[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

helló
+5 köveket hogy tudom a vértbe tenni ill fegyverbe?

ATAG, mikor lesz mukodo az a lo fejlesztes konyv :| ???
Valamelyik nap irta h lehet holnap (akkori nap utan kovetkezo nap) v soha ... eleg kicsi a prioritasa
Valahogy igy mondtad
Jo lenne ha megnone a prioritasa , mert nagyon klasz dolog lenne
Leci valahogy csinald meg :)

2009-11-03, 20:31:50 #182 Utolsó szerkesztés: 2009-11-03, 20:42:09 Szerző: stamas
ATAG!

egy kis segítség kellene, nem tudok belépni a szerverre, folyton azt írja:
"Falied to connect the server"
egyszer már voltam bent, de most nem tudok beépni, próbáltam letőltöttem a ddmt2-en_setup.exe és a ddmt2.zip, újra raktam ezek alapján, de így sem enged be. tudsz segíteni?

Módosítás: sikerült belépni, de nem a ddmt2.exe-vel hanem a metin2.exe-vel.

Köszi!
stamas

A ddmt2-xy_setup már eleve a megfelelő indítót tartalmazza metin2.exe néven :)

köszi a választ.

Lenne egy nagyon kezdő kérdésem, Skill Book-ot csak metinekből lehet kiverni, vagy esetleg lehet venni valamelyik árustól?
Eddig csak alap készség könyvet találtam, de lehet csak én vagyok nagyon vak. 

Nem a könyveket a a vegyes a fegyver és a fegyverzetkereskedönél tudod megvenni .

Mindenkinek televan a játék japán betűkkel? Én menta lettem testi helyett, és még a rezetelést se találtam meg :( ... ez így nem annyira jó...

Nekem tetszik a szerver de néha elírtad az árat de rendesen :P Nekem csakis az árakkal van gond, mert nem olyan borzasztó nagy a yang drop ezért ezek az árak elég nagyok.

Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-11-03, 19:03:25
Valamelyik nap irta h lehet holnap (akkori nap utan kovetkezo nap) v soha ... eleg kicsi a prioritasa
Valahogy igy mondtad

ATAG pls erre irjal valami valaszt :) koszi... :)

Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-11-04, 16:08:09
Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-11-03, 19:03:25
Valahogy igy mondtad

ATAG pls erre irjal valami valaszt :) koszi... :)

olvass viszza legközelebb mert már le lett irva

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-02, 17:04:28
Idézetet írta: DarkLemon Dátum 2009-11-02, 17:02:03
Idézetet írta: PaJoker Dátum 2009-11-02, 16:56:52
Sziasztok!
ATAG írt a bemutatás-nál a  Ló szintelésről , azt szeretném kérdezni ,hogy ez már lehetséges?Már lehet használni az item shopban lévő 'Riding Skill Book'-ot?Előre is köszi!

Erre én is kiváncsi vagyok 
Annyira nem lehetséges, hogy a shopból is kivettem azt a tárgyat. Majd akkor lesz kapható, hja már használható lesz. További kérdésekre ezzel kapcsolatban nem válaszolok.

Dragax: ahhoz hogy el lehessen teleportálni a karid, előbb be kéne lépned vele. Akkor meg már nem is kéne teleportálni ha betudnál lépni. Nem? :P

Hi valaki elmondaná annak az itemnek a nevét amelyel pl testiböl mentális lehetek!
pls válaszoljatok

Idézetet írta: szorel95 Dátum 2009-11-04, 18:28:31
Hi valaki elmondaná annak az itemnek a nevét amelyel pl testiböl mentális lehetek!
pls válaszoljatok

general items között találod és status reset dokunment  a neve

helló

szerintetek a moobok nem erősebek, mint a magyar metinen ?

Idézetet írta: kisember Dátum 2009-11-04, 23:16:42
helló

szerintetek a moobok nem erősebek, mint a magyar metinen ?
Szerintem nem. 5 ös szinten medvék ellen mentem már.(ennek oka: jó fegyver, vér, pajzs, sisak)

2009-11-05, 17:05:15 #194 Utolsó szerkesztés: 2009-11-05, 17:08:11 Szerző: Yodafone
sztem meg erősebbek. de ez csak saját tapasztalat. pl: gf magyar szerveren 51es testimmel dtbe már az 1. szinten meg se sebeztek, és nem volt fullos vértem. itt fullos vérttel 1. szinten azért még néha kell potizni. de persze ettől függetlenül nem vészes. potira telik mert a gold esik mint a szemét.  mellesleg 5ös szinten már gf szerveren is simán elbirod a medvéket. és nem is kell fullos felszerelés hozz. 6os szerzeteslemezvért, 6os kard és simán csapod őket. persze most nem a barna medvére gondolok 10es csoportokba xD

Még 1 kérdés ATAGnak

A küldik le lesznek fordítva? Vagy mi lesz velük ? Ott lóg egy csomó küldi balfelöl
Mindeig kiveszem oket Ctrl+Q van de úgyis ... sokszor visszajönnek, igazából privát szerókon ki is vannak szedve a küldik

Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-11-05, 20:44:25
Még 1 kérdés ATAGnak

A küldik le lesznek fordítva? Vagy mi lesz velük ? Ott lóg egy csomó küldi balfelöl
Mindeig kiveszem oket Ctrl+Q van de úgyis ... sokszor visszajönnek, igazából privát szerókon ki is vannak szedve a küldik

A lvl küldik kilesznek szedve, mert semmi értelmük nincs. A többi fordítva lesz, de elég lassan halad :)

atag egy kérdés hol tom meg nézni azt a jelszavat amit elfelejtett jelszónél kér (regisztráció azonositó száma)???
fontos lenne

Idézetet írta: gabi90 Dátum 2009-11-06, 01:19:44
atag egy kérdés hol tom meg nézni azt a jelszavat amit elfelejtett jelszónél kér (regisztráció azonositó száma)???
fontos lenne
az tulajdonképp a karaktertörlő kód :)

segitsetek
biírjátok a linket regezni a ddmt2-re
???
lécci fontos