Köszönetnyilvánitás~Összevont! ( m )

Indította Rycsinho80, 2010-06-08, 14:58:38

2010-08-22, 13:22:32 #40 Utolsó szerkesztés: 2010-09-08, 23:15:11 Szerző: Cassy
Akire felnézek:
-DirtyLove
-4everFight
-ÉSZLÉNY
-TheGenesis
-Erisz
-ProMage
a Team
és fórumon Lil :)

Én nem nézek fel senkire az 190 cm-el  :)
Kire nézzek fel kosárlabda játékosokra ?
Am viccet félretéve van egy két jó fej ezen a fórumon nem mondok nevet nehogy valaki megsértődjön hogy őt kihagytam :)

Én Pegárol MagyarHarcos(mostmár TheKnight neven játszik a jogtalan bann miatt...)
Ja és természetesen régi Céh vezéremre Dracorol, Szenka-ra nézek fel.
Természetesen mind GF szerver, mert ddmt2-röl NINCS kire felnézni, még a legnagyobbaknak is max. 1hetes munkájuk van a karijába.

Metin2.de Hyperion szeróról:
Exclbr
boxer30
blondie

Metin2.hu Draco szeróról:
Dzsingiszkan
SzTi
Blanc
Nova
Rhiydann

DDMT2 szerver 1-ről Mollycicaa (L)

Metin2:
Chrystina

ddmt2:
Kedves tame tagok,Dragonian,Kampokez,GrapeFruit,Klasamaru,Shakamaru,

ddmt2 forum:
Theater(WallBait),Proxy,Dragonian,(és természetesen a tame)

2010-08-22, 16:53:05 #45 Utolsó szerkesztés: 2010-08-22, 16:58:03 Szerző: Szotyi104
PÁr sámánra.... mert azok ellen nem gyurtam sokat XD

Akor kedves anyámra is...

Father ra is..

Utcán a kis macskára lenézek.... XD

UI: és még Gőtére is felnézek ( tudja az akiről van szó:)

Üdv

Metin 2 HU:
-rensz
-1. My lordom(nevét már nem tudom de ő volt az első Lordom)
-ProfNinja (már az ő nevét se tudom de ha felismer akkor Zabuza voltam Kardal harcoló Erő-re gyúró nindzsa )

DDMT2:
2. My Lordom(Edwing (Skyin8600)(Remélem jól írtam le a neved)
-Hercz
-Katara2(vagy Katara4)
-Szericsay
-(rensz)(csak egyszer találkoztam vele)
kb ennyi

Hááát én:
-DarkNaar
-Cashhis(nem tom hogy kell írni:D)

Énn: Gourry+Erisz
      4everFight(Thantiii)+DirtyLove
       Vincenzo
       Meee
       :D

A plafonra :D
Itt: zagzagel, ShaoKahn, Theater, Tremon, zsombikah stb. és persze az összes TEAM tag (beleértve az eltávozottakat is)

ShaoKahn,Haures ők a legjobbak és persze Tremon a multi kliens 1.2ért

Hunduujkaa ^.^ ^-^
bestplayer  xD

QMT2-n CH szerveren saját magamra
Metin2 HU-n: Utsy, Ravanello, SzTi ja és Ninzzsa>>minden karijára
DDMT2 HU- szerver: áhhh nagyjából mindenkire aki nagyobb nálam és nem kispisti
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Én felnézek Flesh re meg PNINJA ra :)

2010-08-24, 01:29:32 #55 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:32:14 Szerző: [MOD]Bluebell
Köszönöm az alábbi embereknek,hogy kitartottak mellettem és most így a bukásom idején felkaroltak és segítettek.

Bellezza: Köszönöm,hogy felnyitottad a szemem,és új reménnyel tápláltál fel.    
FrenkEin: Kitartott a Hunnia bukásáig,úgyhogy nyugi van tesó én se hagylak a ganajban. ;)
eXtersion: Mindig is jó barátom volt,ő volt az aki elmondta hogyan csináljak farm karit.Úgyhogy neki köszönhetem a farmosom sikereit.
petitosz: Köszönöm,hogy felvidítottál a rossz napokon.Meg a többit is,de azokat most nem részletezem... :D
MerlyN: Már Dracon is nagyon sokat segített és itt is végig mellettem állt hiába voltam kék.Nagyon hálás vagyok neked érte.
félvérangyal: Nem sorolnám,mert azt hiszem 3 oldalon keresztül mondhatnám,de a lényeg: Neked is köszönök mindent. :)
WarYou: Neked lehet szívni a véred,úgyhogy köszi hogy te lehetsz az áldozat. :D
SirMamutPL: Nem is olyan paréj,mint amilyennek mondják. Köszönöm azt a sok ökörséget amit mutattál.
halmos: Neked azt,hogy mindenből poént csinálsz.
És még a többi 800 embernek is köszönöm,hogy feldobták a napjaim.Sajnos szűkös a hely úgyhogy csak azokat említettem,akik ilyen késői órákban eszembe jutottak.

