Microsoft 2014 - Windows 10

Indította KicsiiGyerek98, 2014-09-30, 20:11:05

Jó lenne ha a Microsoft tényleg alkotna valami új rendszert, ami tényleg tökéletesen működik. Nem szúrja ki a szemed a sok hiba. :D

2014-10-11, 03:11:51 #21 Utolsó szerkesztés: 2014-10-11, 08:51:22 Szerző: Vivien
Pisti95 nekem Windows  Technical Prew  van gépemen nem aszt mondom h tökéletes mert apró hibák vannak még de Egész jó :) :) és tökéletesen tudom használni :)

:) :) :)  Nekem Nagyon Tetszik :)

párom meg valami agyatlan hülye xD kicsit se bukot le xD
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Remélem az apró hibákat is javítják a teljes Win10-ben. :D

Vivien ez fájt :D Amúgy pöpec egy rendszer lett a win10 :D

Pisti95 : Én is Remélem de elég gyorsan dolgoznak
KicsiiGyerek98 : Nekem is fájt mikor olvastam hidd el :)

Sziasztok!

Valaki nem tudná megmondani hogy tudnám megváltoztatni a bejelentkező képernyőt?:D
Próbálkoztam windows 7-es megoldásokkal is de azok nem működnek.
Köszönöm!

Windows 10 esetében ?

2014-10-17, 11:04:28 #28 Utolsó szerkesztés: 2014-10-17, 11:06:51 Szerző: Vivien
Kezdő felületre szertnél állitani képet ? amit be tölt újra inditáskor ?
majd kéri a jelszót ?

mert akk igy kell

A Kijelőlt rész jelszi h mit kell csinálni

Browse részen tudsz saját képet hozzá adni

Start menü rá mész nevedre.

Kép
Kép
Kép

Igazán nincs mit :)

Még azt szeretném megkérdezni hogy nem  a Play áruházból leszedett apk fájlt lehet valahogy telepíteni?:D

2014-10-17, 12:31:33 #32 Utolsó szerkesztés: 2014-10-17, 12:47:52 Szerző: Vivien
Az apk fájlok Android redszerhez van Nem Pedig Windowshoz tudomásom szerit exe van

Azt értem, de ha már van play áruház akkor kezeli az apk-t és arra gondoltam hogy lehet, de akkor ezek szerint nem :D

2014-10-17, 12:36:46 #34 Utolsó szerkesztés: 2014-10-18, 08:15:13 Szerző: Vivien
Nincs tudomásom róla h apk kezelné a windows 10 igazság szerint nem is nagyon foglalkoztam azzal az alkalmazásal :) de véleményem szerint nem kezeli Android meg a Microsoft 2 külön Szoftver Gyártó szeritem de lehet én tévedek :)

Üzenet összefésülés: 2014-10-18, 08:15:12

Windows 10 Kliens Probléma Meg Oldása !

Jobb Klick Trobleshoot  comatibility

Kép 1

Kép 2

ez után rá kell kattintani a tesztelésre ! csak utána tudod menteni a beállításokat :)

Kép 3

Kép 4

És Láss Csodát Kész is :)

Valaki nem tudja véletlen, hogy mikorra várható a teljes/magyar verzió?:D

amikor kiadják a stabil változatot valszinű 2015 be

Igen idén valamikor jön ki, szerintem nyáron vagy ősszel :D
"Yolo! Avagy Carpe Diem hülyéknek. Vágy amit akartok."

Én már várom nekem ez prew ki adás is jól üzemel de persze h ha ki jön végeges akkor SSD formatálás lesz :D

Friss Vindóz 10-es vagyok.
Meg vagyok vele elégedve, de az első hibába már az első frissítés után beleütköztem.
A hiba a következő volt: indítás és belépés után a tálca (a Start menü) illetve még egy előre telepített program (Cortana vagy valami ilyesmi) nem indult el. Orvoslási lehetőégként felajánlja a Microfossoft, hogy jelentkezzek ki és lépjek be újra.
Többszörös kísérletre sem sikerült, viszont egy fájl-ellenőrző folyamattal helyreállt a rend és béke. Akinek hasonló problémái akadnak, itt az én megoldóképletem:
Parancssorba (cmd-be):
sfc /scannow
Majd egy kis várakozás. Ez a parancs átfutja a rendszerfájlokat és korrupt vagy hiányzó fájl esetén megpróbálja javítani a hibát.

Talon