Játék telepítése Androidra.

Indította KicsiiGyerek98, 2014-08-27, 13:32:53

Sziasztok! Szóval leszedtem egy játékot, van mellette .apk, illetve 2 db. .obb kiterjesztésű file!

Szóval? Mit kezdjek velük? Mivel /Android/obb mappába nem tudom betenni!

kép:

Elég ha a .apk fájlt felteszed a telefonra ahol megtalálod, és feltelepíted a játékot.

De az a baj hogy maga az .apk 20 mega, míg a játék valahol 1,5-2 GB-nál van , szóval ezek a fájlok úgymond a játék agya .

az obb-ket az obb mappába kell tenni mappástul.

Nekem pl itt van: (Nexus 7.2)

ha nincs obb mappád akkor nyilván hozd létre.
Obb-s játékok esetén nem elég apk-t telepíteni, mert 99% hogy crackelt a játék, így magától nem szedi le.

Addig megvagyok hogy oda kell tenni, de hogyan?

WAT?
ha eleve telóra/tabletre szedted le akkor leszedsz egy fájlkezelőt és áthelyezed a fájlt.
Ha gépre (ami a képből valószínű) akkor csatlakoztatod a készüléket a géphez usb-vel és jobb klikk másolás/áthelyezés és beilleszted az obb mappába mappástul.

SD kártyára nem lehet tenni az .obb fájlokat?

de lehet.
BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

Ott csináltam egy obb mappát az android mappában, megnézem hogy úgy megy-e.

Nem fog menni, ahhoz kell root jog meg egy program aminek a neve most nem jut eszembe..

Rootolni nem merem mert még van a telóra 1,5 év hűség.

2014-08-27, 14:36:02 #11 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 14:39:39 Szerző: TheSLZ
Akkor muszáj belsőre tenni az obb-t. Ha nem fér rá akkor meg.. ez van  :D

Szerk: Eszembe jutott, Directory bind a neve, itt elérhető: http://www19.zippyshare.com/v/72509581/file.html

Inkább még törlök dolgokat, már csak olyan 500mb kell (csak nehezen jön össze).

úristen emberek -.-"  az obb fájlokat mindig sd-re kell másolni... pontosan ide: sdcard/android/obb

2014-08-27, 18:58:59 #14 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 19:04:29 Szerző: TheSLZ
Mert nem ezt mondtam?
De ha van root jog akkor lehet külsőre is egy progi segítségével.

sa telepítése:
obb fájlok: sdcard/android/obb
.apk feltelepíted.
Nem kell hozzá + program, app, vagy root jog.

2014-08-27, 19:18:24 #16 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 19:24:05 Szerző: TheSLZ
Senki nem tudja végigolvasni a témát?

Én azt írtam, ha külső tárhelyre (memória kártya-external_sd) akarja telepíteni az obb/data-t, akkor kell root jog meg + progi  ;)

Vagy ettől függetlenül gondoltad és inkább leírtad újra, hátha nem találja meg a hozzászólásomat?  :D (xD)

Háth, akkor tisztogatom a telefonom belső tárhelyét , mivel rootolni nem akarok (gari miatt) Igaz strapabíró, de iPodról is azt hittem, a vége mégis az lett hogy 1 méterről a földre, után igaz a telóm 3 métert esett, de csak 1 karc. A mostani telefonom pedig párszor lehullott betonra.

Idézetet írta: TheSLZ Dátum 2014-08-27, 18:58:59
Mert nem ezt mondtam?
De ha van root jog akkor lehet külsőre is egy progi segítségével.

Drága TheSLZ olvasd már vissza amit írtál... azt írtad hogy ha van root jog akkor lehet külsőre is egy progi segítségével... a külső az sdkártya -.-" vagy bármi más... de nem belső memória...  magyarul... nem kell hozzá root jog... sem semmilyen program... -.-" és még mi nem tudjuk végig olvasni a témát?

Már bocs... de mielőtt  össze vissza irkálnál... olvasd el mit írsz :D ha belsőre szeretné(d) telepíteni szóval... csak annyi még .apk esetében h be kell pipálni valahol... most pontosan nem jut eszembe... meg minden androidnál picit máshol van... hogy engedélyezed hogy nem (google market (google play) stb kinek hogy van... ) csak onnan engedélyezed az appok telepítését... de ha ez nincs be pipálva akkor lesz olyan okos a telefonod hogy fel kinálja hogy betudd állítani! :)

Igen feltettem , de nem találta az .obb fájlokat (mappástul tettem be).