Hosting(k)

Indította Feco, 2013-11-06, 23:43:44

2013-11-06, 23:43:44 Utolsó szerkesztés: 2013-12-02, 18:22:35 Szerző: [MOD]Aceagan
Sziasztok!

A napokban egyre több téma van a hostingokkal kapcsolatban, hogy melyik a jobb. Én csak 2 között nem tudok dönteni, mert mindegyikről jókat írtok. A két hosting a szerverem.HU és a szerverem.NET lenne.

Igazából a szerverem.hu-nál volt már szerverem. Amiért nem tudok dönteni a kettő között, az az, hogy hogy a szerverem.net-nél ugyanazon az áron nagyobb teljesítményű VPS-t adnak:

4900 Ft-ért a szerverem.hu ezt ad:
Proci 3.000 MHz
Ram: 1536 MB
Tárhely: 20 GB
.hu Domain*

4900 Ft-ért szerverem.net:
Proci: 6.000 MHz
Ram: 3072 MB
Tárhely: 40 GB

Tehát ugyanazon az áron kétszeresét kapom a szerverem.net-nél. Szerintetek melyik éri meg?

hát mindenképp a net,  de egyik ismerősöm jelezte felém,  hogy mosanába nem jó az internetjük..   hogy ez igaz-e vagy sem,  azt nem tudom..

Hello!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,175957.0.html

A szerverem.net Colos22 tulajdonába van. Aki "ismeri" Colost annak ennyi elég szerintem, hogy övé a szerverem.net

Szerverem.hu . mivel a netnél colosbácsi elég agresszív , ha valami nem tetszik neki akkor ott jó nem lesz :D

Nem provokálod a supportod akkor segítőkészek. Hidd el neki állsz szerverem.hu-nál az idétlenebbnél idétlenebb kérdésekkel "b@szogatni" a supportot, meg a jó isten tudja kit megelégeli és ugyanezt csinálja.

Tapasztalat:
Nekem minden kérésemre, kérdésemre kézséggel választoltak, a VPS-ek kifogástalanok, internet problémák egyáltalán nem voltak. 4 hónap alatt 1 nap volt amikor 2-3 szor leállt a gép, és a weboldal, egyszeri alkalom volt ki is javították. Egyik legjobb hosting, ezt ajánlom inkább nagyobb processzor, több mag és a RAM is ugye.
Nagyon nagy tévhit hogy most azért mert colos22 a hosting ezért gépeket leállítgatja, adatokat lop, és egyéb.
Nem pártolok senkit se a colos gyereket sem a másik nagy videó készítőt ( Herby-t ) . De ez az igazság.

Szerverem.net Colos kezében van szóval NEM ajánlott...
Szerverem.hu-ról csak jót tudok mondani :D

2013-11-10, 19:49:14 #7 Utolsó szerkesztés: 2013-11-11, 20:49:54 Szerző: [MOD]Aegist

Colos így Colos úgy de mi a bajotok colossal? konkrét példát írjatok hogy a nagy HÖRBI fikázza ezért nektek is kell? Ha valaki végre leírná hogy mi is a baj colossal azt meg köszönném amúgy szerintem ami a pénztárcádnak kényelmes vagy amelyik erősebb

2013-11-10, 19:58:21 #8 Utolsó szerkesztés: 2013-11-11, 20:49:44 Szerző: [MOD]Aegist

Ugyanez a véleményem.:)

Konkrét példának említeném hogy mikor a Szerverem.net-nél volt egy Minecraft szerverem akkor Colos bácsi szépen belépett az FTP-nkbe és kilopkodta az egyedileg készített dolgainkat...

egy spanomnak volt már ott Metin2 szerverem. CSAK neki volt hozzá adata meg nekik. Érdekes, egy éjszakán 3 login is volt a VPS IP címéhez hasonlóval, rootal léptek be ELSŐRE és körülnéztek a logokban, meg a questeket, game filet letöltötték...
Taelon Development Group ~ » TDG « ~ Alapító

Idézetet írta: Parker Dátum 2013-11-11, 20:36:08
egy spanomnak volt már ott Metin2 szerverem. CSAK neki volt hozzá adata meg nekik. Érdekes, egy éjszakán 3 login is volt a VPS IP címéhez hasonlóval, rootal léptek be ELSŐRE és körülnéztek a logokban, meg a questeket, game filet letöltötték...

