Microsoft 2014 - Windows 10

Indította KicsiiGyerek98, 2014-09-30, 20:11:05

Ti mit gondoltok róla? Szerintem jó lesz!  8) Olvassátok el az Origo cikkét!

2014-09-30, 20:16:21 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-09-30, 20:17:58 Szerző: TheSLZ
http://www.origo.hu/techbazis/20140930-a-windows-8-utan-rogton-a-windows-10-jon.html

Nekem is jobban tetszik mint a windows8, elvileg nem lesz rajta az a nyitóképernyő.
Bár nagyon látszik rajta hogy a windows8 átdolgozása csak, annyira lényeges különbség nincs mint pl xP,Vista,7 között van, de valószínűleg váltok majd 10-re. (Most 7 van)

Több mint valószínű, hogy megint az eddigi legjobb Windows lett bemutatva, mint ahogy 8 esetében is, még akkor is ha sokan ezt máshogy gondolják. A multi-desktop lesz (számomra) a Windows eddigi egyik legjobb funkciója, arról pedig nem is beszélek, hogy megint csak egyre közelebb lesznek a WP, RT és asztali rendszerek, ami szintén elképesztően jó. Alig várom már a holnapot, nagyon szeretném kipróbálni az előzetes verziót.

Szerintem meg egy hulladék a windows 8-tól felfelé ami van... már csak az optimizáltság miatt is... sok jó régi játék már windows 7-en sem indul el... (rendesen) nem hogy 8-10-en...
ráadásul... hogy ránk kényszeríti tulajdonképpen a microsoft hogy a szart használjuk... és... akiknek nincs jó gépük... mint pl a szomszédomnak sem... mert nincs rá elég keretük hogy vegyenek jobbat...  azt azon még az xp is alig fut... nem hogy a 7 meg a 8... szóval... ezért sem jó hogy jönnek ki a hú de csuda jó winfosok... mert én nem akarok semmit le hurrogni... mert nem félek az új dolgoktól... stb  de nem hogy a windows 7-et fejlesztenék még tovább a hibákat javítanák... stb... mert hülye az az ember aki meg fogja venni az ilyen windows 8-at meg ahhoz hasonlót pl majd a 10-et...

Ez is egy vélemény persze, de tudsz mondani 5-10 olyan játékot amit tényleg játszanál és nem megy Windows 8 alatt?

[spoiler]Nekem speciel win7-en nem ment a Fallout 3 pedig elvileg még azon is mennie kéne. Szerintem win8-on kár lenne megpróbálni.  [/spoiler]

Nekem az tetszik így első ránézésre a 10-ben, hogy visszahozzák a startmenüt. Én is azon talán túlnyomó többségbe tartozok, akik "rühellik" azt az ablakos "izét". Egyszerűen kényelmetlen, hogy a jól megszokott kis startmenü helyett valami más jön be. Meg amit még hiányolok, hogy win7-en lehetett olyat, hogy ha start+tab-ot nyomtunk, akkor egyesével lehetett váltogatni az éppen megnyitott elemeket, de nem ilyen kis vacak kockában, hanem volt annak egy király effectje. ;D Lehet win8-ban is megvan ugyan ez, de eddig még nem nagyon sikerült rájönnöm.

Mondjuk én win8-at nem is szerettem volna, nekem a 7 az ideális. Bár a 10 szimpatikusnak tűnik, a 8-al szemben legalábbis mindenképpen...
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2014-09-30, 23:49:25 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-10-02, 01:04:09 Szerző: Nilin
raptor666 Nem osztom a véleményed windows 8.1 Prom van meg vagyok vele elégedve. minden lehető játék fut rajta ami nem arra meg ott van a kopatibilizálás. Várom a Windows 10 et :) :). És huladék gépen persze h nem lesz jó win 8 v 8.1.
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Idézetet írta: Nilin Dátum 2014-09-30, 23:49:25
Nem osztom a véleményed windows 8.1 Prom van meg vagyok vele elégedve. minden lehető játék fut rajta ami nem arra meg ott van a kopatibilizálás. Várom a Windows 10 et :) :). És huladék gépen persze h nem lesz jó win 8 v 8.1.
Egyetértek!:)

Idézetet írta: [VIP]Disco Dátum 2014-09-30, 22:23:47
Ez is egy vélemény persze, de tudsz mondani 5-10 olyan játékot amit tényleg játszanál és nem megy Windows 8 alatt?

pl nekem win 7 alatt már a samp multi és a sima san andreas is csak úgy indul el rendesen ha windows 95-re állítom... de úgy is néha kifagy... nem kompatibilitás miatt... szóval... de pontosan nem tudom hiszen soha nem használtam windows 8-at meg elég pocséknak adták be nekem több ismerősöm is... sok kék halál stb...

