesmit ami p skill fejlesztéséhez kell
alapcucokbol +9 pl.0-ásvért+9,kard+9,hagyományos sisak+9 stb....
párfejlesztéshez kellő cuc.pl. kagyló,halszálka,gyöngyök...
és pár itemshopos cucokat lehet venni npc-él(legalábbis ami norm szerón itemshopos)
az itteni itemshopba meg van királyivért,boss ládák,pár cuc ami norm szeró itemshopjába is van,5,6,7 bónuszt adó cuc stb....

Köszy remélem igaz amit irt reg oldalon h jövőhéttől lehet megint regizni :P
Am a kovácsnál van olyan h +8-+9re tör vagy ilyesmi? Meg amit veszel alabból cuccokat akár fegyver kereskedő vagy fegyverzetnél az is +9? Vagy all +9? Vagy csak az apal +9 a többi meg fejlezd magattól..... :P

Idézetet írta: Rakos Dátum 2009-11-13, 11:15:08
Köszy remélem igaz amit irt reg oldalon h jövőhéttől lehet megint regizni :P
Am a kovácsnál van olyan h +8-+9re tör vagy ilyesmi? Meg amit veszel alabból cuccokat akár fegyver kereskedő vagy fegyverzetnél az is +9? Vagy all +9? Vagy csak az apal +9 a többi meg fejlezd magattól..... :P
Alap +9, a többit magadnak kell hőzni. Erre használd a magic metalt, azzal nincs semmi kockázat. Ugyanúgy működik mint az áldás teki, csak nem rontja a szintet ha nem sikerül.

És ezt is lehet valahonnan venni vmeik Hcnél vagy minél? :D

lécci nyissátok má meg a regisztrációt nem tok regisztrálni kösz

meik nap lehet regisztrálni má bocs h kérdem  

Remélem minél hamarabb lehet mert már naon kiváncsi vok a szeróra.