Ugyan már... Ez hülyeség... Tuti... főleg az MC-s...

Szerverem.net

Colosról meg csak az mondjon véleményt, akinek tapasztalata is volt, ne a másik hülyesége után kapkodjon.

2013-11-14, 21:07:34 #13 Utolsó szerkesztés: 2013-12-02, 18:19:53 Szerző: [MOD]Aceagan

Ott a pont.  ;)
Amúgy szerintem is szerverem.net.  :)

Idézetet írta: Extend Dátum 2013-11-14, 21:07:34
Idézetet írta: Virus Dátum 2013-11-14, 20:38:13
Szerverem.net

Colosról meg csak az mondjon véleményt, akinek tapasztalata is volt, ne a másik hülyesége után kapkodjon.

Ott a pont.  ;)
Amúgy szerintem is szerverem.net.  :)

Pontosan... :) 1.

[/quote]
Idézetet írta: Ryan Dátum 2013-11-11, 19:57:48
Konkrét példának említeném hogy mikor a Szerverem.net-nél volt egy Minecraft szerverem akkor Colos bácsi szépen belépett az FTP-nkbe és kilopkodta az egyedileg készített dolgainkat...
Ezt nem hinném el azért is... mert szervergép... miért lépne be ftp-n  ??? Mikor ott van root és fő szerverben tudna magának adni full jogú ftp admint... szóval nem értem hogy miért lépne be a te ftpd-en még ha igazad is van... 2. honnan tudhatná a jelszót??? Ugyan ez a 2 dolog vonatkozik a metin2-es srácra is... a Parker haverjának cuccaiba is hogy lépett volna be??? Ha meg nem váltott jelszót meg felhasználót ne is csodálkozzon hogy valaki ott belépett... és lehet hogy pont hogy nem Colos volt... volt már ilyen velem is mt2 szerónál... (még hamachis szerónál) portokat nem offoltam nem volt át írva a cucc... és meg csinálta a szeróm 1 srác... kb 1 óra múlva már hulla volt a szeróm mert valaki belépett... és biztos nem ő volt mert ő admin(gm) volt a szerón és ő sokat dolgozott vele hogy szét barmolja a munkáját...(tudom mert jó haverok voltunk... nem szóltunk be egymásnak 1 vitánk se volt...)
Kb ennyi lenne... bocsi hogy ilyen hosszú lett... de na ;)

nekem ott van VPs...És rosszul adták meg az adatot és engem csesztek le...Szóval nem ajánlom más hibáztatlan az ö hibájukért...A netük igen néha elmegy...De jó mondhatni

Idézetet írta: cukibaby18 Dátum 2013-11-17, 22:49:38
nekem ott van VPs...És rosszul adták meg az adatot és engem csesztek le...Szóval nem ajánlom más hibáztatlan az ö hibájukért...A netük igen néha elmegy...De jó mondhatni

Érdekes... nekem még soha nem volt vele problémám...

azt vegyétek figyelembe ha nagyobb teljesítményű szervert akartok ami 200-300 playert is bír ne szerverem.net-et válasszátok a 100mbit/s sebesség édeskevés 200 játékosra hiába jó a paraméterei a gépnek internet nélkül nagyobb játékost nem képes fogadni lagg mentesen .

Ha ez neked 100mbit akkor nálad nagyon nagy bajok vannak.

Idézetet írta: Magyaros Dátum 2013-11-18, 07:26:59
azt vegyétek figyelembe ha nagyobb teljesítményű szervert akartok ami 200-300 playert is bír ne szerverem.net-et válasszátok a 100mbit/s sebesség édeskevés 200 játékosra hiába jó a paraméterei a gépnek internet nélkül nagyobb játékost nem képes fogadni lagg mentesen .

Szerintem te valamit nagyon összekeversz...