2010-08-24, 01:39:23 #56 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:32:23 Szerző: [MOD]Bluebell
én BSI-re meg ATAG meg TREMON hajtá BSI

Hy all

Akikre felnézek/tem:
    metin2hu: Simon74,Bartabas
    DDMT2: kismeszi, VladyLady,Kalel

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

2010-08-24, 08:44:37 #58 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:33:33 Szerző: [MOD]Bluebell
Huh, hát az a sok embert nekem is nehéz leírni mind, akik mellettem állnak, de hagy említsek meg néhány nevet akkor. (Előre is bocsika ha valakit kihagyok):

TheName: Barátnőm, akire mindig számíthatok. Bár sok mindent átéltünk együtt, mégse szakadt meg köztünk a kötelék. Köszönöm neked hogy vagy, és vigyázol erre a buta libára~rám  És mindig megoszthatom veled a gondjaim.
ProMage: Aki régóta jóban rosszban kitart mellettem. Tanácsaival mindig segít nekem, és nem hagyja hogy a padlón maradjak. Köszönöm neked, hogy ha valami van, neked mindig szólhatok<33
Refresh007: Annyi ideje ismerlek, és mégis mindig úgy érzem nem ismerlek eléggé. Mindig valami újat mutatsz nekem magadból. Ha kell valami csak szólok, és te a föld alól is kiásod nekem ha kell. Mindig ott vagy ha baj van, és vigyázol rám
DarkNaar&CsokiBaby: Sokat tettek azért, hogy valami fenn maradjon, de hát sajnos nem sikerült mint tudjuk. De köszönöm nektek azt, hogy mindig segítettetek, mikor már valószínűleg a hátatok közepére kívántatok a gondjaimmal. Csoki, köszönöm a sok szép videót, amiben megtiszteltetés, hogy szerepelhettem. Dark neked meg azt, hogy mindig mosolyt csalsz az arcomra, még a legrosszabb időszakomban is. Remélem boldogok lesztek a magyaron:)
Meee: Mindig adsz valami kioktatást nekem, de mindig rájövök hogy igazad van. Köszönöm hogy a barátom vagy.
Diaspro: Áhhh imádlak téged<33 Kicsi manóm:P Mindig nevetek, bármit is csinálunk közösen. Legjobb barátaim egyike vagy.
Gourry:  Sok mindent mondanak az emberek, de te vagy az egyik legőszintébb akivel találkoztam. Mindig a szemembe mondod a dolgokat, és pont ezért tisztellek annyira. Kevés ember ilyen. Jó veled hülyéskedni, hasonlóak vagyunk sok dolgoban:) Gouccii<33
Erisz: Komoly és csendes. Pont az ellentétem. De ezért is kedvellek annyira:) Mindig megmondod mi lesz, és az úgy is fog történni utána. Legtöbbször igazad van, sőt szinte mindig. Kitartottál mellettem, még akkor is mikor lehetetlen volt egy két helyzet. Köszönöm, hogy elsírhattam neked a bajaimat, és te meghallgattad mindig.
ÉSZLÉNY: Kevés ennyire rendes embert ismertem mint te. Régen én álltam melletted mikor rossz korszakod volt, most fordítva van a helyzet. Köszönöm hogy itt vagy, és nem hagysz magamra. Tisztellek, talán téged az egyik legjobban. Mindig lesz okom rád felnézni.
Mizumi: Életem:) Veled mindig mindent megbeszélhetek, szinte annyira közös sok dolog bennünk hogy akár ikrek is lehetnénk. Egyik legjobb dolog, mikor veled beszélhetek. És köszönöm a videót, ami az egyik legszuperebb lett.
Tiffany& Mézecském: 2 lány, akik mindig ott vannak ha kell valami, és akikkel sose unatkozok:) Veletek szép az élet:$ Láwollak titeket^^
Crew: Köszi, hogy elláttál jó tanácsokkal, és mikor szükség volt rád, ott voltál melettem.
TheGenesis: Áhhh tesókámm (L) Mindig segítesz, meghallgatsz, tudod szercsi:$$
MollyCicaa: Közös a sorsunk, de más úton megyünk tovább. Mégis tudom hogy ott leszünk egymásnak mindig.
Mercenary: Másik tesóm<33 1 éve a nyakadon vagyok, te mégse szólsz soha semmit:) Bár most lehet nem vagy itt, de mindig megértesz engem. És szó nélkül hiszel abban amit mondok.
És még emberek, akiket sajnálom de a hely miatt nem emelek ki: Marmiell, Daphne, Tillus, Yeniuma, IgazAngyal, Feri93, xXISMETXx, Dassy, WarYou, Vivy, monaco, Lolllypop, Moor, Sered, halmos, Majdnemhíres, Cashhhis, Lil, SymbOl, Lucilla, PinkPrincess, 4everFight, DirtyLove, dada6666666, Jashin, Tillus. Elnézést ha valakit nem említettem meg.
Köszönöm nektek, hogy vagytok, és kiálltok melettem, és nem hiszitek el amit mások mondanak:)
És végül, de nem utoljára:
Ami002: Visszatértél, és újra megkaptam a reményt, amire azt hittem elveszett. A sötétségbe fényt hoztál nekem. Nagyon szeretlek barátnőm<33 (L) És örülök hogy visszajöttél közzénk.
Köszönöm még a Cooldown céh tagjainak is.

tremon ,BSI,Joshi,Kriszu,Nyusza,SM,ATAG,Modok,megminden GM,Mentalista88,Szti,még sorolhatnám.........