Nilin: lehet hogy hulladék... de nincs nekik jobb és cash-ük sincs hogy vegyenek szóval nekik magyarul csak az van...

2014-10-01, 15:11:43 #9 Utolsó szerkesztés: 2014-10-01, 15:15:33 Szerző: KicsiiGyerek98
Win8-at használok, szerintem jó! Amúgy már vki tesztelte? Nehéz telepíteni? Eddig csak a vistát utáltam , de azt is csak 2 napig. Amúgy LG Optimus f6-ra majd fel lehet szerintetek tenni a véglegest? Esetleg Zenfone 5-re vagy Xiaomi Hongmi 1s-re?

egyáltalán lelehet valahonnan szedni már? én is nagyon kiváncsi vagyok nekem is windows8.1 van és eddig semmi bajom nem volt vele :D játékok is mennek :P

Na én már Windows 10-ről vagyok, eddig minden rendben van. Egy bugreportot már küldtem is a többmonitoros támogatással kapcsolatban, mert a telepítés után nagyon nem stimmelt valami.

2014-10-01, 20:40:26 #13 Utolsó szerkesztés: 2014-10-01, 20:54:33 Szerző: KicsiiGyerek98
Tesómmal majd hétvégén meglessük, amúgy nehéz regisztrálni?!

Meg kell nyomni 1 gombot és elfogadni 1 szerződést.

Megvolt a regisztrálás, amint hazaérek meglesem holnap.

Off:Pénteken úgyis ünnepeljük az iskola győzelmét a sokadik garabonciás napokon :D szóval lesz időm rá.

2014-10-02, 01:02:51 #16 Utolsó szerkesztés: 2014-10-02, 01:06:10 Szerző: Nilin
Szerintem egész techetős lett :D legalább is nekem be jön :) vbox.vdi <3 forever
UI: raptor666 ! miért van az hogy a Én gépemen nem fagyogat le se kék halál ? O.o talán nem selejt gépre kell fel tenni ami épp h el birja hanem olyanra ami bőven meg felel a minimális rendszer igénynek

Annyira bírom amikor valaki fikázza a windows-t, közbe az van a gépén és olyan semmit érő indokokkal, mint amit origon felsorakoztatnak a "nagy" unix betyárok, akiknek a fele még nem is látott egy linuxot sem .-"
Meg a Winfos meg Microfos, "gúny nevek", szeretnétek ti ott dolgozni!  ;)

A win 10 nekem nagyon bejön, alig várom, hogy kijöjjön és MEGVEHESSEM (igen én egy olyan hülye gyerek vagyok, aki megveszi ha érdemes)! :D

egyet tudok veled érteni :) :) :) tejes mértében :)

2014-10-02, 15:23:36 #19 Utolsó szerkesztés: 2014-10-02, 15:27:31 Szerző: raptor666
Nilin: nem az én gépemen nem megy... hanem egyik ismerősömén... nem megy rendesen a 8... pedig neki 8magos amd procija van. meg 8Gb ramja... azthiszem... jó kondiciós(100%)-os 1terrás merevlemezzel...

Edit: és lehetőleg ne keverd össze amiket mondtam... mert sok fajta ismerősöm van... valakinek gyengébb gépe van ... valakinek sokkal erősebb az enyémnél...

iAlcon: Igaz... de én ismerek pár linux fajtát és már régóta használom is... persze ez mellett windowsom van itthoni gépen... de én maradok az XP-nél és a Win 7-nél... szóval... Win 8-10-et míg nem muszáj le se szedem :D még csak nem is beszélek róla... mert a 8 az nagyon el van cseszve...