Játék telepítése Androidra.

Indította KicsiiGyerek98, 2014-08-27, 13:32:53

2014-08-27, 21:33:21 #20 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 21:35:52 Szerző: TheSLZ
Raptor, te nem vagy tisztában ezzel: (Android esetén)

sdcard = belső memória
ext_card/external_sdcard = külső memória <-- alias MicroSD kártya

Birom amikor magyaráz valaki de nem neki van igaza  ;D

KicsiiGyerek98
Tedd belsőre, ha külsőre teszed akkor kell root meg progi mint már mondtam.

2014-08-27, 21:43:21 #21 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 21:47:53 Szerző: raptor666
Idézetet írta: TheSLZ Dátum 2014-08-27, 21:33:21
Raptor, te nem vagy tisztában ezzel: (Android esetén)

sdcard = belső memória
ext_card/external_sdcard = külső memória <-- alias MicroSD kártya

Birom amikor magyaráz valaki de nem neki van igaza  ;D

KicsiiGyerek98
Tedd belsőre, ha külsőre teszed akkor kell root meg progi mint már mondtam.

Ember SDcard = mircosd kártya... te nagyokos... az ext_card/external_sdcard az 1 virtualizált cucc az sdkártyán... -.-"

Amúgy próbáld így: Ha így sem jó... nézd meg milyen játék meg honnan szedted le... mert ez pl a gta vice city-hez van...

Telepítés: 1. .apk fájl készülékre juttatása
                2. obb kicsomagolása majd a kapott mappát az sdcard/android/obb-be másolni
                3. játék feltelepítése
                4. játék

Edit: SDcard amit te írsz az mindenképpen külső memória!! magyarul microsd kártya... ha olyan... régi telóknál (nem androidosnál) pl m2 stb... az min sdkártya... magyarul külső memória... ennyi...

2014-08-27, 22:01:41 #23 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 22:10:09 Szerző: KicsiiGyerek98
Na szóval, MicroSD-re akarnám telepíteni segédprogi nélkül , mivel a TELEFON tárhelyén nincs elég szabad hely.

UI.: Crusad3r , egyet értek veled  8) :D

Mármint az apk-t? Mert azt alapból a telóba akarja telepíteni...

Előtte akkor tedd fel a link2sd-t google android playről de be linkelem hogy melyiket!!!

Ez ingyenes és működik: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD

Annóba ZTE skatem volt ... és ezt használtam... meg pl néha most is használom alcatel ot 995-höz (ez a teló se rootolva se új room nincs rajta...! gyári!!)
ZTE-m  más room volt rajta mert gyárival lassú volt meg lefagyogatott néha ha több progi volt... meg nem ment rajta kedvenc játék/lejátszó aztán az miatt mivel kevés volt a hely a telóba így fel kellett rakni és a fb-ot is sd telepítette :))

nem fogja rootolni a telód... de azért vigyázz vele mert sok mindent lehet vele...  pl rendszer alkalmazásokat is törölni letiltani stb...
De nem kell hozzá root jog... ! hajrá :)

Jajj elírtam, szóval: MicroSD-re tenném az .obb fájlokat , és úgy telepíteném.

Akkor elég ennyi:

Telepítés: 1. .apk fájl készülékre juttatása
                2. obb kicsomagolása majd a kapott mappát az sdcard/android/obb-be másolni
                3. játék feltelepítése
                4. játék

De már kavarsz össze vissza... ezért nem értjük rendesen mit szeretnél... :D

2014-08-27, 22:35:55 #27 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 22:39:32 Szerző: TheSLZ
Én nem vitatkozok veled raptor, de ez: sdcard/android/obb belső memória  ;)
a külső ez lenne: external_sdcard/android/obb (csak ide hiába másolja root+progi nélkül)

Igazad van Crusad3r, de mit tegyek ha raptor nem érti meg?  :o
De inkább ráhagyom  :D

TheSLZ: én sem... de én nem értem meg? LOL... hát nem én tudom rosszul...
Barátom... ha ki szeded a microsd-t a telódból... akkor nem tudsz az sdcard/android/obb-be bele menni... mivel ki szedted a memóriát... nem hiszed nézzél utána próbáld ki...

de várj ki próbálom most már én is... mert fel idegesített

A neve tényleg megtévesztő hogy sdcard, de tényleg próbáld ki, legalább elhiszed  :D

Edit: megnéztem bele mentem a telefonba ott van mindenféle mappa pl system stb... ott van sdcard mappa van... és ha arra nyomok... rögtön be dob microsd-re... olyan external_sdcard mappát nem igazán találok...  amúgy meg nem tudom mit nem értesz ezen...

külsőre: zenéket,filmeket vagy bármit rá tudsz másolni usb kábelon ... vagy wifin... már nem tudom neked jobban leírni... de ha nem hiszed adj skypet vagy nem tudom le videózom neked...

2014-08-27, 23:16:14 #31 Utolsó szerkesztés: 2014-08-27, 23:20:43 Szerző: TheSLZ
Milyen telód van? Lehet akkor neked tényleg az /sdcard a külső memória.
Nekem Sony van, itt /sdcard a belső, /ext_card a külső.

És akkor ebből adódott a félreértés..

Nekem ot 995 de már leírtam pár hsz-el ezelőtt... itt az es file explorer-ben  csak sdcard mappa van... annóba zte-n is így volt minden... de az nem az igazi szerintem...  mivel én annó zte-t úgy romoltam mindig (mikor még nem ismertem a link2sd-t) hogy legyen ext_card ami annyit jelentett hogy egy beállított virtuális particióm lett... (lefoglalta a beállított mb/gb-ot az sdkártyáról és olyan volt mikor géppel néztem mintha pl a 2GB-os sms kártyámból csak 1GB lenne... asszem így mutatta... viszont a telefon... külön particiónak érzékelte... mert az ext card particiók azok ált. a telepítő cuccoknak van alapból... tehát ha van olyanod... elm. oda kell hogy telepítsen mindent... de az ugyan úgy az sdcard... csak egy virtuális smylink-el ellátott mappa... stb.. bla bla bla... én tudom én annó zte-n sokat szenvedtem mindig a hely hiánnyal... (ZTE SKATE)
Ez sem valami erős telefon... de 1GB belső tárhely. meg 1,2ghz-es proci... ott 100mb belső tárhely volt... meg 800mhz-es proci... ez kicsit jobb :D

Meglett!

• Másold át az .obb-t és a mappáját a gépedről az SD kártyádra(az igazira)
  • Másold át a obb mappába gyárilag telepített fájlkezelővel, és megy!

• Nem kell ROOT jog, viszont csak eredeti fájlkezelővel megy , legalább is LG Optimus F6-on.

A témát zárom!