Hosting(k)

Indította Feco, 2013-11-06, 23:43:44

Idézetet írta: Magyaros Dátum 2013-11-18, 07:26:59
azt vegyétek figyelembe ha nagyobb teljesítményű szervert akartok ami 200-300 playert is bír ne szerverem.net-et válasszátok a 100mbit/s sebesség édeskevés 200 játékosra hiába jó a paraméterei a gépnek internet nélkül nagyobb játékost nem képes fogadni lagg mentesen .

A váltó számokat tudni kéne.:D
Továbbá, én a szerverem.net -et ajánlom, már 12 VPS-em fut tőlük, továbbá az egyik szervergépem az ő hálózatukon van a szerverteremben.
2 hónapig teszteltem náluk 1 VPS-t, soha semmi gond nem volt, utána vittem át a többit.

És a félre értések elkerülése végett, colos csak dolgozok a hostingnál, nem övé a hosting.
Én lassan 4 éve ismerem colost, és a tulajdonost is és eddig nem volt problémám velük.

Virus akkor ezt inkább neked mondanám, hogy lehet, hogy Colos bácsi egyik szerver gépén az Ascaron2 sf-e volt fent... És ahhoz nekem hozzáférésem volt?? (Egyik ismerősömtől) Amikor még bőven futott a szerver... Hát tényleg az ilyen hosting nagyon megbízható....

Idézetet írta: Levente98 Dátum 2013-11-18, 18:58:23

Ha ez neked 100mbit akkor nálad nagyon nagy bajok vannak.

Akkora hülyeséget mondtál, hogy magad sem hiszed el. Benyalok ha egy VPS-en lejön az 1gb/s amit az egész anyaszerver kap. Tehát tegyük fel van egy szervergépük amin fut 100 játékszerver. A nagy szervergépbe van 1GB/S kötve, és ezt oszd el 100-al -25% mert tisztán nem jön le az 1gb/s .... Nem fogsz ennyi pénzért egy gigás netet kapni egy szaros VPS-hez, hol élsz?:D
Taelon Development Group ~ » TDG « ~ Alapító